i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:36, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:43, 08-06-2004 
bladerunnaz

:)

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:27, 08-06-2004 
droid

marczi wrote:
wohhó milyen szép kis topic lett itt. egyetlen egy hozzáfűznivalóm van:

a piaci viszonyok nem oldanak meg semmit, se rövid, se hosszútávon - az a popbiznisz, ahol az működik; szerintem azt nem akarjuk. itt etikára van szükség, azaz: ha valaki balfasz, és szar bulikat csinál, akkor annak nem-elmenni a bulijára, figyelmenkívülhagyni azt, stb.

mindent a piaci viszonyok oldanak meg.

persze abban nagyon igazad van, hogy egy jó buli is lehet bukta, illetve egy szar buli is lehet nagyon nyereséges. de ettől még működnek a piac törvényei. ez mással is így van: egy jó terméket nem vesznek meg, viszont egy silányabbat elkapkodnak a vevők. mi az oka? nem teljeskörűen informáltak a fogyasztók, ezért nem racionális a döntés.
de hosszú távon mindenképpen a minőséggel lehet megtartani a fogyasztókat. ehhez nem kell etika: a fogyasztók maguk fogják keresni az igényesebb rendezvényeket.

mondok egy példát. a múltkor elmentem Tunnelbe, Lee Coombs-partira, a Mustbeat szervezte. elég kevesen voltunk, nem kell bennfentesnek lenni ahhoz, hogy tudjam, anyagilag buktak a szervezők. viszont olyan jó bulit szerveztek, és érezni lehetett azt, hogy tényleg az volt a céljuk, hogy aki elmegy, az jól érezze magát. biztos, hogy figyelni fogom ennek a csapatnak az oldalát, és fogok menni a bulijukra.

ellenpélda: BPM. a köcsög lehúzós pénzéhes bandának a bulijára többet nem megyek, az biztos. ők tényleg csak kaszálni akarnak (a Pacha is ilyen). jó dj-ket hívnak el, de onnantól kezdve teljesen leszarják, hogy milyenek egy bulinak a körülményei (jó, a hangcuccot jól össze szokták rakni, viszont az áraik, meg az egész hozzáállásuk azt tükrözi, hogy tökmindegy nekik, hogy ott vagy-e és jól érzed-e magad, hiszen ott van még 5000 ember).

a Mustbeat (vagy akár a Debut) ráérzett egy piaci résre: arra, hogy igényes bulit kell szervezni. a BPM meg csak kaszál, de a bulijaik igénytelenek. hosszú távon biztosan megunják az emberek a nagy megapartikat, ahol levegőt sem kapsz, folyamatosan taposnak a cipődön, leülni sem tudsz sehol, és 2500 Ft egy Törley-pezsgő. más fórumokon is olvastam hasonlóan kiábrándult véleményeket.

vagyis: a piac hosszú távon kikényszeríti a minőséget.

bocsánat, amiért ilyen hosszút írtam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 08-06-2004 
piper

ja, csak pl. Sashát, vagy Diggert csak a BPM hozhatja Mo.-ra :)
Abban a szcénában pedig a két legnagyobb aduász mily meglepo Sasha és Digger...
Amíg a BPM egyeduralkodó ezen a téren, addig soha nem tudjuk meg, hogy milyenek is lennének egy tényleg jó bulin...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 08-06-2004 
souljah

oxi wrote:
technicolor (vagy teknikolor, neki igazából mindegy) wrote:
vzg.
már megint kimaradt az alázatos és hiteles kommunikáció a közönség felé, a felsorolásból.. pedig fontos lehet :buksi:
nem sokat ér a topic, ha 20 postonként felejtetek :lol:

nem felejt senki. velem barmilyen hitelesen kommunikalhat egy szervezo ha nem erdekel a bulija es nem felel tovabbiakban felsorolt szempontok kozul legalabb kettonek.

jól van. akkor fordítsuk meg, tehát ha jó a didzsé és jó a hang (legalább kettő, pipa), akkor bármilyen dilettáns lökött csinálhat bulit és anyázhat veled kedvére, ha neked parád van a ruhatárral, drága a sör, értelmetlen a line up, szar a helyszín.. csúnya a flájjer :wink:

ez vendéglátásósdi sztem nem kétoldalú kommunikáció. én úgy hallottam szakmabeli barátaimtól, hogy józan keretek között még az anyázást (értsd kemény hangú kritika) is le kell nyelni, akár jogos akár nem. persze mindenki akkor örül, ha normális, nem kötöszködős vendégei vannak és a vendégek is akkor boldogok, ha alázattal (hopszi, csúnya szó) teli kiszolgálásban részesítik őket.

hmm.. a matekfüzis kölyköket én eddig úgy láttam le szokták húzni a biztonságiak filctollakkal.. engem legalábbis már húztak le :lol:

na mindegy. én hál isten nem értek a buliszervezéshez, laikus vagyok. elnézést kérek a repostért :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 08-06-2004 
droid

'G' wrote:
Amíg a BPM egyeduralkodó ezen a téren, addig soha nem tudjuk meg, hogy milyenek is lennének egy tényleg jó bulin...

Sasha és Digger a legnagyobbak. de most már az ő kedvükért sem megyek több BPM-rendezvényre soha. egyszerűen nem éri meg! inkább otthon meghallgatom őket, úgyis a Sasha-Digweed folderem 12 GB.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:42, 08-06-2004 
droid

'G' wrote:

amikor már 3-adszor hallod Digweed-et, egyszerűen már nem tudod elnézni a BPM-nek a körülményeket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 08-06-2004 
original nuttah

oxi wrote:
nem felejt senki. velem barmilyen hitelesen kommunikalhat egy szervezo ha nem erdekel a bulija és nem felel meg tovabbiakban felsorolt szempontok kozul legalabb kettonek.

teknikolor wrote:
jól van. akkor fordítsuk meg, tehát ha jó a didzsé és jó a hang (legalább kettő, pipa)

felreertetted jo fellepo az alap. ha megnezed a hazai bulikat keveset tudsz mondani ami a jo fellepon kivul ket pontnak meg megfelelt.
teknikolor wrote:
akkor bármilyen dilettáns lökött csinálhat bulit és anyázhat veled kedvére, ha neked parád van a ruhatárral, drága a sör, értelmetlen a line up, szar a helyszín.. csúnya a flájjer :wink:

barki barmivel foglalkozik, barmit tett le az asztalra, mindig emberkent kell beszelnie a masikkal. eleg szomoru ha ez valakinek nem megy.
teknikolor wrote:
ez vendéglátásósdi sztem nem kétoldalú kommunikáció. én úgy hallottam szakmabeli barátaimtól, hogy

bulit utolag vedeni telleg hulyeseg, de az alazat dolgot meg mindig nem ertem. egy buli hangulata, sikere nem csak a szervezokon mulik, hanem a partizokon is. ehhez szukseg van kommunikaciora. en nem szeretnem ha megalazkodna elottem egy szervezo, inkabb tekintsen egyenrangunak es fogadja az epito kritikamat, amennyiben van es tenyleg az. es sajnos vannak olyan emberek akiket fel kell kerni, hogy ne ragasszanak ragot a szekekre, ne firkaljanak a falra stb. sot vannak partizok akik egymas kozott se tartjak az emberi normakat. ez is szomoru.
teknikolor wrote:
hmm.. a matekfüzis kölyköket én eddig úgy láttam le szokták húzni a biztonságiak filctollakkal.. engem legalábbis már húztak le :lol:

ez a normalis szerinted? hogy at kell motozni mindenkit? nem egyszerubb ha szervezo meggyozi a vendegeit, emberi hangnemben, hogy ha tonkretesznek egy helyet nem lesz tobbet buli ezert nem kene?! ha alazatos lenne fel se merulne benne, hogy vannak kulturalatlan partizok. etteremben se kernek fel elore, hogy ne torold a szad a teritobe, de itt szukseg van erre. firkalasrol volt topic. ebbe nem mennyunk bele...

ne forgasd ki a szavaim, mert azzal semmit nem teszel hozza a topichoz! es olvass vissza! :buksi:

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 08-06-2004 
ujonc

MidLow wrote:
RushTamás wrote:
off
valdi wrote:
raadasul aznap doc scott es mc justyic szabadteren, ingyen

hol?

on

megállt benned az ütő mi? ;)

ja, egy pillanatra befostam 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 08-06-2004 
droid

'G' wrote:
- szal szerintem nagy gáz, hogy a magyar dj-k már szinte nem is számitanak egy adott bulin, a lényeg a külhoni sztár (legyen az akár ukrán :D , mindegy csak ne magyar útlevele legyen....) Pedig sok (nagyon sok esetben) a magyar kollégák überelik a külf. vendéget zeneileg, technikailag etc., mégsincsenek igazán megbecsülve a saját közegükben. Persze szerencsére akadnak kivételek.

Én úgy látom a dolgot innen vidékről, h nem lett jobb semmi, sőt... Pesten partydömping van, bármikor elmehet az ember bármire és ettől valahogy már nem is akar az ember elmenni, mert legközelebb úgyis elmehet még arra. Régebben sokkal jobb volt egy party feeling-je pont ezért, mert akik ott voltak, valszin azért voltak ott, mert ők is kiváncsiak voltak a fellépőkre, nem csak divatból jelentek meg.
Másrészt hiába van partydömping, általában ugyanazok a dj-k pörgetnek, hacsak nem valami haver gyerek. A szervezők elég lusták keresgélni a dj-k között, ráadásul az a fontos h "zúzzál" azt jólesz.
Mi vidékiek elég ritkán kapunk lehetőséget Pesten, itthon pedig nagyjából az a helyzet, hogy ha mi nem csinálnánk bulikat, nem csinálna senki... Szerintem kellene csinálni valami "dj adatbázist" is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:38, 08-06-2004 
impulsecreator.hu

suzukisamurai wrote:
Szerintem kellene csinálni valami "dj adatbázist" is.

volt/van ilyen kezdemenyezes az itthon.pardey.org-on, de tartok tole, h senki nem hasznalja...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 08-06-2004 
cinetrip

Skacok !

akik itt most "brainsormingolnak" azok közül ki csinált már bulit?persze itt most nem a szobabulikról kérdezek.
Mert otthon a gép előtt aztán nagyon jó bulit lehet szervezni :D
Van fogalmatok arról hogy egy jó bulihoz hány és hány dolognak kell pontosan egyeznie, ahhoz hogy jó legyen a pardey?

Mennyi kibaszott sok munka és szívás?
Kicsit sokan kezdünk itt most szakérteni :D

Valdi!
asszem kicsit nem értetted amit a partjelzőségedről írtam
a haverom bulija az nem az én bulim?
ugycsinálni hogy én vagyok a közvélemény és az igazság hangja de nem vagyok elfogulatlan /a barátom ellensége az az én ellenségem is mentalitás, én csinálok bulit de csak mint közönség..:) nevetséges!

TÉLLEG KÖSZI HOGY VAGY NEKUNK MINT IPC !
De döntsd már el hogy mikor melyik Valdit halljuk.

Ha meg nem tudsz leszakadni az Orb témáról akkor kérd meg a Pitát tegye közzé azt a levelet amit az ORB ügynök irt neki.
Nemhiszem hogy nagyon villogni fog vele, te meg tudod mi áll benne.
-egyébként mindenki követ el hibát még te is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 08-06-2004 
partiarc

Srácok, most kimegyek ebédelni, plíz várjatok félórát, mielőtt elkezdődne a nagy balhé. Köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 08-06-2004 
original nuttah

qukax wrote:
akik itt most "brainsormingolnak" azok közül ki csinált már bulit?persze itt most nem a szobabulikról kérdezek.

kozonseg velemenye nem szamit? nezd meg a topic cimet! neked a valdival valo szemelyeskedes brainstorming?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 08-06-2004 
cinetrip

Yo, de hozz fel a meggyesrétesből nekem is. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 08-06-2004 
cinetrip

oxi wrote:
qukax wrote:

kozonseg velemenye nem szamit? nezd meg a topic cimet! neked a valdival valo szemelyeskedes brainstorming?

A közönség véleménye számít, de itt inkább szakmai "vitának"
kellene lennie.
Nem a személyeskedés miatt de az olvasók elött jó lenne tisztázni a szerepeket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 08-06-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:
Valdi!
ugycsinálni hogy én vagyok a közvélemény és az igazság hangja de nem vagyok elfogulatlan /a barátom ellensége az az én ellenségem is mentalitás, én csinálok bulit de csak mint közönség..:) nevetséges!

de konyorgom en nem nevesitettem senkitse direkt ezert
csak elmondtam, hogy ha elmegyek valahova nekem spec mibol van elegem

igazsag hangjanak nem tartom magam, kozonsegnek igen.
ja es az ipc az egy kozosseg, az sem en vagyok.

nembaj laki, ugylatom neked ebbol megin annyi jott le, hogy en bele akarok rugni vkibe

az ugynok meg ha jol tudom felfogta amit te nembirtal :>

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 08-06-2004 
original nuttah

qukax wrote:
Nem a személyeskedés miatt de az olvasók elött jó lenne tisztázni a szerepeket.

nem ertem. arra vagy kivancsi ki birta utanad csinalni, hogy annyit bukott amennyit leirtal es megis terepjaroja van? valoszinuleg senki. tudjuk. cinetrip a tokeletes buli. koszonjuk a missziot!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:22, 08-06-2004 
cinetrip

valdi wrote:
qukax wrote:
Valdi!

de konyorgom en nem nevesitettem senkitse direkt ezert
csak elmondtam, hogy ha elmegyek valahova nekem spec mibol van elegem

igazsag hangjanak nem tartom magam, kozonsegnek igen.
ja es az ipc az egy kozosseg, az sem en vagyok.

nembaj laki, ugylatom neked ebbol megin annyi jott le, hogy en bele akarok rugni vkibe

az ugynok meg ha jol tudom felfogta amit te nembirtal :>

A Cinetrip is egy csapat de mindig nekem szól a kritika személyesen, én nem bújok a közösség mögé.
Az információid meg valszínű hiányosak az Orb dologról.
off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 08-06-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:
A Cinetrip is egy csapat de mindig nekem szól a kritika személyesen, én nem bújok a közösség mögé.
Az információid meg valszínű hiányosak az Orb dologról.
off

:D

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 08-06-2004 
impulsecreator.hu

:deviljoe: :hippi: :duel:

drum and bass torvenyhozas

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]