Kedves futureform: az elöbbi kis kitörésem pont nem ellened szólt, mint mondottam, akinek nem inge az ne vegye magára. A mondandómat pont azért kezdtem az internetfüggős monolog az elején éppen azért volt, hogy szemléltessem milyen az amikor valakit ok nélkül fikáznak, csak azért mert valami olyan tulajdonsággal bír vagy olyat cselekszik, ami a fentebb irogató nagy öregeknek nem tetszik. (pl. pokemon- mert old school cuccokban jár; droid mert fiatal és dnbpartikra lemerészkedik ennek ellenére)
A hangnem amiben írtam az tulajdonképpen nem támadásnak minősül, csak szemléltetésnek hogy egyesek hogy kezelnek le másokat az internet mögé bújva. Ugyanúgy a büdös rokker kifejezés sem helytálló, mert a rokkerek is emberek, értelmesek, csak más a kultúrájuk. Azt hogy a zp-ben a tóban fürdenek ez kb. 4 ember, ezért nem kell leírni az egész rokker közönséget, dnb szinten is vannak ilyen és hasonló viselkedésű emberek, ettől még nem lesz gáz az egész partyközönség.
Szóval az előző kitörés pont azért volt, hogy felfigyeljenek rá egyesek, és talán elgondolkozzanak azon, hogy ne fikázzanak embereket olyan dolgok miatt, ami bennük ugyanúgy megvan.
Ergo:
Talán hagyjuk abba egymás fikázását és örüljünk annak hogy a DNB nem kihalófélben van országunkban, hanem felfutóban, és esetleg elfogadhatnánk egymást ugyanúgy kortól, nemtől és öltözködéstől függetlenül.
Szóval én is písz, és bocsi ha megbántottam valaki érzéseit, de ti se bántsátok meg másokét.
Köszi futureform a gyors reakciót, písz!