i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:04, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:35, 18-06-2004 
ujonc

kuli wrote:
RushTamás wrote:
zoner wrote:
livingroom valoban fensegesebb helyszin :)

Nem hasonlítgattam össze őket, de ha már így felhoztad, sztem qrva yó hely. Van stílusa, vágod?
zoner wrote:
scotty meg talan izmosabb lemeztaskaval bir, mint raszkal es klozet

Ismét nem hasonlítottam össze őket, de ha már így felhoztad :) qrvára más stílus, úgyhogy hagyjuk.

Ha vmi bajod van a kijelentésemmel, akkor cáfold meg bazzeg, ne bénázz ilyen faszságokkal.

Kiborult a bili... :D

mé, nincs igazam? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:49, 18-06-2004 
szupercella

RushTamás wrote:
kuli wrote:
RushTamás wrote:
zoner wrote:
livingroom valoban fensegesebb helyszin :)

Nem hasonlítgattam össze őket, de ha már így felhoztad, sztem qrva yó hely. Van stílusa, vágod?
zoner wrote:
scotty meg talan izmosabb lemeztaskaval bir, mint raszkal es klozet

Ismét nem hasonlítottam össze őket, de ha már így felhoztad :) qrvára más stílus, úgyhogy hagyjuk.

Ha vmi bajod van a kijelentésemmel, akkor cáfold meg bazzeg, ne bénázz ilyen faszságokkal.

Kiborult a bili... :D

mé, nincs igazam? :)

Jaj, dehogyisnem. Itt a "zsíros hajú, szakadt, narkomán hippiktől" kezdve a "büdös rockereken" es a ril illetve nem ril pokemonokon at a tru arcokig mindekinek igaza van. Na, örülsz? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 18-06-2004 
ujonc

Tisztelt internetfüggő seggmeresztő másokat kiritizáló "tökéletes" IPC-s társaság. Nem igazán értem, hogy mi a fenének kell bárkit is megbélyegezni és lenézni csak azért, ahogy öltözik, vagy éppen a kora miatt. Ha jól sejtem, akkor ti sem 20 évesen kezdtetek el bulizni és nem úgy szült meg titeket az a drága jó anyátok, hogy egyből dnb-t kértetek a szülőszobán hallgatásra, hanem ugyebár ti is elkezdtétek valamikor fiatalabb korotokban hallgatni a zenét. Csak nektek (a fikázóknak, akinek nem inge, ne vegye magára) a sok internet annyira kisütötte a maradék agyatokat hogy ilyenekre már nem emlékeztek vissza hogy egyszer ti is voltatok kissebbek, és nektek is szarul esett az amikor valaki idősebb leszólt hogy mit keresel itt te divatmajom (vagy valami hasonló). A másik fele meg:
Jajj, zöld pardon fúj rokkerek meg minek jön ide scott mit képzel 4.szerre is idetolja a pofáját ráadásul ingyen? Ti nem gondolkoztok néha mikroszkóppal is alig látható agyatokkal, hogy valószínűleg azért jön ingyen játszani a közönségnek, mert szereti magyarországot esetleg? Adam freeland neve mond valamit tavaly WB-ben? Ingyen volt, nem? Szerintetek neki megérte eljönni ide, amikor egy fizetős bulin jóval több pénzt kap mint egy ingyenbulin? Egyszerűen nem fogom már fel ezt az átlag "IPC-s vagyok, én vagyok a király, a többi meg egy szar" felfogást ami itt jelen van. Ahelyett hogy örülnétek neki hogy jönnek a jobbnál jobb DJ-k ( részben a sok fiatal partysoknak is köszönhetően akik megveszik a jegyet) ti inkább azt szeretnétek hogy kb. járjon az a 10 ember bulizni akiket ti ismertek, a többi meg pusztuljon el, aztán majd ha kihal a partykultúra DNB része ennek köszönhetően mert esetleg 0 bevétele lenne a buliknak, akkor meg biztos azon kezdenétek el hőbörögni, de ilyenekbe megint csak képtelenek vagytok belegondolni a szöcskéket megközelítő intelligenciátokkal.

-Fú, bocsi hogy igy kikeltem magamból, akinek nem inge az tényleg ne vegye magára, de azért ha tudtok akkor gondolkozzatok már el egy kicsit ezen, ok? És nem mindenben a rosszat kéne elsőnek meglátni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 18-06-2004 
soulproof

ne haragudj de az atlagos (ujonc) ipcs hozzaszolo pont te vagy, aki azt mondja, hogy "jaj mennyi fika" az ipc-n oh oh

legy szives ne az "atlagos" IPCs-t a 10 haverjaval fikazd, ha nem nevszerint aki mondott vmit ami nem teccett. Ha xy volt akkor nyomd meg az idézet gombot xy hozzaszolasa felett.

ha valamivel nem ertesz egyet, azzal ne erts egyet es ne keltsd a "mindenki-geci" jellegű panikhangulatot

mellesleg a te "internetfüggő"-fika hozzászolásod miert jobb mint barmelyik rokker/droid/junkie stb. gyalázó duma??????????

pisz 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 18-06-2004 
droid

Justin Freak wrote:
Tisztelt internetfüggő...

"azért jön ingyen játszani" :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 18-06-2004 
mindscape

ez a mindenkivel szembeni személyeskedés nem annyira nyerő.

ban jár az ilyennek jobb helyeken...

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 18-06-2004 
ujonc

Kedves futureform: az elöbbi kis kitörésem pont nem ellened szólt, mint mondottam, akinek nem inge az ne vegye magára. A mondandómat pont azért kezdtem az internetfüggős monolog az elején éppen azért volt, hogy szemléltessem milyen az amikor valakit ok nélkül fikáznak, csak azért mert valami olyan tulajdonsággal bír vagy olyat cselekszik, ami a fentebb irogató nagy öregeknek nem tetszik. (pl. pokemon- mert old school cuccokban jár; droid mert fiatal és dnbpartikra lemerészkedik ennek ellenére)
A hangnem amiben írtam az tulajdonképpen nem támadásnak minősül, csak szemléltetésnek hogy egyesek hogy kezelnek le másokat az internet mögé bújva. Ugyanúgy a büdös rokker kifejezés sem helytálló, mert a rokkerek is emberek, értelmesek, csak más a kultúrájuk. Azt hogy a zp-ben a tóban fürdenek ez kb. 4 ember, ezért nem kell leírni az egész rokker közönséget, dnb szinten is vannak ilyen és hasonló viselkedésű emberek, ettől még nem lesz gáz az egész partyközönség.
Szóval az előző kitörés pont azért volt, hogy felfigyeljenek rá egyesek, és talán elgondolkozzanak azon, hogy ne fikázzanak embereket olyan dolgok miatt, ami bennük ugyanúgy megvan.
Ergo:
Talán hagyjuk abba egymás fikázását és örüljünk annak hogy a DNB nem kihalófélben van országunkban, hanem felfutóban, és esetleg elfogadhatnánk egymást ugyanúgy kortól, nemtől és öltözködéstől függetlenül.
Szóval én is písz, és bocsi ha megbántottam valaki érzéseit, de ti se bántsátok meg másokét.
Köszi futureform a gyors reakciót, písz! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 18-06-2004 
bladerunnaz

maskor ne szemleltess inkabb

tobbiek se

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 18-06-2004 
ujonc

Nem is fogok ,csak most valami elpattant egy pillanatra.. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 18-06-2004 
mindscape

néddmá van egy új polgárjogi harcosunk

sztem mindenkinek megvan hozzá a joga, hogy az tetszen/ne tetszen neki, amit jónak lát.
ahogy a szólásszabadsághoz is megvan a joga, h elmondja, amit szeret, amit bántja.

tehát bárki kortól nemtől függetlenül azt vesz fel, oda megy, ahova akar. de ha valakinek ez nem tetszik, miért ne mondhatná meg?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 18-06-2004 
mindscape

tehát a lényeg az, h ne mondja már meg nekem semmilyen önjelölt hippiharcos, hogy mit szabad és mit nem.

mellesleg nem tűnt fel, h pontosan azt csináltad, ami ellen lázadsz?
csak más a célcsoport

:jerry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 18-06-2004 
ujonc

Hát ebből a szempontból igazad van scum, csak én azt nem értem, hogy miért jó másokat lenézni? miért jó ez az állandó pokemonozás meg droidozás? Miért nem lehet ezektől az általánosításoktól eltekinteni? Én pont nem abba a rétegbe tartozom ahova a pokemonok meg a droidok, elmúltam már 20 is, partykra is már kb. 3-4 havonta járok, a fórumot is lassan 4 éve elvasgatom, tehát nem ezért törtem ki így, hanem azért mert szeretek itt a fórumon értelmes dolgokról olvasni, megismerni egy kicsit jobban a zenét a fórumon keresztül. Ez az esetek többségében sikerül is, és tényleg jó fej és értelmes emberkék vannak itt, de valahogy mindíg előkerül a különböző topicokban a fikázás, és ezt én már nem tudom lassan elviselni. Abszolulte békepárti ember vagyok, 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor vesztem össze valkakivel az életem során, ez az előbbi beírásom volt az egyik, azért mert tényleg nem tudom felfogni hogy miért nem lehet ezektől az általánosításoktól megszabadulni a fórumon. Köszi a replyket, és tényleg bocsi ha megbántottam valakit. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 18-06-2004 
ujonc

Mondjuk az előbb írtam le hogy szemléltetés képpen választottam azt a hangnemet, de nem baj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:12, 18-06-2004 
ujonc

Egyébbként futureformnak igaza van, és hogy elkerüljem a további balhét az írás a következőknek szólt volna:
|rocko|: azok a kis 12 eves "osrokerek" is ott fognak ugralni a rengeteg bohoc mellett, de meg kozben jol beled is kot egy ket nagy rokker es miutan osszevertek hazafele menet meg a kisebbseg lehuzza amid megmaradt
Balage_ írta:
Mondjuk tegnap rock est volt és lenéztem, hát csak néztem miket csinál a sok büdös rocker.
Rushtamás:Végülis csak 4edszer lesz itt, és ilyen király helyen.. (neki az örüljünk hogy jönnek ingyenes buliba játszani rész szólt)
A többieknek meg NEM szólt a fenti üzenet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 18-06-2004 
droid

Justin Freak wrote:
Köszi a replyket, és tényleg bocsi ha megbántottam valakit.

szerintem annyira senki sem vette a szivere neaggodjal 8)

egyebkent nem vagyok az a nagy forumhasznalo de kb minden mas forumon is jelen vannak nezetelteresek - termeszetes dolog-, nem kene mostmar ezen problemazni..
jo lehet itt kicsit tobb van dehat ez a sok 'szines egyeniseg'nek koszonheto akik itt vannak heheh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 18-06-2004 
kisfröccs

Justin Freak wrote:
Egyébbként futureformnak igaza van, és hogy elkerüljem a további balhét az írás a következőknek szólt volna:
|rocko|: azok a kis 12 eves "osrokerek" is ott fognak ugralni a rengeteg bohoc mellett, de meg kozben jol beled is kot egy ket nagy rokker es miutan osszevertek hazafele menet meg a kisebbseg lehuzza amid megmaradt
Balage_ írta:
Mondjuk tegnap rock est volt és lenéztem, hát csak néztem miket csinál a sok büdös rocker.
Rushtamás:Végülis csak 4edszer lesz itt, és ilyen király helyen.. (neki az örüljünk hogy jönnek ingyenes buliba játszani rész szólt)
A többieknek meg NEM szólt a fenti üzenet.

es ezek kozul melyik kepviselte az ipc velemenyet? :wink:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 18-06-2004 
ujonc

Location: A valóságnak tetsző álmokban, és az álomnak tűnő valóságban.
"Ha jól sejtem, akkor ti sem 20 évesen kezdtetek el bulizni és nem úgy szült meg titeket az a drága jó anyátok, hogy egyből dnb-t kértetek a szülőszobán hallgatásra, hanem ugyebár ti is elkezdtétek valamikor fiatalabb korotokban hallgatni a zenét."

Szerintem ez a mondtat tobbeknek is szol itt a forumon.

A kis 12 eves rokkerekrol meg igen is megvan a velemenyem, sulimban is 12 eves 30fokban fekete bakancs meg miegymas kellek, es masszivan satanistak. Nem hiszem, hogy ez igy 12 evesen normalis. Ja es a satan imado szovegek a taskakon...

A rokkerekkel nagy altalanosagban nincs bajom (magyarul, igen sok jo arc rokker ismerosom van), de amit irtam azt nem veletlenul irtam. Van egy ismerosom, aki rokker de egymassal nincs bajunk. De igy szokta meselni, hogy mit muvel zp-ben. Teljesen leissza magat, ami meg nem baj, de utana ha dnb szol attol teljesen ideges lesz es egyszeruen belekot azokba akiknek tetszik.

Irtam a kissebbsegrol is nehany szot. Ezt haverommal tortent meg, mennek haza es 2-en belejuk kotottek, pedig voltak nehanyan, megis pofatlanul lehuztak telefonjukat. Igaz utana elvertek oket, ill. az egyiknak sikerult elfutnia.

Na szoval a kis 12 eves nepek viselkedesevel tovabbra sem vagyok kibekulve, viszont a masik 2 tarsosaggal nincs semmi bajom, eddig sem volt. Csupan leirtam nehany peldat, hogy mit muvelnek neha-neha. Vegulis az egesz irasom a hely ellen iranyult.

Irtam meg ilyet, hogy a sok bohoc mellet. Ezzel szembe kell nezned, van sok-sok bohoc. Bar en nem alapithatom meg messzirol melyik tenyleg az es melyik nem, de van akit szemelyesen is ismerek. Egyik nap meg massziv rokker volt, azt utana elkeveredett velunk egy partyba, azota o massziv dnb-s. Olyan szinten telerakta magat minden felevel, hogy erosen keverheto egy karacsonyfaval, ja es hogy tenyleg valodi dnb-s legyen ezert befigyel meg az a heti 4-5 bogyesz... Az ilyen az normalis? Elso sorbol neztem vegig ahogy egy normalis ismerosombol egy bekepzelt drogos lett...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 18-06-2004 
soulproof

|rocko| wrote:
bekepzelt drogos ...

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:39, 19-06-2004 

futureform wrote:
|rocko| wrote:
bekepzelt drogos ...

:slayer:

ratesz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:42, 19-06-2004 
pokemon

értelmetlen vitatkozás, ráadásul nem a +felelö topicban. miért kell ezt?? :?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 255 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]