i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:46, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 297 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:56, 19-08-2004 
son of nitrous

én hallgatom az albumot kb 1 másfél hónapja... elég gyakran.
szóval én tudtam h mit fog rakni (album bemutató buli ugyebár) és kurva jó volt.
a szent tehén dologhoz annyit, hogy szerintem vannak a krushnak olyan dolgai amik nem jók, hát szerintem ez nem az.

valóban azért léptem le énis azzonnal amint vége lett, mert ma sok dolog volt (es nem is igazán nekem hanem azoknak akikkel voltam).

megamúgy bigup a magyaroknak meg minden, de cadikot és mangot hallhatom bármikor. nemhiszem h ures sznobság NEM meghallgatni őket, csakazért mert most krush után játszanak (és nem a rewindon) ((és amugyis a teraszos produkcióra by ozon 10000000000000000X kiváncsibb vagyok. futuret hallgattam naon kicsit. rule volt))

shuzan morita meg nekem már a megjelenésével teljesen megragadó volt. amit pedig a hangszerével művelt az valami elképesztő volt, még akkor is ha csak azt vesszuk, h milyen szinten bánt az eszközével. függetlenul attól tetszik e amit csinalt vagy sem. (de)

na jó ennyi. én elfogadom hogy valakinek nem jön be, de krcskonek csak annyit h a végén lévő 10 perces absztrakt hip hop ami odaszögezett és teljesen rendben volt, annak a 2/3a Szintén a jakus instrumental szamokból volt (2 tuti).

szóval... hallgasd meg figyelmesebben azt az albumot (megéri).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:56, 19-08-2004 
metalhead

Nah én is csatlakoznék azokhoz az emberekhez akik azt kapták amit vártak és tudtam hogy a negativum az a tömeg lesz ill maga a helyszin...mellettem folyamatosan pofáztak mert hogy felültem a szinpad melletti kis részre aminek viszont az volta pozitivuma hogy nem lökdöstek.
Szerintem hihetetlenül jó volt amit tegnap láttunk hallotunk tegnap és nem utolsó sorban a vizuál is nagyon-nagyon tetszett :!:

szóval köszönet megint csak! :bettike: :loveslayer: :jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:58, 19-08-2004 

oxi wrote:
a bulirol nem is mondtam semmit. sajnos nem tudtam ott lenni.
hova kene tovabbvinni a dolgot? volt akinek tetszett volt akinek nem.

egyszeruen ez az "andorgrand" elitkedes nem tetszett. ennyi.

az "andorgrand" elitkedés az ott volt, amikor hisztérikus rohamot kapott a fél hely az öreg sípolására...

whatever...Krush összes lemeze megvan, de ezt most kihagyom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 19-08-2004 
original nuttah

Krcsko wrote:
az "andorgrand" elitkedés az ott volt, amikor hisztérikus rohamot kapott a fél hely az öreg sípolására....

es? tetszett nekik.

nem allhatsz a bejaratban es nem engedheted be csak azokat akik 5 kvizkerdesre jol valaszolnak es tobb, mint tiz eve csak (szerinted) jo zenet hallgatnak.

mai kozhely: a zene mindenkie

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:11, 19-08-2004 
son of nitrous

Krcsko wrote:

az "andorgrand" elitkedés az ott volt, amikor hisztérikus rohamot kapott a fél hely az öreg sípolására...

Miért????? azért mert tetszett??? azért máris egy elit sznob fasz vagyok?

ok tudodmit?
legyek az.
én kurva jól éreztem magam és L E. V O L T A M. N Y Ű G Ö Z V E. attól amit az öreg csinalt.
nekem ez simán megéri h egy sznobfasz legyek.

arról meg h nemkell ez a lemez... 89.3 megabyte. nem foglal sokat a gépeden.

mondom hidd el egy két hallgatást megérdemel, nyitott füllel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 19-08-2004 
metalhead

MidLow wrote:
Krcsko wrote:

Miért????? azért mert tetszett??? azért máris egy elit sznob fasz vagyok?

ok tudodmit?
legyek az.
én kurva jól éreztem magam és L E. V O L T A M. N Y Ű G Ö Z V E. attól amit az öreg csinalt.
nekem ez simán megéri h egy sznobfasz legyek.

arról meg h nemkell ez a lemez... 89.3 megabyte. nem foglal sokat a gépeden.

mondom hidd el egy két hallgatást megérdemel, nyitott füllel.

:thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 19-08-2004 

Ám legyen...

Én vagyok az elit sznobfasz, mert meg mertem kockáztatni, hogy ez nem volt jó (nekem), és csak a "vellnón szupasztar" által gerjesztett tömeghisztéria miatt kapott mindenki sikítógörcsöt.

Rohadjak meg, de biztos vagyok benne, hogy ha előpattant volna valahonnan Baranyából egy 19 éves senki, aki valahogy lehetőséget kapott a jóélettől (ebben az esetben a szervezőktől) arra, hogy együtt játszoni ezzel a fickóval, és tak-ra pontosan ezt adták volna elő, akkor egy kurva mukkot nem szólt volna senki, hanem unottan elment volna egy sörért, addig amíg az est fénypontja meg nem érkezik.

De mindegy, mert én is, meg ti is csak a saját véleményünket szajkózzuk, meggyőzés úgyse lesz ebből.

Písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 19-08-2004 
chi recordings

hubazze. mi folyik itt? beszállok :D

a 12 eves elektronikus zenehallgatasnak mi koze a zenehez valo "hozzaerteshez"? gondolom a lexikalis tudas nagy, de miert keverjuk azt mindig ossze a muveszet-ertekeleshez feljogosito "szakertelemmel"? "nem elektronikus" zenet miota hallgatsz? Mitol erzed magad jobban felvertezve "a tudás"-sal? 12 ev hallgatas? talan 12 ev gondolkodas utan nem irnal ilyen butasagokat...

ettol meg valami tetszhet/nem tetszhet (joga van hozza es nem is elitelendo), csak sosem ertem miert ilyen kibaszott nagy zeneszakerto mindenki a nagy magyar "undergroundban", hogy masokat lefikazzon...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 19-08-2004 
allnightbreakz

pontosan
vagy teccik vagy nem
ennyi..
nekem nem ert volna meg 4500ft
tudvan hogy mien zene lesz mien hejen...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 19-08-2004 
chi recordings

ja és csak a tisztánlátás kedvéért, nekem sem tulzottan. Kellemes hallgatós muzsika vót, de ettől még tökre bejöhetett mindenkinek. Illetve van-e "baranyábó" esetleg magyar DJ aki ilyen szettet bevállal (ja és megcsinálja a zenéket előtte)? valszeg Nincs, és ezért volt Krush érdekes, Őt meghallgatták az emberek és ez jó!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 19-08-2004 
a38

mi a baj Baranyával? :shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:02, 19-08-2004 
chi recordings

rátapintottunk a lényegre! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:10, 19-08-2004 

Kevin wrote:
hubazze. mi folyik itt? beszállok :D

a 12 eves elektronikus zenehallgatasnak mi koze a zenehez valo "hozzaerteshez"? gondolom a lexikalis tudas nagy, de miert keverjuk azt mindig ossze a muveszet-ertekeleshez feljogosito "szakertelemmel"? "nem elektronikus" zenet miota hallgatsz? Mitol erzed magad jobban felvertezve "a tudás"-sal? 12 ev hallgatas? talan 12 ev gondolkodas utan nem irnal ilyen butasagokat...

ettol meg valami tetszhet/nem tetszhet (joga van hozza es nem is elitelendo), csak sosem ertem miert ilyen kibaszott nagy zeneszakerto mindenki a nagy magyar "undergroundban", hogy masokat lefikazzon...

Már vártam, hogy ezt megkapjam....Akkor én azt kérdezném meg, hogy muszáj zenésznek, vagy klasszikus zenei műveltséggel rendelkezőnek lennem, hogy azt merjem állítani - "értek" a zenéhez? Ki az aki megítéli, hogy jó-e amit CHI-s berkeken belül csináltok? Ki az aki megírja a zenédről, hogy jó-e? Ki az aki véleményt formál, befolyásol? Ha egy noname valaki, mint én lefikázza Krush teljesítményét, akkor egyből azt kell feltételezni, hogy ez idióta, azt se tudja mit beszél? Van olyan ember akinek a véleményét elfogadod? Vagy csak azzal állsz szóba, aki eléd rak egy papírt, hogy diplomázott zenetörténelemből, minimum 1 hangszeren játszik és mellette valamit már összerakott már otthon a PC-jén?

"a 12 eves elektronikus zenehallgatasnak mi koze a zenehez valo "hozzaerteshez"? Ha ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor át kell értékeljem magamban azt a képet, amit a CHI-s zenészekről gondoltam...Vagy inkább rólad, mert végülis a magad nevében beszéltél. Tudod, nem csak a zenészek formálhatnak véleményt a zenéről és Urambocsá' az is megtörténhet, hogy egy "nemzenész", jobb ízléssel és rálátással rendelkezik a zenére, mint egy zenész....Nem sajátíthatjátok ki magatoknak a zenét....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:14, 19-08-2004 
partiarc

muszáJ

a végén ígyis-úgyis ugyanoda lyukadunk ki. az emberek ízlése különbözik. nem értem miért kellenek ezek a felesleges szócsaták.

krcsko megmondta hogy neki nem tetszik, és azt is, hogy miért.
nem elég ennyi?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 19-08-2004 
Torespont Radio

igen

és a személyeskedésnek sincs értelme

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 19-08-2004 
ujonc

Location: A valóságnak tetsző álmokban, és az álomnak tűnő valóságban.
"de biztos vagyok benne, hogy ha előpattant volna valahonnan Baranyából egy 19 éves senki, aki valahogy lehetőséget kapott a jóélettől (ebben az esetben a szervezőktől) arra, hogy együtt játszoni ezzel a fickóval, és tak-ra pontosan ezt adták volna elő, akkor egy kurva mukkot nem szólt volna senki, hanem unottan elment volna egy sörért, addig amíg az est fénypontja meg nem érkezik."

Ebben 100%ig egyetertek. Nem biztos, hogy minden forumosra igaz, de a kozonseg nagyreszere biztosan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 19-08-2004 

cHin0 wrote:
igen

és a személyeskedésnek sincs értelme

ok, a részemről befejezve.

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 19-08-2004 
ujonc

De mivel senki nem tudhatja, hogy egy zene/djszett/mindegy milyen örömöt/nem örömöt okoz a másik ember agyában, ezért ilyeneken hogy jóvolt/nemvoltjó felesleges harcolni.

Nekem tetszett nagyon az előadás, feltétlen pályázok a 3db lemez egyikére ;)

A Kemurira még a hajó is megindult:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 19-08-2004 
droid

Jaku: eloszor ugy ereztem, hogy bar sokkal jobban egybe van, mint pl. a Shinsou, de kevesebb a standout track. Mar nem! Siman jo ez az album es megint valami mas.

Es igen, Krush "absztrakt" blokkjabol is a legtobb zene errol volt. Meg volt az elejen par gyorsabb dolog amit meg sosem hallottam tole es nagyon tetszett. A Kemurinak meg hogy orultem!

A "pikulasrol": a dalai lama hasonlat talalo volt ;) Nekem azok a szamok is tetszenek, es ugy ereztem, mintha a kozonseg nagy resze ismerte volna az albumot. Az meg, hogy ment a sikongatas: hat lehet ebben a "sikongatok mert ez hires tehat jo" dologban vmi, de nekem pl. szimpi volt az oreg, nem ismerem ezt a hangszert, nem tudom megitelni a virtuozitasat, de azert a magyar vendegszeretet is benne volt szerintem, hogy igy orultunk vminek, ami annyira mas mint europa. Remelem ertheto voltam.

Krush jo fej volt... Orult, amikor eszrevette, hogy az emberek tudjak mit rakott fel. Es nem komolykodta el a szerepet, habar ezzel a zenevel siman megtehette volna.

Tömeg, 4000Ft... Nekem Amon Tobin lehuzobb volt. Kb ekkora tomegre szamitottam. Es meglepodtem, mennyire sokan ottmaradtak Mangoek settjen, akik MINDENT felraktak, amit kellett, es a "koncert" utan bulit csinaltak. Ozont szivesen meghallgattam volna, de jo volt a nagyterem is... es ize... a teraszra hogy lehet feljutni? Gondolom rogton a hid utan balra? Most mar mindegy ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 19-08-2004 
chi recordings

A Chi-nek nemtom mi köze ehhez, egyébként úgy értékelsz ahogy akarsz, továbbra sem tudom mi köze a 12 év "elektronikuszene" -hallgatásnak ahhoz, hogy megítélhess valamit. Én pl X éve hallgatok zenét, de amint X+1 évhez érek, egyre több a kérdés, egyre kevésbé gondolom, hogy tudom a tutit! :)

Nem muszáj zenésznek lenni, klasszikus zenéhez sem kell érteni, márcsak azért sem, mert igazából nincs klasszikus és elektronikus zene, csak zene. De ezt hagyjuk... a zenei szaksajtó véleménye érdekel-e? szerinted? Persze jó érzés ha jót írnak az ember munkáiról, de sokkal kritikusabb vagyok azokkal szemben, mint a véleményalkotók, tehát általában én kevesebbre tartom azokat, mint a véleményalkotók. :)
Akiknek a véleménye érdekel, az azért van mert ők nem szcénáról, 12 évről, elektronikus zenéről beszélnek, mert ez az egész lényegtelen, csak máz egy régebben művészi kifejezésként, de mára csak "underground" néven futó minishowbizniszként működő IZÉn, aminek ha részei vagyunk, legalább ne akarjunk úgy tenni, mintha nem lennénk azok.

nem feltételeztem én rólad semmit ... de a zenei kompetenciád alátámasztása érdekében valami nyomósabb indokot jelölj meg legközelebb a 12 évnél sztem :) Illetve esetleg ne azokat fikázd akiknek tetszett, hanem írd le, hogy mi is volt a baj igazából a produkcióval azon túl, hogy neked nem jött be. Miért annyiban merül ki a kritikád, hogy neked nem tetszik valami (ez ugye nem nevezhető kritikának).

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 297 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]