A Chi-nek nemtom mi köze ehhez, egyébként úgy értékelsz ahogy akarsz, továbbra sem tudom mi köze a 12 év "elektronikuszene" -hallgatásnak ahhoz, hogy megítélhess valamit. Én pl X éve hallgatok zenét, de amint X+1 évhez érek, egyre több a kérdés, egyre kevésbé gondolom, hogy tudom a tutit!
Nem muszáj zenésznek lenni, klasszikus zenéhez sem kell érteni, márcsak azért sem, mert igazából nincs klasszikus és elektronikus zene, csak zene. De ezt hagyjuk... a zenei szaksajtó véleménye érdekel-e? szerinted? Persze jó érzés ha jót írnak az ember munkáiról, de sokkal kritikusabb vagyok azokkal szemben, mint a véleményalkotók, tehát általában én kevesebbre tartom azokat, mint a véleményalkotók.
Akiknek a véleménye érdekel, az azért van mert ők nem szcénáról, 12 évről, elektronikus zenéről beszélnek, mert ez az egész lényegtelen, csak máz egy régebben művészi kifejezésként, de mára csak "underground" néven futó minishowbizniszként működő IZÉn, aminek ha részei vagyunk, legalább ne akarjunk úgy tenni, mintha nem lennénk azok.
nem feltételeztem én rólad semmit ... de a zenei kompetenciád alátámasztása érdekében valami nyomósabb indokot jelölj meg legközelebb a 12 évnél sztem

Illetve esetleg ne azokat fikázd akiknek tetszett, hanem írd le, hogy mi is volt a baj igazából a produkcióval azon túl, hogy neked nem jött be. Miért annyiban merül ki a kritikád, hogy neked nem tetszik valami (ez ugye nem nevezhető kritikának).