redhead wrote:
igazából a profi szó, ami épp a fejemben motoszkál, nagyon profi átkúrás szaga van az egésznek, hmmm az a fajta, amikor akiknek pofájába köpnek, meg a fejükre szarnak, még örülnek is neki... iszonyat technica, jó helyszín (habár az álldogálás...), iszonyat vetítés, jó hang jó dalok, de ugyanmár... én megvagyok döbbenve, hogy egy izé aki nagyon híres izé, meg ritkán van Európában, meg a világ legjobb dídzséjének is mondják, méghozzá azok akik értik, meg drága is a jegy,
szóval ha jön ez az izé , akkor ha oly kegyes és rendes, hogy sokat mellőző és a sors által megtépázott piciny népének ád egy egész órát, amikor is őkegyelme (őlordsága, a mester, a tanító, a szamuráj, snoop dog groteszk japán karikatúrája), habár nem kever, de legalább szelektál számokat (arigato mester), iszonyat átbaszás, iszonyat műmájer, iszonyat hazug. És persze az a sok ember, az a sok jólelkü, lelkes 4000ft-t leperkálló kisbárány , akik beképzelték, azt hogy az élő ami nem is….., mivel ismertem az utóbbi két albumot is, kevés meglepetéssel bíró 70 perc volt ez... érthetetlen, főképp az hogy tapsvihar jár annak, aki felbír rakni egy lemezt (zseniális fantasztikus, és tényleg forog a bakelit, a sercegést átkeverte TAPS TAPS, egyébként mi ez a taps szar? Mindig naon befrusztrálódtam rajta),
meg voltam döbbenve,, a pofátlanságtól, hogy valaki ezt megmeri tenni, és a butaságtól, hogy ezt, a máskor oly kritikus vájt fülű, zenebarát rajongoidok képesek megenni, és bebeszélni, hogy még jól is laktak vele, ham ham bekaplak
habár a jaku igen kellemetes darabja az idei audióáradatnak, amit a hajón láttam, az nagyon - nagyon elszomorított, cadik mérföldekkel előrébb járt, valahol a mentőcsónakon
azt ertem h csalodott vagy, de nem ertem pontosan miert. ("hang jo, technika jo, zene jo, vetites jo, cadik jo, hajo...")
a beatmixinget hianyoltad? azt lehet, a trekkek leginkabb onallo egysegek voltak, krush varialt veluk sokat, vagott belejuk sok sok mintat / hangot, eljatszott az effektekkel, huzogatott neha.
es a szamok vegen tenyleg, sokszor szunet volt, ilyenkor a kozonseg altalaban reagalt a hallottakra, ahogy az lenni szokott. ekkora baj ez?
talan nem vetted eszre, de az elso feloraban volt egy 8-10 perces mix resz, nem az album szamaibol - na ott volt beatmixing.
a raadas szinten tartogatott 1-2 klasszikus ertelemben vett MIXet.
nem volt elo...
hat ezt nem ertem. shuzan morita egy hologram volt talan? vagy playback? krush nem baszakodott eleget a sajat trekkjeivel? hangosan kellett volna beat-ekkel szkreccselnie ("halljatok, tudok am szkreccselni, siku-siku!)? - aki krush-tol ezt varja, az szerintem egy kicsit el van tevedve.
ha belehallgatsz a referencianak nevezheto, sokak altal dicsert/szeretett code 4109 mixbe, hat ott is nagyon sok trekk megy 4-5- percig, csak kozben az oreg raereszt ezt-azt, kuldi szet effektekkel esatobbi.
nem ertelek, mi tett volna boldogga?