i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:46, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 297 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:55, 20-08-2004 
bladerunnaz

axs50 wrote:
gene_sequence wrote:
Tényleg vki megtudja mondani mik mentek az az elsö 5-10percben, mert arról lecsusztam sajna...

kill bill ost futyureszos szam (Bernard Hermann - Twisted Nerve) vmi remixevel vette at a lemezjatszokat.... meg is lepodtem ;)

az meg suhaid volt nem?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:57, 20-08-2004 
original nuttah

axs50 wrote:
Distant Voices talan?

erre konkrétan emlékszem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 20-08-2004 
ujonc

no az kira,ha emlékeztek konkrétan :lol:
köszi az infokat axs50!
alapfokon csak tud angolul ,de ha nem az se gond.beértem volna egy közös fotoval is :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 20-08-2004 
droid

valdi wrote:
az meg suhaid volt nem?

ha te mondod, valoszinuleg ;)
vegul is krushtol furabban jott volna ki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:13, 20-08-2004 
partiarc

suhaid tette a kb trekket. krush szokás szerint sercegéssel kezdett :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:18, 21-08-2004 
pokemon

velemeny (sajatom):

dj: 2 (a hirehez kepest)
producer: 3.5 (eddigi zeneihez kepest)
osszesen: 2.5

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:29, 21-08-2004 
pokemon

axs50 wrote:
gene_sequence wrote:
viszont csak azt bánom,h nem tudtam személyesen találkozni velük,s váltani 1-2 mondatot

en azt hittem Krush nem igazan beszel angolul. Legalabbis regen nem tudott (10 eve :D ).

Mint a mellékelt ábra mutatja, nekem volt szerencsém összefutni a mesterrel, mert pont akkor hagyták el a hajót a művészbejárón (kis hid). Aztán az autójukhoz érve - már többedmagammal - kértük őt, hogy szignózza a jegyeinket. És mondhatom Krush nagyon kedves, szimpatikus, mosolygós figura. Azt nemtom, hogy beszél-e angolul, mert nem naon szólalt meg, de úgy tűnt, azt érti, ami mi mindunk neki.
Morita is komolyan nézett ki "civilben" is, szamurájpacsker és japán tradicionális ruha, hasonló, mint a szinpadon.

A szervezésért pedig köszönet az illetékeseknek, szerintem remek este volt!

Image

:D :D :D

U.I.: Még annyi érdekesség, hogy RayBal (a dreadlock frizurás srác, aki Rewindokon tablázni szokott) mesélte nekem a hajón, hogy a VIP-ban mutattak Krushnak régi Membran számokat, kettőt az elejétől a végéig meg is hallgatott, és abszolúte elismerően reagált.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:27, 22-08-2004 
metalhead

remélem azért felvette valaki :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 23-08-2004 

igazából a profi szó, ami épp a fejemben motoszkál, nagyon profi átkúrás szaga van az egésznek, hmmm az a fajta, amikor akiknek pofájába köpnek, meg a fejükre szarnak, még örülnek is neki... iszonyat technica, jó helyszín (habár az álldogálás...), iszonyat vetítés, jó hang jó dalok, de ugyanmár... én megvagyok döbbenve, hogy egy izé aki nagyon híres izé, meg ritkán van Európában, meg a világ legjobb dídzséjének is mondják, méghozzá azok akik értik, meg drága is a jegy,
szóval ha jön ez az izé , akkor ha oly kegyes és rendes, hogy sokat mellőző és a sors által megtépázott piciny népének ád egy egész órát, amikor is őkegyelme (őlordsága, a mester, a tanító, a szamuráj, snoop dog groteszk japán karikatúrája), habár nem kever, de legalább szelektál számokat (arigato mester), iszonyat átbaszás, iszonyat műmájer, iszonyat hazug. És persze az a sok ember, az a sok jólelkü, lelkes 4000ft-t leperkálló kisbárány , akik beképzelték, azt hogy az élő ami nem is….., mivel ismertem az utóbbi két albumot is, kevés meglepetéssel bíró 70 perc volt ez... érthetetlen, főképp az hogy tapsvihar jár annak, aki felbír rakni egy lemezt (zseniális fantasztikus, és tényleg forog a bakelit, a sercegést átkeverte TAPS TAPS, egyébként mi ez a taps szar? Mindig naon befrusztrálódtam rajta),
meg voltam döbbenve,, a pofátlanságtól, hogy valaki ezt megmeri tenni, és a butaságtól, hogy ezt, a máskor oly kritikus vájt fülű, zenebarát rajongoidok képesek megenni, és bebeszélni, hogy még jól is laktak vele, ham ham bekaplak
habár a jaku igen kellemetes darabja az idei audióáradatnak, amit a hajón láttam, az nagyon - nagyon elszomorított, cadik mérföldekkel előrébb járt, valahol a mentőcsónakon

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:12, 23-08-2004 
original nuttah

hú de sz*r lehet neked, haver... :hah: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 23-08-2004 
jazz turbulence

redhead wrote:
igazából a profi szó, ami épp a fejemben motoszkál, nagyon profi átkúrás szaga van az egésznek, hmmm az a fajta, amikor akiknek pofájába köpnek, meg a fejükre szarnak, még örülnek is neki... iszonyat technica, jó helyszín (habár az álldogálás...), iszonyat vetítés, jó hang jó dalok, de ugyanmár... én megvagyok döbbenve, hogy egy izé aki nagyon híres izé, meg ritkán van Európában, meg a világ legjobb dídzséjének is mondják, méghozzá azok akik értik, meg drága is a jegy,
szóval ha jön ez az izé , akkor ha oly kegyes és rendes, hogy sokat mellőző és a sors által megtépázott piciny népének ád egy egész órát, amikor is őkegyelme (őlordsága, a mester, a tanító, a szamuráj, snoop dog groteszk japán karikatúrája), habár nem kever, de legalább szelektál számokat (arigato mester), iszonyat átbaszás, iszonyat műmájer, iszonyat hazug. És persze az a sok ember, az a sok jólelkü, lelkes 4000ft-t leperkálló kisbárány , akik beképzelték, azt hogy az élő ami nem is….., mivel ismertem az utóbbi két albumot is, kevés meglepetéssel bíró 70 perc volt ez... érthetetlen, főképp az hogy tapsvihar jár annak, aki felbír rakni egy lemezt (zseniális fantasztikus, és tényleg forog a bakelit, a sercegést átkeverte TAPS TAPS, egyébként mi ez a taps szar? Mindig naon befrusztrálódtam rajta),
meg voltam döbbenve,, a pofátlanságtól, hogy valaki ezt megmeri tenni, és a butaságtól, hogy ezt, a máskor oly kritikus vájt fülű, zenebarát rajongoidok képesek megenni, és bebeszélni, hogy még jól is laktak vele, ham ham bekaplak
habár a jaku igen kellemetes darabja az idei audióáradatnak, amit a hajón láttam, az nagyon - nagyon elszomorított, cadik mérföldekkel előrébb járt, valahol a mentőcsónakon

azt ertem h csalodott vagy, de nem ertem pontosan miert. ("hang jo, technika jo, zene jo, vetites jo, cadik jo, hajo...")

a beatmixinget hianyoltad? azt lehet, a trekkek leginkabb onallo egysegek voltak, krush varialt veluk sokat, vagott belejuk sok sok mintat / hangot, eljatszott az effektekkel, huzogatott neha.
es a szamok vegen tenyleg, sokszor szunet volt, ilyenkor a kozonseg altalaban reagalt a hallottakra, ahogy az lenni szokott. ekkora baj ez?

talan nem vetted eszre, de az elso feloraban volt egy 8-10 perces mix resz, nem az album szamaibol - na ott volt beatmixing.
a raadas szinten tartogatott 1-2 klasszikus ertelemben vett MIXet.

nem volt elo...
hat ezt nem ertem. shuzan morita egy hologram volt talan? vagy playback? krush nem baszakodott eleget a sajat trekkjeivel? hangosan kellett volna beat-ekkel szkreccselnie ("halljatok, tudok am szkreccselni, siku-siku!)? - aki krush-tol ezt varja, az szerintem egy kicsit el van tevedve.
ha belehallgatsz a referencianak nevezheto, sokak altal dicsert/szeretett code 4109 mixbe, hat ott is nagyon sok trekk megy 4-5- percig, csak kozben az oreg raereszt ezt-azt, kuldi szet effektekkel esatobbi.

nem ertelek, mi tett volna boldogga?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 23-08-2004 
chi recordings

Krcsko wrote:
harmadvonalbeli chill-out hangzást kaptam, amit az RTL-en a Survivor "érzelmesebb" részei alá vágnak be előszeretettel a szerkesztők, pálmafák, fehér homok és Stohl Buci szomorú szemei alá.

:smileslayer:

Ment a Korai remixem Survivorben párszor. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 23-08-2004 
pokemon

LunatiCord wrote:
Krcsko wrote:
harmadvonalbeli chill-out hangzást kaptam, amit az RTL-en a Survivor "érzelmesebb" részei alá vágnak be előszeretettel a szerkesztők, pálmafák, fehér homok és Stohl Buci szomorú szemei alá.

:smileslayer:

Ment a Korai remixem Survivorben párszor. 8)

mehehe
akkor legalább elmondhatod, hogy vagy olyan rossz mint krush :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 25-08-2004 
pokemon

Beszámoló + képek a gigről:

http://www.a38.hu/index_h.htm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:06, 25-08-2004 
bladerunnaz

Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:

ki irta ezt?

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 25-08-2004 
stevie wonder jobb kepeket csinal, torott kezzel.

Post subject:
PostPosted: 16:16, 25-08-2004 
pokemon

Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:

hú ez fájt :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 25-08-2004 
souljah

a képeket nem szeretném minõsíteni, mert jó partikpeket alig látni mostanság, ezen meg sem lepõdtem, de ez a szösszenet a maga 'vészkedésével' a már-már 'költõi, irodalmi magasságogba emelkedõ' de azt valójában meg sem közelítõ fogalmazásmódjával kiábrándító...tényelg fájt.. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 25-08-2004 
jazz turbulence

:ban:

az a38nak van egy kituno embere a lelkesito beharangozok es tomjenezo beszamolok irasara.
koze nincsen, viszont irni sem tud.

mar egesz gyujtemenyem van belole, erdemes tanulmanyozni.

:maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 25-08-2004 
jazz turbulence

olyan aprosagokra nem pazarolja a tintat, h pl voltak magyar fellepok is, esetleg van vm jazz turbulence, vagy akar jaku album.

mindegy

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 297 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]