i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:29, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1059 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:50, 24-09-2004 
paprikaman

en mindjart indulok is 8) sucks utazas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:05, 25-09-2004 
East Radiance

reggel beszámolni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 25-09-2004 
metalhead

None wrote:
reggel beszámolni!

kár hogy Iván nem fog fényképezni :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 25-09-2004 
Smoke|Break

Szívás sorozatunk története, avagy a lucidum átok lesújt:

Először is, nagyon sajnáljuk, h. nem tudtunk menni játszani és reméljük, h. ezt hamarosan pótolhatjuk, de tegnap olyan szintű pechsorozatunk volt, h. az már szinte hihetetlen.
Kezdődött azzal, h. a srác aki eredetileg vitt volna minket fel Bpestre autóval, 6 után 5perccel telefonált, h. összetörte a kocsiját miközben jött be értünk a sun citybe (valami baromarcú egy bekötőútról elékanyarodott és már nem tudott megállni)
No sebaj! Következett a plan b, gyerünk vonattal. Elméletileg 19:20kor lett volna vonat, de -kk- barátom biztos ami bitos alapon felhívta a MÁV infót. A MÁV infos közölte, h. az utolsó vonat 18:30kor megy mert a héten megváltozott a menetrend. (Azért örültem volna ha a q MÁV egy a tv-ben v. rádióban, netalántán újságban, egy közérdekű közleményben dob némi infót ezekről a változásokról, de sajnos ez magyarországon nem megy. Gondolom azt hiszik, h. az utas van értük és nem ők az utasért. FAKK) Egyébként amikor ezt az infót megtudtuk, épp azon a villamoson ültünk ami megy ki az állomásra, de ekkor már 18:20volt, tehát fizikai képtelenség lett volna elérni a vonatot. (kb 15-20perc lett volna + még jegyünk sem volt)
Viliről le. Vissza -kk- hoz. Közben veszett nagy telefonálgatás, h. kocsit tudjuk szerezni. Fél óra után szerencsével is jártunk. Egyik barátunk a segítségünkre sietett. 19:30kor sikerült is elindulnunk. Mindenki megnyugodott, és boldog volt, h. sikerült mégis megoldanunk a helyzetet. Ám ahogy beértünk Kistelekre egy q nagy csattanás hallatszott a motortérből, és a motor leállt, még gurultunk vagy 100 métert, majd félreálltunk. Ekkor tünt fel, h. a műszerfalon az olajnyomásjelző lámpa világít jól. Kocsiból ki, motorháztető felnyit, nívópálca csekking. A nívópálca hegyén volt található egy minimális olaj. Ekkor már nagyon úgy nézett ki, h. ez itt túránk végállomása, de örök optimistaként visszasétáltünk egy benzinkúthoz, motorolajért, hátha...
A motorolaj annyit ért neki mint halottnak a csók. Ekkor újabb telefonálgatások. Azonban nem jártunk sikerrel. Volt olyan aki ivott és azért nem tudott minket továbbvinni, de olyan is volt aki nem ivott de az autója volt rossz, sőt olyan is akinek mindkettő bejátszott.
Lassan az kezdett fő céllá válni, h. visszajussunk szegedre. Elsétáltunk a buszmegállóba mikor megláttunk egy buszt elhúzni 9kor. Odaértünk és megnéztük a menetrendet. Természetesen az volt az utolsó. Vissza a kocsihoz. Közben calling MÁV info, h. az utsó vonata mi Bpestről jön, mikor ér Kistelekhez. Lassan már mondanom sem kell, h. azt is buktuk.
Ekkor jött képbe az egyik smokebreak emloyee, Zolka, faterja, akivel korábban már beszétünk és mondta, h. ivott, de ha végképp nincs senki akkor bevállalja. Sajnos már végnképp nem volt senki, úh. hívtuk. De az előre bejelentette, h. Szegedre semmiféleképpen nem megyünk be, hanem kertek alatt elvisz minket Domaszékre (Domasick) ahol én, meg meg a 2 smk|brk employee lakik.
Útközben a vontatókötél 3x elszakadt, ez már csak hab volt a tortán. Valamikor 23:15 körül értünk haza. Ekkor még el hozzánk, mutertól kocsit elkérni. Mr -kk-t Szegedre bevinni. (Még begondolkodtam azon mi lenne, ha felmennénk Bpestre, de a történtek után rájöttem, h. valami bizotos történne, úh. nem mertem bevállalni.
Hát enniy rövid kis sztorink. Még1x sorry, h. nem tudtunk feljutni! :oops: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 25-09-2004 
impulsecreator.hu

:shock: hihetetlen...

volt aki eljutott a chakrába?
beszámolót pls

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:46, 25-09-2004 
droid

de komoly :shock:
sajnalom..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 25-09-2004 
paprikaman

én eljutottam de nem voltam tul sokaig mert barbival nagyon befaradtunk es elmentunk alukalni
sajnalom hogy emiatt migurol meg kozyrol lemaradtam :?
hang jo volt /de sajna halk ez kulonbfele okok miatt/
de alig-alig voltak...ez is kulonbfele okok miatt.. se a szegedi se a debreceni crew nem volt :cry:
ez volt kb ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 25-09-2004 
metalhead

olyan kevesen voltak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:33, 25-09-2004 
paprikaman

hiányoltalak téged is :roll: kár hogy nem jottel el

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 25-09-2004 
metalhead

úgy látszik engem is elért a 'lucidum átok' :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:27, 25-09-2004 
metalhead

ja es hagymaskocsiban zotykolodtunk kb egy orat feluton :)

kenyelmes volt a sok krumplin es hagyman ulni :)

szerencsere zolka faterja nyomta nekunk a "tituszmixet" jol (nemtom melyiket) :) jo fej az oreg :) respect neki :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 25-09-2004 
Smoke|Break

ja! meg ment Meat Katie mix is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 25-09-2004 
partiarc

Akiket én hoztam volna, szintén az uccsó pillanatban mondták le, úgyhogy a nagy tömeghez képest amit vártunk elég karcsú volt a létszám.
Én is nagyon befáradtam a vége felé, de olyan szinten, hogy ülve elaludtam. Egyszer még egy gyatra kísérlet, hogy felálljak, mert Kozy nagyon belelendült és gondoltam ha ez nem ráz fel akkor semmi. Hát amikor felálltam jól megszédültem, aztán majdnem elaludtam állva is. Úgyhogy jobbnak tartottam lelécelni. Sajnálom, hogy nem bírtam végig, mert ráztam volna még egy kicsit.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 26-09-2004 
black hoe rec.

Elég kevesen voltak valóban, ettől függetlenül kellemes este volt. Sajnos a folyamatos hangerő szabályozás sokat kivett palliból és belőlem, sajnos a klubbal szemben felépült az a szájbalökött lakóház, és már laknak is benne. Pedig végre úgy szólalt meg az egész, ahogy kellett neki. Szóval pár változásról elfelejtett értesíteni a Chakra-kru :?

Köszönet azoknak, akik lenéztek! 8)

-kk- és a többieknek: lesz lehetőség pótlásra, aztán nem lesz semmi para majd, és jó lesz minden. Sajnáljuk a sok-sok "balesetet", és hogy végül nem tudtatok jönni, valami tényleg nagyon nem akarta, hogy eljussatok Pestre. De majd bosszút állunk! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 26-09-2004 
partiarc

Én mondjuk majdnem végig kint ültem a jegyszedőhelyen, de még így is simán jóléreztem magam. Főleg amikor beállított az a teljesen nem normális banda és spriccelt a szememből a könny a nevetéstől annyira hülyék voltak (jó értelemben)
Még nyalókát is kaptam az egyiktől, meg sört.
Szaddam rajtad meg leverem azt a kört amit beigértél... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 26-09-2004 
metalhead

Migu wrote:
Elég kevesen voltak valóban, ettől függetlenül kellemes este volt. Sajnos a folyamatos hangerő szabályozás sokat kivett palliból és belőlem, sajnos a klubbal szemben felépült az a szájbalökött lakóház, és már laknak is benne. Pedig végre úgy szólalt meg az egész, ahogy kellett neki. Szóval pár változásról elfelejtett értesíteni a Chakra-kru :?

Köszönet azoknak, akik lenéztek! 8)

-kk- és a többieknek: lesz lehetőség pótlásra, aztán nem lesz semmi para majd, és jó lesz minden. Sajnáljuk a sok-sok "balesetet", és hogy végül nem tudtatok jönni, valami tényleg nagyon nem akarta, hogy eljussatok Pestre. De majd bosszút állunk! :twisted:

amint lehet megyunk :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 26-09-2004 
metalhead

elso lepeskent kossetek szorosabb baratsagot a mav forgalmi irodajaval 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 26-09-2004 
paprikaman

sentient wrote:
Én mondjuk majdnem végig kint ültem a jegyszedőhelyen, de még így is simán jóléreztem magam. Főleg amikor beállított az a teljesen nem normális banda és spriccelt a szememből a könny a nevetéstől annyira hülyék voltak (jó értelemben)

jajj el is felejtettem miert nem rugtal jol bokan? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 26-09-2004 
partiarc

szaddam wrote:
sentient wrote:

jajj el is felejtettem miert nem rugtal jol bokan? :lol:

azért már hagy ne én szóljak, ha vmit beígértél. de sebaj legközelebb majd jól megrugdoslak... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 26-09-2004 
paprikaman

sajnos a memoriam mar eleg satnya :lol: nem is ertem miert de tenlyeg kiment az eszembol sorry 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1059 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]