i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:24, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 280 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:14, 24-09-2004 
impulsecreator.hu

speli wrote:
most van állattörvény, de idáig senki nem kapott semmit.
én megkínoznám az ilyen köcsögöket, úgy hogy élje át ő is azt a szenvedést, fájdalmat, amit ő okozott szerencsétlen állatnak.

es veled vajon mit csinalnanak a javasolt hajlektalan 'kinzas' utan?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 24-09-2004 
fairman wrote:
:] wrote:
na, én elnéztem erre a tüntetésre,
jó sokan voltak. nem is gondoltam volna.
úgy látszik van a városban jó sok kerékpáros. márcsak kerékpárutak kellenének.
meg kevesebb autó :idea:

Hat ja, csak rendorok nem kellettek volna. Ez a tereles a varoson keresztul valahogy elvette az egesz dolog elet... :?

viszont a vegen nem sikerult nekik oszlatni :)

:ras: just a few steps from a :cop: was fun, wasnt it fman?

Post subject:
PostPosted: 17:52, 24-09-2004 
souljah

SiRe wrote:
fairman wrote:

Hat ja, csak rendorok nem kellettek volna. Ez a tereles a varoson keresztul valahogy elvette az egesz dolog elet... :?

It wasssssssss :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 24-09-2004 
ujonc

fairman wrote:
SiRe wrote:
fairman wrote:

It wasssssssss :twisted:

ja, kicsit hülyén jött ki, hogy még így is néha megállították a bringásokat, hogy pár türelmetlen autóst elengedjenek. :evil:
mindegy, én ott voltam. demonstráltam
(jövőre is megyek)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 24-09-2004 
souljah

eLRitmo crew/zen wrote:
Sajna itt Mo-on olyan az emberek mentalitása (tisztelet a kivételnek :yee: ), ha 5 méterenként lenne kuka, akkor is mellé dobnának...nem?

sokan így is mellédobnának, de így könnyebb lenne nem szemetelni annak aki nem akar :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 24-09-2004 
droid

máty_ wrote:
eLRitmo crew/zen wrote:
Sajna itt Mo-on olyan az emberek mentalitása (tisztelet a kivételnek :yee: ), ha 5 méterenként lenne kuka, akkor is mellé dobnának...nem?

sokan így is mellédobnának, de így könnyebb lenne nem szemetelni annak aki nem akar :wink:

de aki tenyleg nem akar szemetelni az ugyis elmegy a kukaig :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:39, 25-09-2004 
souljah

..ziaaah.. wrote:
máty_ wrote:
eLRitmo crew/zen wrote:

de aki tenyleg nem akar szemetelni az ugyis elmegy a kukaig :wink:

Már ha van kuka
ezzel kezdödött a topic

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 27-09-2004 
ujonc

engem krvára idegesít a szétplakátozott város, ritka igénytelen. minden oszlop, fal, kirakat...
ha már emlegetik itt néha a hajléktalanokat :arrow: :idea:
sztem a papírgyűjtéssel ketdhetnének valamit, még van pár MÉH telep a városban, összegyűjthetnék a több centi vastag plakátréteget, és kapnának gondolom kis pénzt cserébe. mindenki örülne kicsit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:44, 28-09-2004 
partiarc

sentient wrote:
Nekem volt egy csodálatos macskám. Gyönyörű hamuszürke félhosszú szőre volt. Már amikor megszületett (szomszédéknál) alig vártam, hogy el lehessen választani az anyukájától, hogy az enyém lehessen, pedig soha nem szerettem a macskákat, mindig kutyánk volt. De az szerelem volt első látásra. Még a szeme színe is megmaradt kéknek és úgy ragaszkodott hozzám, mint egy kutya és hallgatott arra amit mondok neki. Folyamatosan körülöttem szaladgált és minden reggel pontosan 6.00kor keltett (még mielőtt az óra megszólalt volna). Egyik nap átjött a hátsó szomszéd, hogy fogynak a csirkéi és szerinte tuti, hogy a Dotty az, bár még nem látta, de próbáljam megakadályozni. Én meg mondtam neki, hogy az képtelenség, mert házi cica. Bent van szinte egész nap a lakásban és túl picur még ahhoz, hogy csirkéket öljön. Egyik nap épp kiengedtük szaladgálni és a szomszéd rálőtt légpuskával. Pont eltalálta azt a gyönyörű égszínkék szemét. De túlélte. Akkor átmentem egy sort ordibálni a szomszédhoz, de láttam hogy nem ér semmit. Megpróbáltam nem kiengedni sűrűn szegénykét, de nem lehet bezárni sem. Egyik nap hiába hívtam nem jött. Akiktől kaptam szoszéd jött át szomorúan, hogy kutyasétáltatás közben megtalálták a határban, megmérgezték. És az a szemétláda még be is vallotta, hogy ő volt az, mert továbbra is fogytak a csirkéi. De érdekes módon a kiscicám halála után is haltak és kiderült, hogy a saját kutyája öli őket.
Azóta megfogadtam, hogy nem szeretnék háziállatot, mert nem akarok megint heteket sírni egy szívemhez közel álló kisállat miatt.

És sajnos akkor még nem volt ez a törvény.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :kitty: :macs:

uhhh
és te miértnem mentél át egy légpuskával???
:lo3: :szomszéd: :lo5:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 28-09-2004 
souljah

ha valakit komolyabban érdekel

http://www.fauna.hu/hu/index.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:55, 29-09-2004 
ujonc

Október 3.: Állatok Világnapja
10 órától felvonulás a Bazilikától a Hősök teréig.

Hősök terén vegetáriánus ételek, ebek itatása, aszfalt rajzverseny, állatvédelmi információs standok.

Fél 1-től felvonul Boby csirke egy platós kocsin Hősök tere-Andrássy-Nyugati-Bajcsy Zs.úton a Toldi moziig a Háztáji Állatok Világnapja alkalmából, ami október 2-án van!

Toldi moziban (Bajcsy Zsilinszky út, Arany János utcai metró megállónál) 13-15 óráig ingyenes filmvetítés, információs standok a Toldi mozi, Pannónia Filmstúdió és a Mokép támogatásával.

Nagy teremben: Az erdő kapitánya, Mi és a háztáji állatok

Kis teremben: Mi és a háztáji állatok, Kukori és Kotkoda, Frakk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 29-09-2004 
állat

ezt megunnepeljuk
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 05-10-2004 
droid

www.tudatosvasarlo.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:58, 08-10-2004 
ujonc

szerdai blikk hátulján olvastam, hogy északon fókabébi agyonütő túrákat szerveznek egyes utazási irodák, 40 ezer forintnak megfelelő euróért, és még fegyvert is adnak. mert szerintük a fóka haszonállat.. undorítóóoo :( :evil: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:46, 08-10-2004 
pokemon

-evian- wrote:
www.tudatosvasarlo.hu

na amiota lehallgattam az egyetemen a biogazdalkodast meg is van a velemenyem rola :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:01, 08-10-2004 
droid

seasidehair wrote:
-evian- wrote:
www.tudatosvasarlo.hu

na amiota lehallgattam az egyetemen a biogazdalkodast meg is van a velemenyem rola :roll:

mindenki ugy el, ahogy neki tetszik.
ha neked a szintetikus jon be jobban, leleked rajta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 08-10-2004 
pokemon

-evian- wrote:
seasidehair wrote:
-evian- wrote:
www.tudatosvasarlo.hu

mindenki ugy el, ahogy neki tetszik.
ha neked a szintetikus jon be jobban, leleked rajta

nem igazan erre celoztam
pont az ellenkezojere
csak tudod amit megveszel a boltban biokent huskeszitmeny vagy esetleg novenyi eredetut, annak eloallitasanal ugyanugy hasznalnak szintetikus novenyvedo szereket, allatok eseteben antibiotikumokat, mint akonvencionalis (hagyomanyos) mezogazdasagban :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:22, 08-10-2004 
droid

seasidehair wrote:
csak tudod amit megveszel a boltban biokent huskeszitmeny vagy esetleg novenyi eredetut, annak eloallitasanal ugyanugy hasznalnak szintetikus novenyvedo szereket, allatok eseteben antibiotikumokat, mint akonvencionalis (hagyomanyos) mezogazdasagban :roll:

en allatokat nem eszem alapbol, az almat jol megnezem ha lehet inkabb a piacon, amibol meg tudok olyat veszek, ami ellenorzott okogazdasagbol szarmazik. van ilyen kis cimke rajta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:41, 08-10-2004 
pokemon

-evian- wrote:
seasidehair wrote:

en allatokat nem eszem alapbol, az almat jol megnezem ha lehet inkabb a piacon, amibol meg tudok olyat veszek, ami ellenorzott okogazdasagbol szarmazik. van ilyen kis cimke rajta.

persze persze igazad van
de ugy altalaban tudod az ellenorzott okogazdalkodasokban is mindenhol azonos szabvanyok vannak a termekekre
es az okotermeket mikor ellenorzik nem a vegtermeket ellenorzik hanem a technologiat
erted?
gondolj bele abba hogy van egy tabla oko buza es mellette egy tabla hagyomanyos, es van kb 5 meter eloirt sav a ketto kozt
na most akkor pl egy repulorol torteno vegyszeres kezeles szorasi sugara kb 500 meter is lehet
szoval igencsak rakarul az oko tablara is... :roll:
meg hasonlo dolgok
ezeken sokat vitaztunk eloadasokon, a tanar nem nagyon tudott ra mondani semmit, csak mosolygott :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:32, 11-10-2004 
droid

seasidehair wrote:
-evian- wrote:
seasidehair wrote:

persze persze igazad van
de ugy altalaban tudod az ellenorzott okogazdalkodasokban is mindenhol azonos szabvanyok vannak a termekekre
es az okotermeket mikor ellenorzik nem a vegtermeket ellenorzik hanem a technologiat
erted?
gondolj bele abba hogy van egy tabla oko buza es mellette egy tabla hagyomanyos, es van kb 5 meter eloirt sav a ketto kozt
na most akkor pl egy repulorol torteno vegyszeres kezeles szorasi sugara kb 500 meter is lehet
szoval igencsak rakarul az oko tablara is... :roll:
meg hasonlo dolgok
ezeken sokat vitaztunk eloadasokon, a tanar nem nagyon tudott ra mondani semmit, csak mosolygott :?

akkor inkabb fogalmazzunk ugy, hogy megadom az eselyt, hogy a jobbakat valasszam, ha tehetem.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 280 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]