'G' wrote:
Kevin wrote:
mihez képest kell előremutatónak lenni, és mit nevezel előremutatónak. Holden szerintem siman csinal izgi dolgokat... nathan fake...
paul woolford, solid groove (switch), radio slave...
hat ez az, en azon b*szom fel magam, hogy miert nem lehet egyszeruen house-nak nevezni?
mitol progresszivebbek azok a zenek, mint mondjuk barmi mas?
G > valójában teljesen igazad van neked is, meg sergio-nak is, ez egy teljesen gáz elnevezés, hogy "progháusz", tényleg nevetséges így nevezni, dehát a jungle-ra is menő azt mondani, hogy DRUMFUNK, akkor a tech-house-t/deep-house-t/trance-t/technót/minimált/elektrót/break-et ötvöző zenékre is lehet azt mondani, hogy progresszív. igazából nektek nem is a zenével van bajotok, hanem ezzel az egész hype-al, amit amúgy a freeee magazin kezdeményezett ekörül az irányzat körül. szerintem sem túlságosan progressív ez a stílus, csak pontosan ugyanannyira, mint a breakbeat, a drumnbass, stb. hozzájuk képest nem lehet azt állítani, hogy kevésbé előremutató, mert ez nem igaz. ezek a zenék egy szinten vannak.
ja és James Holden zseniális. aki szerint ő trance-t játszik, az a 2 évvel ezelőtti dolgait hallotta max.. én ebben az évben többször is hallottam őt élőben küldeni, és tulajdonképpen minimáltechnóval és elektróval vegyített, visszafogottan kattant house zenét játszik. nagyon is előremutató, és nem csak ő, hanem még egy csomóan.