popbitch wrote:
lapos volt és izgalommentes. egyszerűen nem értem, miért kell csak a neve miatt elhívni egy dj-t, amikor ezt az estét akármelyik magyar dj úgyanígy vagy még jobban levezényelte volna. 2004-ben még mindig a parasztvakítás megy minálunk, ez nekem döbbenetes... (másnapi andy fletcher is ultragáz volt, az ember akinek se zenei se ritmusérzéke nincs, és ott még jobban kiütközött az a kínos erőlködés, ahogy az emberek akarták, hogy tetszen nekik, amit hallanak, mert hát ez mégis csak a DM egyik tagja, de 15 perc múlva már fejvesztve menekültek.) nekem is hős a matt balck (ill a cldcut), maximum respekt, de EZÉRT felesleges volt idecitálni.
Tök igazad van, minden szavaddal egyetértek.. Csak ha Matt Black helyett pénteken mondjuk a Freeform Five nyomja
(ejjjj mennyire jó az album!!!!!!!), akkor ennek a közönségnek is csak a negyede lett volna ott...
Andy Fletcher/Client meg azért vicces, mert kint havonta nyomják egy Trafó méretű klubban (NotthingHillArts), INGYEN, és igen szellősen el lehet férni. Ha nem 4000 a jegy, és nem ultraelvárásokkal megy oda az ember, akkor az is sokkal kényelmesebb!!