i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:01, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:48, 20-11-2004 
pokemon

Rendben volt az este. Cadik fergeteges zenéket tolt! Szerintem volt koztük néhány új Mebran szám is. Ezt csak úgy hangzás alapján gondolom, erősítsetek meg vagy cáfoljatok!
Véleményem szerint Matt Black szintén jól küldte, és hát a fejszerkezete így élőben, az tényleg nem mindennapi. (A barátnőm meg is állapította, hogy egy az egyben a Hugh Grant lakótársa a Sztárom a Párom - Notting Hill c. filmből. :) )
A szívemnek az volt a legkedveseb, amikor Matt még viszonylag az elején letolta Buddha Monk-tól a Gots like come on thru-t, de egy olyan dnb remixben, amit még soha nem hallottam, pedig ez az egyik kedvenc hiphop számom. Megvan a maxija is, ami telistele van remixekkel, de azon sincs rajta. Esetleg nem tudja vki, hogy milyen remix volt ez pontosan?
A másik, ami még szép dolog volt Cadiktól is és Matt Blacktől is, hogy egy-egy számmal tisztelegtek a napokban elhunyt Ol Dirty Bastard (RIP) előtt.

Profile  

Post subject: az év legszarabb bulija volt.szerintem...
PostPosted: 22:48, 21-11-2004 

...plusz kb. mindenki szerint aki aznap este ott volt és beszéltem vele. Szégyen-gyalázat, óriási pénzlehúzás, inkább rohadok 2 éjszakát a Cuba Librében a sok paraszt között, mint még1x ezt végighallgassam.

:evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:52, 21-11-2004 
impulsecreator.hu

Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:
A szívemnek az volt a legkedveseb, amikor Matt még viszonylag az elején letolta Buddha Monk-tól a Gots like come on thru-t, de egy olyan dnb remixben, amit még soha nem hallottam, pedig ez az egyik kedvenc hiphop számom. Megvan a maxija is, ami telistele van remixekkel, de azon sincs rajta. Esetleg nem tudja vki, hogy milyen remix volt ez pontosan?

feltehetőleg http://www.tarzan.spoox.org/display.php?type=release&id=3671

Profile  

Post subject: Re: az év legszarabb bulija volt.szerintem...
PostPosted: 23:50, 21-11-2004 
droid

Krcsko wrote:
...plusz kb. mindenki szerint aki aznap este ott volt és beszéltem vele. Szégyen-gyalázat, óriási pénzlehúzás, inkább rohadok 2 éjszakát a Cuba Librében a sok paraszt között, mint még1x ezt végighallgassam.

:evil:

jó szórakozást :roll: :ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 22-11-2004 
kollektiva

lapos volt és izgalommentes. egyszerűen nem értem, miért kell csak a neve miatt elhívni egy dj-t, amikor ezt az estét akármelyik magyar dj úgyanígy vagy még jobban levezényelte volna. 2004-ben még mindig a parasztvakítás megy minálunk, ez nekem döbbenetes... (másnapi andy fletcher is ultragáz volt, az ember akinek se zenei se ritmusérzéke nincs, és ott még jobban kiütközött az a kínos erőlködés, ahogy az emberek akarták, hogy tetszen nekik, amit hallanak, mert hát ez mégis csak a DM egyik tagja, de 15 perc múlva már fejvesztve menekültek.) nekem is hős a matt balck (ill a cldcut), maximum respekt, de EZÉRT felesleges volt idecitálni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 22-11-2004 
droid

popbitch wrote:
lapos volt és izgalommentes. egyszerűen nem értem, miért kell csak a neve miatt elhívni egy dj-t, amikor ezt az estét akármelyik magyar dj úgyanígy vagy még jobban levezényelte volna. 2004-ben még mindig a parasztvakítás megy minálunk, ez nekem döbbenetes... (másnapi andy fletcher is ultragáz volt, az ember akinek se zenei se ritmusérzéke nincs, és ott még jobban kiütközött az a kínos erőlködés, ahogy az emberek akarták, hogy tetszen nekik, amit hallanak, mert hát ez mégis csak a DM egyik tagja, de 15 perc múlva már fejvesztve menekültek.) nekem is hős a matt balck (ill a cldcut), maximum respekt, de EZÉRT felesleges volt idecitálni.

Tök igazad van, minden szavaddal egyetértek.. Csak ha Matt Black helyett pénteken mondjuk a Freeform Five nyomja (ejjjj mennyire jó az album!!!!!!!), akkor ennek a közönségnek is csak a negyede lett volna ott...

Andy Fletcher/Client meg azért vicces, mert kint havonta nyomják egy Trafó méretű klubban (NotthingHillArts), INGYEN, és igen szellősen el lehet férni. Ha nem 4000 a jegy, és nem ultraelvárásokkal megy oda az ember, akkor az is sokkal kényelmesebb!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 22-11-2004 
kollektiva

Ahmadzai wrote:
popbitch wrote:

Tök igazad van, minden szavaddal egyetértek.. Csak ha Matt Black helyett pénteken mondjuk a Freeform Five nyomja (ejjjj mennyire jó az album!!!!!!!), akkor ennek a közönségnek is csak a negyede lett volna ott...

Andy Fletcher/Client meg azért vicces, mert kint havonta nyomják egy Trafó méretű klubban (NotthingHillArts), INGYEN, és igen szellősen el lehet férni. Ha nem 4000 a jegy, és nem ultraelvárásokkal megy oda az ember, akkor az is sokkal kényelmesebb!!

az a legviccesebb, hogy a freeform five már járt itt, igaz csak dj-szettre :-))), 150 embernek, akik viszont nem a neve miatt voltak ott, hanem a zenéért... egyébként a freeform feje, anu ugyanott nyomja vasárnaponként, ahol a client :-))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 22-11-2004 
droid

popbitch wrote:
az a legviccesebb, hogy a freeform five már járt itt...

Szerinted véletlen említettem őket?? :wink: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:22, 22-11-2004 
pokemon

marczi wrote:
Tanny-D. aka Toasty Todd wrote:

feltehetőleg http://www.tarzan.spoox.org/display.php?type=release&id=3671

Találat. Köszönöm szépen!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]