i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:26, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:58, 26-11-2004 
Az butaság :!:

Post subject:
PostPosted: 18:57, 27-11-2004 
Este buláj! 8)

Post subject:
PostPosted: 19:48, 27-11-2004 
ujonc

nem nyertem jegyet :banghead:
majd beszámolót kérek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:11, 28-11-2004 
original nuttah

ha el akarsz menni egy buliba, szerintem ne az ingyenjegyre apellalj :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 28-11-2004 
ujonc

de ha vittem volna szívszerelmem, az már megint 7 pénz, most meg a decemberi a38 progikra gyűjtök (lesz vagy 6 kihagyhatatlan)
hüpp.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:32, 28-11-2004 
original nuttah

zold pardon kozonseg, padlorahanyas, parasztvakitas. fuj! sztem szoltak richardank, hogy ha olyat rak, ami nem ment legalabb szazszor a radio cafen eltorik az ujjat. honnan kerult elo ennyi ember?

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 28-11-2004 
ujonc

kérem bővebben kifejteni! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 28-11-2004 
souljah

a hang nagyon rosz volt
a vászon szét volt világítva ezért nem lehetett látni a világ legjobb vídzséjének a munkáját
nekem a tömeg oké volt de a warmup erőtlen volt

:arrow: szerintem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 28-11-2004 
kason wrote:
a hang nagyon rosz volt
a vászon szét volt világítva ezért nem lehetett látni a világ legjobb vídzséjének a munkáját
nekem a tömeg oké volt de a warmup erőtlen volt

:arrow: szerintem

A hang tragédia volt. Ha kimozdultál az egyetlen jó pontról csak egy masszát hallottál. Tömeg nem volt para. Palotai meg nagyon jót pakolt.

Post subject:
PostPosted: 16:20, 28-11-2004 

Biztos az én ízlésemmel van baj, de szerintem tök buta zenéket játszott Richard. Nekem eröltetésnek tűnt. A magyarok egész ügyesek voltak, de valahogy azokból a zenékből se volt kiemelkedő. Na mind1, ugylátszik nem az én világom ez a műfaj, maradok a könnyebb ütemeknél. Ami még zavart, hogy vagy félórákat álltam sorba a kedvezményes sörért. Tényleg nagyon sokan voltak. Viszont ami profi volt az visual. Apropo ki is volt a VJ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 28-11-2004 
original nuttah

sracok, abban megallapodhatunk, hogy ez a buli egy vicc volt. A sorer' fel orat kellett varni (3dl = 500 HUF), kiveve egy utan, amikor is elfogyott. A hang kritikan aluli, a zoldpardonos bebaszos ertelmisegi kozonseg szinten.

Sajnalom, aki erre a bulira kiadott 3500 -at, de tenyleg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:16, 28-11-2004 
crow` wrote:
sracok, abban megallapodhatunk, hogy ez a buli egy vicc volt. A sorer' fel orat kellett varni (3dl = 500 HUF), kiveve egy utan, amikor is elfogyott. A hang kritikan aluli, a zoldpardonos bebaszos ertelmisegi kozonseg szinten.

Sajnalom, aki erre a bulira kiadott 3500 -at, de tenyleg.

Nos, sokmindenben igazad van. Én pl. véletlenül meglöktem egy arcot, de még elnézést sem tudtam kérni, már torkon ragadott. Döbbenet. :cry:

Post subject:
PostPosted: 17:59, 28-11-2004 
original nuttah

mgfck80 wrote:
kérem bővebben kifejteni! :shock:

11-re értünk oda, már akkor elég sokan voltak. Nem számítottam semmi jóra ezzel a bulival kapcsolatban, de meglepődtem azon, ami ott volt. Jó magyar szokás szerint, a legtöbb ember, aki megvette a drága belépőt a buli előtt megpróbált minél több alkoholt magába önteni, hogy biztos jól érezze magát és a szórakozóhelyen, ne kelljen drágán inni. Ennek az lett a következménye, hogy rengeteg dülöngélő, lökdösődő másikat leszaró, metálrészeg volt és már 11kor hányástócsákon keresztül lehetett bárhova eljutni.

Amikor beléptunk, azt hittem, hogy még nem kezdődött el a buli és csak azért szól valami, hogy ne legyen csend. Future-t és Negrot eddig csak külön-külön hallottam játszani. Ők voltak a legjobbak az este, bár Future-nek már megvan mixmaster nézése, meg a bedőlés/intés, de a dolog lényegi részét meg kicsit gyakorolni kell, vagy jobban össze kell szokniuk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz volt, csak hogy lesz ez még jobb is. Örülök, hogy van ilyen produkció és végre sok embernek meg tudták mutatni, mit tudnak.

Dorfmeister és Earl Zinger fényes stricidzsekiben érkezett a pultba, megtapsoltatátták magukat, Dormeister elkezdett buzitechnot rakni, majd átváltott best of radiocafera. Earl Zinger meg üvöltözött valamit, de a remek hangosítás miatt az o produkcióját nem tudom értékelni. Kb. fél kettőig botrányosan sokan voltak, aztán a puhák és a hányósok egy része hazament, akkor jobb lett, de nem sokkal. Erre a rengeteg szomjas emberre, kb. 6 pultos jutott.

Lehet, sznob geci vagyok , hogy lehúzom a bulit mert azt várom, hogy ha külföldit hoznak annak legyen aktualitása, és villantson (mutasson olyat, amit az itthoniak nem tudnak). Kicsit megtapostak, meglökdöstek, de nem éreztem magam látványosan rosszul, végülis jót diszkóztam, olyan rádiós zenékre, amikre enyhén riszálva ablakot szoktam mostni, vagy főzni, mégis mérges vagyok. ’nyiha ismerjük ezeket a zenéket, be vagyunk rúgva, ezért mindent megengedhetünk maguknak, és juhu végre itt van a sztár’ hangulatú buli volt. Nagyon elszomorít, hogy sok reklámmal bármit meg lehet etetni a „szakértő” közönséggel és egy ilyen bulival túl lehet tölteni a Fogadót, miközben ugyanezzel a stílus klubszinten kb. nem is létezik. Cafén kb. óránként bemondtak a bulit „a millenáris fogadóban lesz Dorfmeister és jön vele Earl Zinger, aki gondolom szintén dizsé és biztos bektubekkezni fognak”.

Szintén megdöbbentő volt számomra, hogy lehetett kapni volt fesztiválos pólót, csomót eladtak belőle és volt, aki már a buliban magára húzta a szépséges relikviát.

Sajnálom, azt aki fizetett ezért.

Boccs, a hosszú írásért, de beszélni akartam róla. Tömören: :szar:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:39, 28-11-2004 
impulsecreator.hu

:hah:

vajon miért van az, hogy én meg előre tudtam hogy ilyen lesz, és ezért nem is mentem el? :D 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 28-11-2004 
original nuttah

marczi wrote:

vajon miért van az, hogy én meg előre tudtam hogy ilyen lesz, és ezért nem is mentem el? :D 8)

mert te sokkal okosabb vagy, mint barki mas.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 28-11-2004 
impulsecreator.hu

ugye? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:01, 28-11-2004 
original nuttah

marczi wrote:

minden epeszu tudta, hogy fos lesz, de en nem gondoltam, hogy ennyire es ez kicsit se vicces. erre elment fogadonyi ember, de pl. la venturaban max 50 embernek, de altalaban 15-nek (a nagyagrend az erdekes, lehet tobbnek) oromzenelt, negro, aafro, diziek, phicks, future, stb, es amikor hoztak a sok jo nemetet meg osztrakot, kb. 100 embernek jatszottak (nagysagrend) (lasd vienna scientists naphal) ami ugye senkinek se kellemes. ha negrofeleknek sajat parasztvakito radiojuk lenne, vagy olyan tipusu sztarok lennenek, akiknek integet a paraszt, biztos maskepp alakulnak a dolgok. ha anyokanak fasza lett volna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:03, 28-11-2004 
droid

Én sajnálom Oxi, hogy így jártál, de ez tényleg várható volt...

Pont azt beszéltük múltkor ismerősökkel, hogy akikkel kb. partykra szoktunk járni, hát közülök senkiben meg sem fordult, hogy lemenjen...

Zeneileg Dorfmeister "lapossága" szerintem szintén nem nagy megelepetés, de Earl Zingerért nagy kár.. Én láttam pár éve élőben, zenekarral, amikor az első albumát turnéztatta, hát hatalmas show volt, a csávó egy zenei bohóc és mókamester... Dehát szarból várat ő sem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:07, 28-11-2004 
original nuttah

ez nem panaszkodas, jol ereztem magam, csak kerdeztetek milyen volt. mindig bosszantani fog, hogy megveszik a gagyit az emberek ha azt mondjak nekik, hogy jo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 28-11-2004 
original nuttah

most akkor mindenki irja be hogy 'tudtam!'

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]