mgfck80 wrote:
kérem bővebben kifejteni!

11-re értünk oda, már akkor elég sokan voltak. Nem számítottam semmi jóra ezzel a bulival kapcsolatban, de meglepődtem azon, ami ott volt. Jó magyar szokás szerint, a legtöbb ember, aki megvette a drága belépőt a buli előtt megpróbált minél több alkoholt magába önteni, hogy biztos jól érezze magát és a szórakozóhelyen, ne kelljen drágán inni. Ennek az lett a következménye, hogy rengeteg dülöngélő, lökdösődő másikat leszaró, metálrészeg volt és már 11kor hányástócsákon keresztül lehetett bárhova eljutni.
Amikor beléptunk, azt hittem, hogy még nem kezdődött el a buli és csak azért szól valami, hogy ne legyen csend. Future-t és Negrot eddig csak külön-külön hallottam játszani. Ők voltak a legjobbak az este, bár Future-nek már megvan mixmaster nézése, meg a bedőlés/intés, de a dolog lényegi részét meg kicsit gyakorolni kell, vagy jobban össze kell szokniuk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz volt, csak hogy lesz ez még jobb is. Örülök, hogy van ilyen produkció és végre sok embernek meg tudták mutatni, mit tudnak.
Dorfmeister és Earl Zinger fényes stricidzsekiben érkezett a pultba, megtapsoltatátták magukat, Dormeister elkezdett buzitechnot rakni, majd átváltott best of radiocafera. Earl Zinger meg üvöltözött valamit, de a remek hangosítás miatt az o produkcióját nem tudom értékelni. Kb. fél kettőig botrányosan sokan voltak, aztán a puhák és a hányósok egy része hazament, akkor jobb lett, de nem sokkal. Erre a rengeteg szomjas emberre, kb. 6 pultos jutott.
Lehet, sznob geci vagyok , hogy lehúzom a bulit mert azt várom, hogy ha külföldit hoznak annak legyen aktualitása, és villantson (mutasson olyat, amit az itthoniak nem tudnak). Kicsit megtapostak, meglökdöstek, de nem éreztem magam látványosan rosszul, végülis jót diszkóztam, olyan rádiós zenékre, amikre enyhén riszálva ablakot szoktam mostni, vagy főzni, mégis mérges vagyok. ’nyiha ismerjük ezeket a zenéket, be vagyunk rúgva, ezért mindent megengedhetünk maguknak, és juhu végre itt van a sztár’ hangulatú buli volt. Nagyon elszomorít, hogy sok reklámmal bármit meg lehet etetni a „szakértő” közönséggel és egy ilyen bulival túl lehet tölteni a Fogadót, miközben ugyanezzel a stílus klubszinten kb. nem is létezik. Cafén kb. óránként bemondtak a bulit „a millenáris fogadóban lesz Dorfmeister és jön vele Earl Zinger, aki gondolom szintén dizsé és biztos bektubekkezni fognak”.
Szintén megdöbbentő volt számomra, hogy lehetett kapni volt fesztiválos pólót, csomót eladtak belőle és volt, aki már a buliban magára húzta a szépséges relikviát.
Sajnálom, azt aki fizetett ezért.
Boccs, a hosszú írásért, de beszélni akartam róla. Tömören: :szar: