i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:53, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 133 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:25, 29-12-2004 
minimalheadz

gyer minimal buliba,ott nincsenek loposok

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:26, 29-12-2004 
impulsecreator.hu

én nem oltalak, mert ha nincs övtáskám és a zseb nélküli nadrágom van rajtam, akkor én is a zoknimat használom pénztárcának (jó hosszú zokni :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 29-12-2004 
*

Ja-ja, dettó. És jó hosszú is volt... :) Talán épp ez volt a hiba... Amikor lejebb tűrtem, tánc közben, h ne süljek meg...
Amúgy úgy láttam L.A.S., h élvezted a partyt 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 29-12-2004 
impulsecreator.hu

hát ja
rég voltam már bp-en buliban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 29-12-2004 
droid

Blu Martenn* * * wrote:
szoval ezzel a posttal nem sokra mész mindenesetre sajnálom...

Szerintem meg igenis van értelme postolni, mert erre - is - való ez a fórum! Arról nem is beszélve, hogy számtalan példa volt már rá ismerősöknél, hogy vissza lett küldve a cucc, taj kártya, ilyenek...

Talán mondjuk itt az a nagyobb baj, hogy aki elvitte, az szerintem nagyot csalódott, hogy kevés a cash, úgyhogy gyanítom valahová eldobva landoltak a számodra fontos tárgyak.... :cry:

Azért nagyon remélem valamiket esetleg visszakapsz majd... Egyébként a klubban, mosdóban, klub előtt nem találtál meg semmit az elvitt cuccok közül eldobva?

Persze mindenki átérzi, de iszonyat szar érzés a tehetelne düh, amikor valakinek a féltett, értékes, vagy bármely cuccát ellopják... Nekem volt olyan, hogy a 7es buszon ülve a megállóhoz/parkolóhoz közeledve az ablakon keresztül láttam, hogy egy kedves fiatalember szereli kifelé épp a kocsimból a cd-t..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 29-12-2004 
tactile

SugallaT - sajnalom ami tortent velem, es sztem nem kell mindenkinek olyan negativan hozzallnia ehhez az egeszhez.
Egy ilyen sztori gyorsan el tud terjedni, es ha az ember egyik ismerose nem is latott semmit, de az elmeselheti valakinek, aki elmeseli valakinek...

szoval hajra, remelem akad valaki aki latott/hallott valamit!

Ha ellopott lemezek is megkerultek mar, akkor mas is elo tud kerulni!
:?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 29-12-2004 
tactile

tortent veled...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 29-12-2004 
*

Ahmadzai wrote:
Blu Martenn* * * wrote:
szoval ezzel a posttal nem sokra mész mindenesetre sajnálom...

Szerintem meg igenis van értelme postolni, mert erre - is - való ez a fórum! Arról nem is beszélve, hogy számtalan példa volt már rá ismerősöknél, hogy vissza lett küldve a cucc, taj kártya, ilyenek...

Talán mondjuk itt az a nagyobb baj, hogy aki elvitte, az szerintem nagyot csalódott, hogy kevés a cash, úgyhogy gyanítom valahová eldobva landoltak a számodra fontos tárgyak.... :cry:

Azért nagyon remélem valamiket esetleg visszakapsz majd... Egyébként a klubban, mosdóban, klub előtt nem találtál meg semmit az elvitt cuccok közül eldobva?

Persze mindenki átérzi, de iszonyat szar érzés a tehetelne düh, amikor valakinek a féltett, értékes, vagy bármely cuccát ellopják... Nekem volt olyan, hogy a 7es buszon ülve a megállóhoz/parkolóhoz közeledve az ablakon keresztül láttam, hogy egy kedves fiatalember szereli kifelé épp a kocsimból a cd-t..

Sajnos a 0 fok körüli hőmérséklet, a fáradtság és a düh, az elkeseredettség miatt nem igen néztem körbe, utólag már bánom, de annyira kétesélyesek ezek a dolgok. Muszáj elfogadnom, mi történt, aztán ha lesz vmi pozitív változás, annak majd tudok örülni...
Mindenesetre köszönöm a bíztatást :)
Pontosan ez a tehetetlenség az, ami engem is rettentően felbosszant.
De talán vki talál vmit, talán vki elmondja vkinek, aki tud vmit. Előre is köszönöm neki, meg nektek is :D
Az a CD-s dolog se rossz... Az emberi pofátlanság és butaság határtalan, mint azt tudjuk sajnos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:56, 30-12-2004 
ujonc

én a sapkámat hagytam a ruhatárba( kicsuszott a kabátom zsebéből :? ) gondolom aki megtalálta eltette , viselje egészséggel :( télre pont nem ártott volna :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:21, 30-12-2004 
paprikaman

.McGrady. wrote:
én a sapkámat hagytam a ruhatárba( kicsuszott a kabátom zsebéből :? ) gondolom aki megtalálta eltette , viselje egészséggel :( télre pont nem ártott volna :lol:
lehet hoyg felre tettek neked , nem feltetenul lopnak el mindent ... sztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:56, 30-12-2004 
ujonc

Nagyon jó kis party volt. 8) ...csak az a fránya bárpult az áraival meg a nem túl vendégorientált kiszolgálólányokkal ( kihozza a gold tequilát citrommal, kifizetem és erre közli,hogy csak só van) nah de volt helyette nyugágy és légkondi és persze jó fajta zene... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:08, 31-12-2004 
droid

SugallaT wrote:
Blu Martenn* * * wrote:
Nem hiszem hogy ebböl a körböl való az a "ember" aki elvitte a dolgaidat... szoval ezzel a posttal nem sokra mész mindenesetre sajnálom... :(

Ööö... Sajnos ezzel vitába tudnék szállni. Nem egy embert ismerek, aki megtenné, és már meg is tett hasonló dolgokat és bizony ebből a "kör"-ből való. Ehhez hozzátartozik, h nem is annyira alaptalanul azért nincs annyira jó híre a dnb-s kis körünknek...

valamivel szükebb körre gondoltam... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 01-01-2005 
droid

SugallaT wrote:
Légyszi, ha vki bmit tud, látott, hallott, amire tudom, igen kevés sajnos az esély, segítsen! -
Blanka

:shock:
nagyon sajnalom kicsi blani a cuccaidat...ez nem tul szerencses idoszakod... :?
pussz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 133 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 2 hours [ DST ]