Ahmadzai wrote:
Blu Martenn* * * wrote:
szoval ezzel a posttal nem sokra mész mindenesetre sajnálom...
Szerintem meg igenis van értelme postolni, mert erre - is - való ez a fórum! Arról nem is beszélve, hogy számtalan példa volt már rá ismerősöknél, hogy vissza lett küldve a cucc, taj kártya, ilyenek...
Talán mondjuk itt az a nagyobb baj, hogy aki elvitte, az szerintem nagyot csalódott, hogy kevés a cash, úgyhogy gyanítom valahová eldobva landoltak a számodra fontos tárgyak....
Azért nagyon remélem valamiket esetleg visszakapsz majd... Egyébként a klubban, mosdóban, klub előtt nem találtál meg semmit az elvitt cuccok közül eldobva?
Persze mindenki átérzi, de iszonyat szar érzés a tehetelne düh, amikor valakinek a féltett, értékes, vagy bármely cuccát ellopják... Nekem volt olyan, hogy a 7es buszon ülve a megállóhoz/parkolóhoz közeledve az ablakon keresztül láttam, hogy egy kedves fiatalember szereli kifelé épp a kocsimból a cd-t..
Sajnos a 0 fok körüli hőmérséklet, a fáradtság és a düh, az elkeseredettség miatt nem igen néztem körbe, utólag már bánom, de annyira kétesélyesek ezek a dolgok. Muszáj elfogadnom, mi történt, aztán ha lesz vmi pozitív változás, annak majd tudok örülni...
Mindenesetre köszönöm a bíztatást
Pontosan ez a tehetetlenség az, ami engem is rettentően felbosszant.
De talán vki talál vmit, talán vki elmondja vkinek, aki tud vmit. Előre is köszönöm neki, meg nektek is
Az a CD-s dolog se rossz... Az emberi pofátlanság és butaság határtalan, mint azt tudjuk sajnos.