i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:34, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 515 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:21, 07-01-2005 
droid

frq wrote:
nem sokkal ezután már Anorganik drum'n'bass kiadójánál, a Subscope-nál találta magát :?: :shock:
faszkorbasz bugi jakab

Miért, mi ezzel a baj?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 07-01-2005 
metalhead

teen titans! 8) amugy pedig bigup

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 07-01-2005 
droid

frq wrote:
Anorganik drum'n'bass kiadójánál
szerinted?

Cubszkóp site says: Anorganik, the name of the versatile artist who is always jumping between genres, was already familiar for many people when he founded Subscope Recordings with his mates.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 07-01-2005 
kisfröccs

bugi jakab mindig jokat ir :wink:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
Cubszkóp site says: Anorganik, the name of the versatile artist who is always jumping between genres, was already familiar for many people when he founded Subscope Recordings with his mates.

a cikk idezett mondata akkor sem helytallo, ha te azt tortenetesen a kiado oldalarol vett idezettel tamasztod ala - igazabol nem is ertem, h minek, mert ha ismerned a subscope-ot, meg az origos cikk temajat kepezo ket figura "munkassagat", akkor te is belatnad szerintem, h tele van bakikkal az iras. de ezek szerint akkor nem ismertek szamodra a kerdeses tortenesek, ami viszont vegkepp megkerdojelezi a motivaciodat a postolasra.

talan en varok el tul sokat, ha "szakmai" korrektseget kerek szamon egy nagyobb es alapvetoen kivulallo, hozzanemerto kozonsegnek irt cikken (valamint ilyenkor mindig eszembe jut, h vajon hany hulyeseget szopok be en is a kedves mediatol olyan temakban, amikhez meg en nem ertek), vegulis akit erdekel a tema, az ugysem az origot fogja brozolni informaciok utan kutatva. mondjuk ennek fenyeben akkor meg folosleges volt belinkelni ide a cikket.

na jo, megyek, megnyugszom.

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 07-01-2005 
droid

ib wrote:
a cikk idezett mondata akkor sem helytallo, ha te azt tortenetesen a kiado oldalarol vett idezettel tamasztod ala - igazabol nem is ertem, h minek, mert ha ismerned a subscope-ot, meg az origos cikk temajat kepezo ket figura "munkassagat", akkor te is belatnad szerintem, h tele van bakikkal az iras. de ezek szerint akkor nem ismertek szamodra a kerdeses tortenesek, ami viszont vegkepp megkerdojelezi a motivaciodat a postolasra.

Nézd, történetesen ismerem a subscope-ot és a "két figurát" is, meg talán van némi közöm ehhez az ügyhöz..

Attól, hogy vannak kisebb-nagyobb tévedések az ilyen sajtócuccokban, még nem feltétlen kell elítélni/lehúzni őket. Arra amire születtek, megfelelőek: informálják vázlatosan az embereket.

Szerinted mi a jobb? Ha nem írnak egy szót sem erről a buliról, vagy írnak, de kisebb tévedésekkel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
Szerinted mi a jobb? Ha nem írnak egy szót sem erről a buliról, vagy írnak, de kisebb tévedésekkel?

ha raszanjak az ot percet, amivel legalabb az orto nagy baromsagok leirasa elkerulheto. hibak mindenhol elofordulhatnak - ha utanamennenk, biztos talalnank a mi cikkeinkben is. en kulonosebb minosites nelkul emeltem ki ket mondatot abbol az irasbol, amire a szervezok hivtak fel a forum olvasoinak kozonseget.

bar nyilvan egy rosszindulattol vezerelt kis buzgomocsing vagyok, megsem feltetlenul a cikk szerzojenek a "lejaratasa" volt a celom, hanem 1) hogy legalabb mi, ez a kis forumos kozosseg vegyuk eszre, ha szivugyunknek tartott dolgokrol marhasagot komunnikalnak valakik kifele 2) akinek ujat mond a cikk, de annyira azert mar jutott a temaban, h ne nagy portalokon tajekozodjon rola, hanem pl. itt, annak legalabb ezuton hivjuk fel a figyelmet a pontatlansagokra

es most a fentiektol tok fuggetlenul egy kerdes: szoval a subscope anorganik kiadoja? (ahogy a cikkben leirt mondat - szerintem - sugallja: altala birtokolt label) tisztazzuk mar akkor ezt is kerlek, hatha en tudok rosszul valamit.

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 07-01-2005 
droid

ib wrote:
szoval a subscope anorganik kiadoja? (ahogy a cikkben leirt mondat - szerintem - sugallja: altala birtokolt label) tisztazzuk mar akkor ezt is kerlek, hatha en tudok rosszul valamit.

Hát ok. Ahogy én tudom: a Subscope most 2005ben teljesen halott, és már évek óta nem működik.

Igen, Anorganik is az alapítók tagja, de nem tulajdonos. Ha jól emlékszem, akkor az egykori I&I-t is finanszírozó Lajos adta a pénzt, El Marci volt aki összefogta az egészet, és még pár producer jelölt ügyködött ott. Az eredeti koncepció valami olyasmi volt, hogy a honi undegroundot összefogva egyes stílusokra kis címkéket hoznak létre, és mindegyiket egy abban jártas producer szaki fogná össze.

Ebből végül csak a Subscope működött. (Anorganik oly annyira benne volt, hogy anno amikor a Contrast c. Mole/UCMG/UGAR lemeze kijött, épp azért jelent meg Deutsch Gábor néven, hogy az Anorganik szabadon használható legyen itt).

Ergo a Subscope nem Anorganik tulajdona, de ott volt az alapítok közt. A tényleges boss ahogy én láttam az Marci volt.

Hogy miért nem ért el annyit az egész dolog, mint amennyire hivatott volna, az már más kérdés, szerintem azt végképp ne itt tárgyaljuk ki.

Mindenesetre én nem érzem olyan óriási baklövésnek, hogy Anorganik nevéhez kötik a Subscope-ot. Mint ahogyan a GLO Bukemhez van kötve, mégsem az övé. A Tru Thoughts meg Quantichoz, mégsem az övé. És még sorolhatnám.

És hogy ne csak off legyen: ez a kis PE szösszenet ott van a PestiEstben, est.hu-n így valamilyen formában nyilvánosságot csinál a bulinak. Legalábbis biztos többet használ semmint árt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

en csak egy artatlan kerdest tettem fel, nem vartam el, h felmondd a kiado tortenetet - de ha mar itt tartunk, akkor hianyosan, tekintve, h kihagytad az angol tulajdonost, ill. elsiklottal afolott, h minden kiadvany gyakorlatilag a Music4Ever cimke alatt jott ki, es sajnos pont ott akadt el a dolog, amikor az SBC001 lemezre kerult (bar azt hiszem vegul az is csak promon). esetleg ha mar olyan mely retegekbe asunk, mint Lajos szemelye, akkor megemlitheto meg a parhuzam a Chi-vel

gondoltam akkor mar kiegeszitem a dolgot, ha igy belekezdtel. bar vannak itt jelen kozvetlenul erintett emberek is, tehat azt hiszem ez folosleges is volt (de ha mar belecsusztunk ugye...)

a glo es tru thoughts parhuzamot akar el is fogadhatnam (bar utobbira nem tudom, h tenyleg mondjak-e, h quantic-e, tekintve, h ugy latom az tenyleg nem az), de meg ha helytallo is, akkor is furcsa fordulat az, h "Anorganik kiadoja" - de ha neked van igazad, akkor biztos a "glo Bukem kiadoja" fordulat is ugy jott, h vki egyszer leirta, masok atvettek, es aztan igy maradt, gyakorlatilag az igazsagga valtozott. es akkor eljutottunk oda, h ebbol a szemszogbol vizsgalva a dolgokat azt hiszem sikerult uttorove emelnunk a targyi tevedesekkel vitathatatlanul terhelt cikk szerzojet.

en meg jol "leorigoztam" itt vegig az est-es cikket, szal ez meg az en baleksagom

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:12, 07-01-2005 
mindscape

erről a subscope bizniszről lehetne órákon át beszélni

de nem kéne :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

szerintem ez kiadófelsorolós (végülis a hospital és a commercial suicide az nem számít), tactile/dsci4-es lúzerség a kemény igazán, meg az, hogy skc neve a klipp miatt "cseng jobban" odakint. nem megfeledkezve arról, hogy "Stakka & Skynet, Fresh, Kemal, Matrix, Ed Rush" teknós méltatása mellett azért vannak ott mások is azóta... pff

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

marczi wrote:
meg az, hogy skc neve a klipp miatt "cseng jobban" odakint.

amit vegul adtak-e barhol egyaltalan? tekintve, h tudtommal trace-nek nem tetszett es nem egyezett bele :lol:

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:31, 07-01-2005 
impulsecreator.hu

ib wrote:
marczi wrote:

amit vegul adtak-e barhol egyaltalan? tekintve, h tudtommal trace-nek nem tetszett es nem egyezett bele :lol:

a vivaplusszon állítólag ment :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:11, 08-01-2005 
impulsecreator.hu

elnezest kerek a szervezoktol, amiert sikerult igy offolnom a topicot, es kulon bocs joe-tol, amiert ezt a velemenyemet a nagyobb kozonseg elott osztom meg vele - remelem annak veszed, aminek szanom: konstruktiv kritikanak -, de annyit akartam meg mondani ezzel az estes (nem origos :) ) irassal kapcsolatban, h valahol szerintem a szervezok felelossege is benne van abban, hogy a rendezvenyukrol mi jelenik meg.

a promocio alapveto fontossagu, es ugyesek vagytok, ha sikerul publicitast szereznetek olyan kulcsfontossagu mediumban, mint az est - de ha latjatok, h az eredmeny nem az igazi, akkor szerintem sajat erdeketek, h legalabb a veres szaju szakbarbarok figyelmet ne hivjatok fel ra itt a forumon

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:20, 08-01-2005 
metalhead

marczi wrote:
ib wrote:
marczi wrote:

a vivaplusszon állítólag ment :D :D :D

többször is, két szemem rá a tanum :lol:

és bent volt a kontaktlencsém

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:31, 08-01-2005 
a38

hát nem gondoltam volna, hogy én lekeveredek erre a bulira,
aztán persze a részeg duhajkodás közben azért csak lenéztünk
és ott is ragadtunk. pozitív csalódás volt. pont megfelelő tömeg,
nem volt ruhatárparám, jól éreztem magam :wink: :sor: :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:57, 08-01-2005 
droid

egesz jau kis hepaj volt :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:12, 08-01-2005 
impulsecreator.hu

.bergi wrote:
nem volt ruhatárparám, jól éreztem magam :wink: :sor: :slayer:

feltel, h beallitanak a pult moge, mi? :twisted:

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:05, 08-01-2005 
original nuttah

Meglepöen kevesen voltak!
A tánctér minden pontján kényelmessen el lehetet férni.
Nagyon kellemes zenéket mentek. :taps:
Még sok ilyen bulit,persze ilyen körülmények között! 8)

:slayer: :sor: :slayer: :pusz:

:randalir:

http://www.myspace.com/xmihix

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 08-01-2005 
droid

Naon kellemes kis moka volt. Jo zenek, elvishelheto tomeg es homerseklet :) remeljuk a kovetkezo is ilyen lesz :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 515 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]