i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:10, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:46, 23-02-2005 
original nuttah

bandiiii wrote:
akárki is legyen a buliba én senkinek nem kívánom, h elvigye a rendor...ha hülye akkor hülye , ezen nem lehet segíteni, ha beviszik akkorse változik semmi. amúgy nem 48 óra hanem csak 8 óra de mind1

-40 :lol:
De egyébként egy gyereket azért ez sokkolna és elgondolkozna kicsit....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:53, 23-02-2005 
ujonc

Az lehet hogy elgondolkozna.. de amig valaki nem jön rá magátol a hibáira addig változtatni se fog. és attól se lesz jobb a helyzet ha mindenki orba szájba fikázza egymást. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:56, 23-02-2005 
original nuttah

Mr. Wobble wrote:
Az lehet hogy elgondolkozna.. de amig valaki nem jön rá magátol a hibáira addig változtatni se fog. és attól se lesz jobb a helyzet ha mindenki orba szájba fikázza egymást. :wink:

Fikázás vagy nem ez a véleményem.Valamint lehetőleg ne az legyen a tendencia hogy tizenegynéhányéves gyerekek 5- 6 év drogozás után rájönnek maguktól hogy ez nem helyes mikor már hazavágta magát.És akkor itt most az ő érdekeit néztem :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:00, 23-02-2005 
ujonc

Ez így van. De nem hiába született a mondás: az ember csak a saját hibáiból tanul. Mert valószínüleg nagyon leszarja amit a másik mond neki..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:03, 23-02-2005 
original nuttah

Mr. Wobble wrote:
Ez így van. De nem hiába született a mondás: az ember csak a saját hibáiból tanul. Mert valószínüleg nagyon leszarja amit a másik mond neki..

Ezt adom! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:13, 23-02-2005 
kisfröccs

Mr. Wobble wrote:

azzal volt a problemam hogy mert ne lehetne ilnteligens ember magyar foldon
de mindegy

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:14, 23-02-2005 
son of nitrous

hmm fiúk fiúk...látom keményen rákaptatok a dologra..de most komolyan nektek ilyen unalmas az életetek?elég szar lehet,de most komolyan...tény,hogy balázs tényleg irdatlan fos beszámolót írt,de ettől függetlenül mi egy non profit weblap vagyunk.Ez a honlap azért indult,hogy a partyképeket fel tudjuk tenni valahova..gondoltam ha már feltesszük a képeket,nézzen ish ki valahogy..ez sikeredett belőle..próbáljatok csinálni a gportalon egy normális honlapot...modulok vannnak és nem azt csinálsz amit te akarsz...ezt tudtam/tudtuk kihozni belőle,erre volt időnk...baromira nem ez a legfőbb időtöltésünk,ha ez lenne valószinüleg nem így nézne ki ez a kurva honlap,de most komolyan én már belefáradtam a sok faszságba amit megkaptunk tőletek(igen kedves és jószándékú ipc fórumozóktól)
nincs szükségünk a szapulásotokra,nem ish akarom kimagyarázni magunkat..szerintem nem szedjük szét magunkat..szerintem egy két lufi belefér a dologba...kivételek ish vannak persze,mint manapság minden partyhelyen..de ő dolguk..semmi közötök hozzá!!mindenesetre...nagyon örülök,hogy ilyen emberek ish léteznek,mert legalább élő példákkal ish be lehet mutatni miképpen müködnek a paraszt emberek,akik ráugranak a ,,friss húsra" és szapulják,oltják folyamatosan..attól,hogy egy ember úgy néz ki ahogy kinéz....ő stílusa..mindenkinek szíve joga hogy hogyan öltözködik..
amúgy..képzeljétek el voltam már diszkóban..és tudom mi folyik ilyen helyeken...namármost a bankban ugyanaz folyik csak többször,nagyobb helyen,prosztóbbnál prosztóbb emberekkel..nah mindegy..
én kívánok nektek további minden jót és remélem megváltoztok majd és reménykedem,hogy ti ish lesztek majd ilyen helyzetben amikor titeket oltogatnak,hogy hogy öltözködtök,majmok vagytok ,cirkuszba illetek..akkor megtudjátok mit érezhet a másik...legyetek kicsit normálisabbak és legyen bennetek elég tolerancia..nah vigyázzatok Magatokra és legyetek jók!!
:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:19, 23-02-2005 
ujonc

És mivel váltanátok meg a világot? Mivel lehetne jobb belátásra bírni ezeket az embereket? Múltkor általános iskolás 10-12 éveseket láttam buszmegállóban rágyújtani, jó dolog ez? Miért kell hogy a boltos 20-30Ft-os hasznokért eladja 18 éven aluliaknak is a dohányt? Miért van az, hogy az a szemét aki elkapja a drogosokat és megpróbál az ő érdekükben tenni valamit? Attól hogy az illyető nem fogja fel, még egyszer hálás is lesz érte, ha felnő, feltéve ha lesz még esze ehhez. Egy razzia után mindenki csak háborog, hogy miért teszik ezt a rendőrök, talán azért, mert azon túl hogy törvénysértő, annyira kirívoan sokan csinálják egészen fiatalon, hogy afölött egyre nehezebb szemethunyni. Szerintem ráadásul a fogyasztón keresztül lehet eljutni a terjesztőig - aki szerint pedig a terjesztőt sem szabadna elkapni, azzal nem tudok és nem is akarok vitatkozni.

Fikázás jöhet, ha valaki úgy érzi.

Profile  

Post subject:
original nuttah

Dnb_Selector wrote:
hmm fiúk fiúk...látom keményen rákaptatok a dologra..de most komolyan nektek ilyen unalmas az életetek?elég szar lehet,de most komolyan...tény,hogy balázs tényleg irdatlan fos beszámolót írt,de ettől függetlenül mi egy non profit weblap vagyunk.Ez a honlap azért indult,hogy a partyképeket fel tudjuk tenni valahova..gondoltam ha már feltesszük a képeket,nézzen ish ki valahogy..ez sikeredett belőle..próbáljatok csinálni a gportalon egy normális honlapot...modulok vannnak és nem azt csinálsz amit te akarsz...ezt tudtam/tudtuk kihozni belőle,erre volt időnk...baromira nem ez a legfőbb időtöltésünk,ha ez lenne valószinüleg nem így nézne ki ez a kurva honlap,de most komolyan én már belefáradtam a sok faszságba amit megkaptunk tőletek(igen kedves és jószándékú ipc fórumozóktól)
nincs szükségünk a szapulásotokra,nem ish akarom kimagyarázni magunkat..szerintem nem szedjük szét magunkat..szerintem egy két lufi belefér a dologba...kivételek ish vannak persze,mint manapság minden partyhelyen..de ő dolguk..semmi közötök hozzá!!mindenesetre...nagyon örülök,hogy ilyen emberek ish léteznek,mert legalább élő példákkal ish be lehet mutatni miképpen müködnek a paraszt emberek,akik ráugranak a ,,friss húsra" és szapulják,oltják folyamatosan..attól,hogy egy ember úgy néz ki ahogy kinéz....ő stílusa..mindenkinek szíve joga hogy hogyan öltözködik..
amúgy..képzeljétek el voltam már diszkóban..és tudom mi folyik ilyen helyeken...namármost a bankban ugyanaz folyik csak többször,nagyobb helyen,prosztóbbnál prosztóbb emberekkel..nah mindegy..
én kívánok nektek további minden jót és remélem megváltoztok majd és reménykedem,hogy ti ish lesztek majd ilyen helyzetben amikor titeket oltogatnak,hogy hogy öltözködtök,majmok vagytok ,cirkuszba illetek..akkor megtudjátok mit érezhet a másik...legyetek kicsit normálisabbak és legyen bennetek elég tolerancia..nah vigyázzatok Magatokra és legyetek jók!!
:roll:

Talán ha ennyien alkotnak ilyen véleményt akkor nem nekem kellene elgondolkoznom bizonyos dolgokon.Nehéz a negatív kritikát eviselni de kritikából lehet tanúlni meg így reagálni!És valóban nincs köze senkinek hogy mitcsinálsz vagy ő mitcsinál egy bulin de akkor ne írja ide le senki nem kíváncsi rá hogy hogy verte nullába magát!Hány beszámolóban láttál ilyenre példát? :evil: :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
original nuttah

nem kell ennyire komolyan venni... :)

ha a humor topikba lett volna rakva, akkor mindenki vastagon röhögött volna... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:20, 23-02-2005 
droid

annyit tennek ehhez hozza h a nonprofit NEM egyenlo a kritikan aluli igenytelenseggel
[ha nem hiszed szivesen ajanlanek figyelmedbe 1-2 nonprofit oldalt minosegi tartalommal]
azzal h ilyen bicskanyitogato szarokat publikaltok bevallaljatok h lesz hozza egy ket szava a jobberzesu embernek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:21, 23-02-2005 
son of nitrous

De ha Ti is tudjátok hogy szar az a beszámoló akkor miért rakjátok ki? Ez már a Ti hibátok is!

Az oldal kinézetéről meg annyit, hogy millió ingyenes tárhely van, nem kötelező a gportált használni.

Meg ha az ember csinál valamit, akkor próbálja meg profin, de legalább ne szarul.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:22, 23-02-2005 
son of nitrous

figy....erről a beszámolóról én nem ish kaptam se tudomást,nem ish vágtam,hogy ilyen föl lett téve a honlapra....lehet,hogy kritikán aluli a honlap...de nem érdekel túlzottan...nincs időm arra,hogy ilyennel foglalkozzak,csak gondoltam azért csinálok valamit,ne csak a képek legyenek ott...dehát érted...próbálj már meg valamit kezdeni a gportal-al léccives!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:25, 23-02-2005 
son of nitrous

és hidd el nem én fényezem a honlapot itt a fórumotokban...
a beszámolóról meg mondom nem tudtam..ez van...
és szívesen ish veszem a kritikát..nem arról van szó..hanem arról a gusztustalanságról amit müvelnek itt néhányan....gondolkodjatok már..minket lehet szapulni,de ti csak röhögtök azokon akik parasztkodnak másokkal hogy hogy néznek ki....nyissátok már ki a szemeteket! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:25, 23-02-2005 
original nuttah

Dnb_Selector wrote:
figy....erről a beszámolóról én nem ish kaptam se tudomást,nem ish vágtam,hogy ilyen föl lett téve a honlapra....lehet,hogy kritikán aluli a honlap...de nem érdekel túlzottan...nincs időm arra,hogy ilyennel foglalkozzak,csak gondoltam azért csinálok valamit,ne csak a képek legyenek ott...dehát érted...próbálj már meg valamit kezdeni a gportal-al léccives!

PL:
http://gportal.hu/portal/progressivebeats/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:28, 23-02-2005 
son of nitrous

szarul néz ki..most istenem..bele kell fektetni időt...az pedig nincs...
csak a partyképeket akartuk föltenni,de szar lett...bevallom...mindenesetre..nekem bejött ez a kis játék,mert szerintem poén volt az a honlap..szerintetek véresen komolyan gondoltuk?hát nem...szerintetek így nézne ki ha komolyan gondoljuk?
ne röhögtessetek!xmihixnek meg azt üzenem,hogy mostantól ne linkelgesse ide a honlapot,mert fasztse érdekli...szánalmas,cirkusz..
de kicsit durva az ami itt folyamatosan történik az ipc fórumon..lehetne normálisabb ish...nahmindegy..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:29, 23-02-2005 
son of nitrous

muhito wrote:
Dnb_Selector wrote:

PL:
http://gportal.hu/portal/progressivebeats/

jó én ish vágom ezt a honlapot és hidd el,hogy nem napi max. 20percet foglalkoznak vele... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:30, 23-02-2005 
original nuttah

Dnb_Selector wrote:
szarul néz ki..most istenem..bele kell fektetni időt...az pedig nincs...
csak a partyképeket akartuk föltenni,de szar lett...bevallom...mindenesetre..nekem bejött ez a kis játék,mert szerintem poén volt az a honlap..szerintetek véresen komolyan gondoltuk?hát nem...szerintetek így nézne ki ha komolyan gondoljuk?
ne röhögtessetek!xmihixnek meg azt üzenem,hogy mostantól ne linkelgesse ide a honlapot,mert fasztse érdekli...szánalmas,cirkusz..
de kicsit durva az ami itt folyamatosan történik az ipc fórumon..lehetne normálisabb ish...nahmindegy..

Itt az megy ami az életben :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:30, 23-02-2005 
droid

Dnb_Selector wrote:
de ti csak röhögtök azokon akik parasztkodnak másokkal hogy hogy néznek ki....nyissátok már ki a szemeteket! :wink:

oo ezzel meg mire akarsz kilyukadni?!
egyebkent sztem hosszu napod volt egesz nap magyarazkodsz itt, holnap majd mas szinben latod=)
forget it! a celkozonsegnek biztos bejon az oldal 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:31, 23-02-2005 
son of nitrous

elnézést rosszul fogalmaztam...ki lehet hozni belőle valami normálisat...de ez más tészta. :knockout:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 191 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]