hmm fiúk fiúk...látom keményen rákaptatok a dologra..de most komolyan nektek ilyen unalmas az életetek?elég szar lehet,de most komolyan...tény,hogy balázs tényleg irdatlan fos beszámolót írt,de ettől függetlenül mi egy non profit weblap vagyunk.Ez a honlap azért indult,hogy a partyképeket fel tudjuk tenni valahova..gondoltam ha már feltesszük a képeket,nézzen ish ki valahogy..ez sikeredett belőle..próbáljatok csinálni a gportalon egy normális honlapot...modulok vannnak és nem azt csinálsz amit te akarsz...ezt tudtam/tudtuk kihozni belőle,erre volt időnk...baromira nem ez a legfőbb időtöltésünk,ha ez lenne valószinüleg nem így nézne ki ez a kurva honlap,de most komolyan én már belefáradtam a sok faszságba amit megkaptunk tőletek(igen kedves és jószándékú ipc fórumozóktól)
nincs szükségünk a szapulásotokra,nem ish akarom kimagyarázni magunkat..szerintem nem szedjük szét magunkat..szerintem egy két lufi belefér a dologba...kivételek ish vannak persze,mint manapság minden partyhelyen..de ő dolguk..semmi közötök hozzá!!mindenesetre...nagyon örülök,hogy ilyen emberek ish léteznek,mert legalább élő példákkal ish be lehet mutatni miképpen müködnek a paraszt emberek,akik ráugranak a ,,friss húsra" és szapulják,oltják folyamatosan..attól,hogy egy ember úgy néz ki ahogy kinéz....ő stílusa..mindenkinek szíve joga hogy hogyan öltözködik..
amúgy..képzeljétek el voltam már diszkóban..és tudom mi folyik ilyen helyeken...namármost a bankban ugyanaz folyik csak többször,nagyobb helyen,prosztóbbnál prosztóbb emberekkel..nah mindegy..
én kívánok nektek további minden jót és remélem megváltoztok majd és reménykedem,hogy ti ish lesztek majd ilyen helyzetben amikor titeket oltogatnak,hogy hogy öltözködtök,majmok vagytok ,cirkuszba illetek..akkor megtudjátok mit érezhet a másik...legyetek kicsit normálisabbak és legyen bennetek elég tolerancia..nah vigyázzatok Magatokra és legyetek jók!!