i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:36, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:48, 20-02-2005 
ujonc

tök jó, hogy nem vagyunk ám elkényeztetve :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:49, 20-02-2005 
ujonc

egyébként szerintem nagyon jó volt
de hát az nem extra, hogy valami jó
mert mindíg félig üres a pohár

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:50, 20-02-2005 
ujonc

i am da forumkilla :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:17, 21-02-2005 
ujonc

marcel wrote:

Én egyre inkább nem várok csodát. Most sem varázsoltak újat a srácok, de nem is volt ostoba house mint a dorfmeister vagy gyermekgyilkos dnb buli, drogelvonó előtti tinikkel.

Szombat este lementünk a hajóra picit feneket rázni, kellemes muzsikára, kedves lemezlovasok zenéjére. Én ezt kaptam.

És nem ölted meg a fórumot :P ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:04, 21-02-2005 
droid

Dzihan & Kamien (A38) FOTÓK az ANTROPOS.hu-n:

:arrow: http://www.freeweb.hu/antropos/index.ph ... ztunk.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:19, 21-02-2005 
droid

Image

u hat ilyen van? nem semmi
8)
a bulira egyebkent mar nem volt jegy mikor lejutottunk szoval kimaradt (sajna?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 21-02-2005 
partiarc

madbal wrote:
marcel wrote:

Én egyre inkább nem várok csodát. Most sem varázsoltak újat a srácok, de nem is volt ostoba house mint a dorfmeister vagy gyermekgyilkos dnb buli, drogelvonó előtti tinikkel.

Szombat este lementünk a hajóra picit feneket rázni, kellemes muzsikára, kedves lemezlovasok zenéjére. Én ezt kaptam.

És nem ölted meg a fórumot :P ;)

Az azért elég kevés, ha kedves a diszkzsoké. Én csalódott lettem volna, ha a zenei felhozatal- és nem egy feleslegesen betartott ígéret- miatt mentem volna el. Az mondjuk tény, hogy a hangulat és a többi fontos együttható rendben volt, de ezt nem egy gyerkgyilkos buliján ugyanúgy tapasztalhatod. ( esetleg még jó zenéhez is juthatsz, mert itt nekem nem sikerült, de ez privát, ugyanúgy, mint a te gyerekgyilkosaid, csak te elfelejtetted a "véleményem szerint" kitételt...)

Ja, és nagyfel a vicsorgó, öltönyös, ásványvizes brigádnak (kb.15-20%): tényleg jobb arcok, mint az agyhalott tinik, csak azok már nem fognak ártani a társadalomnak, ezek meg..., de ugye teccik érteni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 21-02-2005 
metalhead

priegernek annyi köze van hozzájuk kb hogy elindította őket. ennek a hírös tűzoltózenekarnak nem mellesleg valami vadim nevű hegyimentő készít remixet, dzihanéknak pedig magyar kedvencei.

nem kérdőjelezem meg az értékítéleted... csupán fasságot beszélsz.. megesik...

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 21-02-2005 
ujonc

PHREEK wrote:
priegernek annyi köze van hozzájuk kb hogy elindította őket. ennek a hírös tűzoltózenekarnak nem mellesleg valami vadim nevű hegyimentő készít remixet, dzihanéknak pedig magyar kedvencei.

attól még lehet szar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 21-02-2005 
metalhead

lehet hát. csak nem észérvek nélkül. engem pl határozottan érdekel mi az ami ratyi benne - idegesítő akkordok, fasz szövegek, benga színpadi kép? u know... a konkrétumoknak varázsa van.. 8)

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 22-02-2005 
ujonc

the_dude wrote:
PHREEK wrote:
lehet hát. csak nem észérvek nélkül. engem pl határozottan érdekel mi az ami ratyi benne - idegesítő akkordok, fasz szövegek, benga színpadi kép? u know... a konkrétumoknak varázsa van.. 8)

es ha a konkretumok verig sertenek a zenekar tagjait ?
jobb a bekesseg :D
kulonben is seggreszeg voltam es csak a hajon levo emberek unott arcara emlekszem a fellepesukbol meg par angol szora es pontatlan dobokra.
peace

ne terelj, ha nem tetszik vallad :P

holnap call ya

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 23-02-2005 
jazz turbulence

orom az ilyet olvasni
vajon m1lan tehetsege szikrazik ismet, vagy uj koltozsenivel van dolgunk?

dZihan & Kamien, az elegancia kreátorai

Két furcsa név, s a lemezborítón, plakátokon két furcsa arc. Az egyikük cirka ötvenéves, kék flanel-öltönyben amolyan félőrült mérnököt jelenít meg ahogyan a lemezjátszón bakelitjét nyomja, míg a másik, egy rikító zöld konfekciós öltönyben félig összetöpörödött nyugalmazott űrhajótervezőként kaján mosollyal szkreccsel a másiknak alá. Mögöttük vörös, rózsás tapéta, harsány, de finom színek, meleg hangulat, furcsa spleen.
A két arc persze nem dZihané és Kamiené, hanem két statisztáé, akik arcaikat, mint két maszkot állítják a kirakatba. A környezet, amelyből előtűnnek egy barátságos hotelé, öltönyeik, fizimiskáik a megnyomorodott, mégis bezsongott, őrülten hasító tudósoké, akik pillanatnyilag, lazításuk ritka perceit használva ki éppen bakelit-lemezek ütőerein tartják kezüket valami olyan finom zenefolyamot hozva elő búvópatakként, amilyet senki más nem tud.
Vagyis dZihan & Kamien álarc mögé bújnak, akárcsak azt kiváló lemezükön, a Freaks & Icons-szon megfogalmazták, a világot szörnyek és ikonok közötti átmenetekben látják. De mi is ebben a pláne? Az, hogy mint a poszt-posztmodern utáni kor nagymesterei, már nem stílusban gondolkodnak, nem öncélú újításokon fáradoznak, hanem a XXI század zenéjének pionírjaiként kifinomult szintézist hoznak létre. S ami mindebben őket különlegessé teszi, nem más, mint az a kifinomult távolságtartás, az elegancia, amely megőrjíti, s levesz lábáról táncolót-hallgatót egyaránt.
Már az első hangok hallatán Raymond Chandler zenei megfelelőjeként vándorolnak be tudatomba, s indítják el a sötét éjszaka rezignáltan érzékeny detektívtörténetét. Mondjuk egy Aston Martinból száll ki a Ronsonnal éppen Chesterfieldjét meggyújtó dZihan, míg a Marseille-i repülőtér közelében várja társát, Kamien admirálist, hogy egy orosz-rulett keretében intézzék el vitájukat. Kamien megérkezik, tiszta Bogart-os külső, vele egy hölgy, talán éppen Marylin, visszaülnek az autóba, s elindul a nőért vívott életre-halálra menő pókerparti. Marylin egy idő után megunja, megjátssza, hogy szédül, a férfiak ugranak, Chivast öntenek neki, míg ő félénken térdfölé húzza fekete csipkéjét, majd a két férfi egymásra pillant, bólintanak, s kilépve az autóból egyikük Berettát, másikuk Masgnumot markolva emelik egymásra a csövet. Hajnalodik, háttérben Concorde-ok szállnak fel a vörös semmibe, míg az ég éppen leszakadni készül a bordeaux-i vörösborral átitatott mámorában, ám előtte még felhajt még egy frissítő Remy Martin-t, s felfedeztet egy hajóssal egy új földrészt.
Azaz dZihan & Kamien zenéjéről elmondhatnánk akár azt is, hogy a török ütőhangszerek és fúvósszólók melegére alapozó arisztokratikus jazz, amely finoman kokettál a pop valamennyi elemével, s húz a mélybasszussal hihetetlen örömfalakat a hallgató szíve köré grooveok és nujazz-beatek ruháiba öltöztetve, ám mindezt felesleges kimondani, mert mindvégig valami teljesen más, több az, amit hoznak.
Zenéjük egy különleges, arisztokratikusan apokaliptikus életérzést hordoz, a világégést egy osztályon felüli hotelben túlélt két zenészét, akik rezignáltságukkal megszépített hangjaikkal tartják a táncoló társaságban a lelket akár éveken át. Megunni lehetetlen, így mentik át az életet egy új korba.

Serer András

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 23-02-2005 
Torespont Radio

jaj, en teljesen elerzekenyultem :D :D

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 23-02-2005 
jazz turbulence

a "beoltozott statisztak" a faterjeik amugy, akik tiszteletere a lemezt csinaltak :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 23-02-2005 
chi recordings

:loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 23-02-2005 
ujonc

suhaid wrote:
orom az ilyet olvasni
vajon m1lan tehetsege szikrazik ismet, vagy uj koltozsenivel van dolgunk?

:lol:
nem én vagyok, nem én voltam
a másik sem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 23-02-2005 
impulsecreator.hu

tiszta filmvilág ez a cikk :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:39, 23-02-2005 
partiarc

:smashlol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]