BT wrote:
ugye tízre volt meghirdetve (bár hallottam olyat is, hogy elsőre 9re), 11kor még nem volt semmi, tájékoztatás 0 volt, aztán nagy nehezen kikerült az ajtóra egy lap, hogy 23-00: Senking, 0-1: ... , aztán meg a másik.
23.30kor el is kezdődött, Senking egész jól indult, feledtetve a késést meg mindent, visuál nagyon jó volt, aztán úgy a 2-3 track után eléggé csak unalmasba ment át, nekem nagyon úgy tünt, hogy csak úgy egymás után játszogatja a számait, koncepció nélkül, semmi átmenet, össze vissza, ráadásul a hangzása is olyan régebbi, mondjuk kb. 93 körüli volt, ami úgy magában nem lett volna gond, csak hát semmi különös, vagy kellemes, vagy új nem volt benne. És ugye mindez röpke 30 percig tartott. Éjfélkor vége is lett.
Üss agyon BT, ha nem megszokott már ez a csúszás dolog? Én nem tudtam elmenni, engem is bizti bosszantott volna , de lenyelem ... mert ITTHON NEM LEHET JÁTSZANI KORÁN mert az emberek nem veszik komolyan a korai kezdést ... kiv. úgy vettem észre, hogy az UH FEST azon szerencsés rendezvények egyike, ahol a limitált jegyekkel elérik, hogy ott legyen a közönség is.... :-)
Szal' a csúszás ... ennek lehet még egy-két oka ... tudjuk... előfordul.... de könyörgöm nehogy már egy fellépő teljesítménye "csúnya dolgok" kategóriába legyen sorolva ... a valami szar (!?) akkor kimegyek iszom egy sört... és azt mondom, bocs én rossz helyre jöttem, nekem ez nemtetszik, nem tudtam mire jövök.
PÍSZ!