i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:50, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:22, 19-03-2005 
pokemon

Turntablehead wrote:
BT wrote:
thesparrow wrote:
Quote:
A nagy érdeklődésre való tekintettel március 19-én 12:00-tól újabb 40 belépőkódot teszünk elérhetővé a Moulin Rouge-ban március 27-én tartandó koncertre (Ekkehard Ehlers / Woabbit / Violet / Pan American).

Jah, én is. Egy órája semmi. Ez disznóság! :censored:

mondjuk megszoktam ezt a neptunnál

remélem maga a rendezvény valamivel megbízhatóbb lesz.

Úgy hallottam a 0. napon voltak csúnya dolgok... 24-27-ig remélem nem lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:44, 19-03-2005 
souljah

haha, en meg most mentem fel megnezni es azt hittem biztos mar elkapkodtak az osszeset 10 perc alatt de ezek szerint megsem :)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:49, 19-03-2005 
*

c0p wrote:
SugallaT wrote:
Monolake Monolake Monolake??? :love2:

halkan megjegyzem, hogy nalam megint tervben van, csak nem akarom nyakra-fore elhivni... majd, ha lesz apropoja egy ujabb vendegszereplesnek!

Ááá... Mondjuk a születésnapomra? :D (okt.06.) Annyira szép emlékeim vannak róla... Egyszerűen beleszerettem :D
Itt meg rengeteg program van, azt sem tudom melyiket válasszam, ha el tudok menni vmelyikre, mondjuk nagyon szeretnék... Legalább olyan szépre, mint Monolake :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:55, 19-03-2005 
original nuttah

c0p wrote:
SugallaT wrote:
Monolake Monolake Monolake??? :love2:

halkan megjegyzem, hogy nalam megint tervben van, csak nem akarom nyakra-fore elhivni... majd, ha lesz apropoja egy ujabb vendegszereplesnek!

Telleg! Mikor kerul mar ki a felvetel?

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 19-03-2005 
partiarc

Quote:
Úgy tűnik, hogy el kell halasztanunk a Moulin Rouge-ba érvényes plusz 40 belépő meghirdetését. Az okozott kellemetlenségért minden érintettől elnézést kérünk. Holnap újból értesítünk mindenkit az új időpontról, ami valószínűleg hétfő napközbeni időpont lesz.
UH FEST2005

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:27, 21-03-2005 
partiarc

Quote:
12.00-12.03 között lefoglalták mind a 40 belőpőt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 21-03-2005 
bladerunnaz

nyilvanvaloan jegyuzer

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 21-03-2005 
partiarc

valdi wrote:
nyilvanvaloan jegyuzer

Nyilvanvaloan totalisan eltajolt jegyuzer :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:48, 21-03-2005 
souljah

thesparrow wrote:
Quote:
12.00-12.03 között lefoglalták mind a 40 belőpőt.

naja, kb 12.04kor mentem fel es mar nem volt :lol:
de a jegyuzer penzert fog ingyenes belepokodokat osztogatni? :D ezhujelehet

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:04, 22-03-2005 
ujonc

BT wrote:

komolyan érdekel: mit hallottál? én nem láttam csúnya dolgot (lehet, hogy én csináltam volna, amikor nem figyeltem oda?)

SugallaT, ajánlom a pénteki és a szombati napokat, a http://fest.uh.hu/events.phtml?lang=hu oldalon megnézheted, kik lépnek fel, mindegyikről részletes bió olvasható, valamint letölthető nagyobb halom .mp3. Egyik se Monolake, de azért remélem találsz majd kedvedre valót.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 22-03-2005 
*

r.a wrote:
BT wrote:

komolyan érdekel: mit hallottál? én nem láttam csúnya dolgot (lehet, hogy én csináltam volna, amikor nem figyeltem oda?)

SugallaT, ajánlom a pénteki és a szombati napokat, a http://fest.uh.hu/events.phtml?lang=hu oldalon megnézheted, kik lépnek fel, mindegyikről részletes bió olvasható, valamint letölthető nagyobb halom .mp3. Egyik se Monolake, de azért remélem találsz majd kedvedre valót.

Köszi, szombat du. a Kuplungba tuti, h megyek... A többi még bizonytalan 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 23-03-2005 
pokemon

r.a wrote:
BT wrote:

ugye tízre volt meghirdetve (bár hallottam olyat is, hogy elsőre 9re), 11kor még nem volt semmi, tájékoztatás 0 volt, aztán nagy nehezen kikerült az ajtóra egy lap, hogy 23-00: Senking, 0-1: ... , aztán meg a másik.
23.30kor el is kezdődött, Senking egész jól indult, feledtetve a késést meg mindent, visuál nagyon jó volt, aztán úgy a 2-3 track után eléggé csak unalmasba ment át, nekem nagyon úgy tünt, hogy csak úgy egymás után játszogatja a számait, koncepció nélkül, semmi átmenet, össze vissza, ráadásul a hangzása is olyan régebbi, mondjuk kb. 93 körüli volt, ami úgy magában nem lett volna gond, csak hát semmi különös, vagy kellemes, vagy új nem volt benne. És ugye mindez röpke 30 percig tartott. Éjfélkor vége is lett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 23-03-2005 
syrup.hu

BT wrote:
ugye tízre volt meghirdetve (bár hallottam olyat is, hogy elsőre 9re), 11kor még nem volt semmi, tájékoztatás 0 volt, aztán nagy nehezen kikerült az ajtóra egy lap, hogy 23-00: Senking, 0-1: ... , aztán meg a másik.
23.30kor el is kezdődött, Senking egész jól indult, feledtetve a késést meg mindent, visuál nagyon jó volt, aztán úgy a 2-3 track után eléggé csak unalmasba ment át, nekem nagyon úgy tünt, hogy csak úgy egymás után játszogatja a számait, koncepció nélkül, semmi átmenet, össze vissza, ráadásul a hangzása is olyan régebbi, mondjuk kb. 93 körüli volt, ami úgy magában nem lett volna gond, csak hát semmi különös, vagy kellemes, vagy új nem volt benne. És ugye mindez röpke 30 percig tartott. Éjfélkor vége is lett.

Üss agyon BT, ha nem megszokott már ez a csúszás dolog? Én nem tudtam elmenni, engem is bizti bosszantott volna , de lenyelem ... mert ITTHON NEM LEHET JÁTSZANI KORÁN mert az emberek nem veszik komolyan a korai kezdést ... kiv. úgy vettem észre, hogy az UH FEST azon szerencsés rendezvények egyike, ahol a limitált jegyekkel elérik, hogy ott legyen a közönség is.... :-)
Szal' a csúszás ... ennek lehet még egy-két oka ... tudjuk... előfordul.... de könyörgöm nehogy már egy fellépő teljesítménye "csúnya dolgok" kategóriába legyen sorolva ... a valami szar (!?) akkor kimegyek iszom egy sört... és azt mondom, bocs én rossz helyre jöttem, nekem ez nemtetszik, nem tudtam mire jövök.

PÍSZ!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 23-03-2005 
pokemon

.syr wrote:
BT wrote:

Üss agyon BT, ha nem megszokott már ez a csúszás dolog? Én nem tudtam elmenni, engem is bizti bosszantott volna , de lenyelem ... mert ITTHON NEM LEHET JÁTSZANI KORÁN mert az emberek nem veszik komolyan a korai kezdést ... kiv. úgy vettem észre, hogy az UH FEST azon szerencsés rendezvények egyike, ahol a limitált jegyekkel elérik, hogy ott legyen a közönség is.... :-)
Szal' a csúszás ... ennek lehet még egy-két oka ... tudjuk... előfordul.... de könyörgöm nehogy már egy fellépő teljesítménye "csúnya dolgok" kategóriába legyen sorolva ... a valami szar (!?) akkor kimegyek iszom egy sört... és azt mondom, bocs én rossz helyre jöttem, nekem ez nemtetszik, nem tudtam mire jövök.

PÍSZ!

Sokadszor követem el azt a hibát, hogy nem tapasztalatból beszélek. Talán a századik seggberúgás után rájövök, hogy nem jó így. 8)
A csúszás sosem jó. De mondjuk egy koncertnél, ahol van eleje egy fellépésnek, megérthető, hogy addig nincs zajongás, míg a sorban állók 95% bent nem áll sörrel a kezében.
A fellépő megítélése szubjektív. A korai befejezés nem helyes. PÍSZ.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 23-03-2005 
syrup.hu

BT wrote:
A korai befejezés nem helyes. PÍSZ.

nem nem .... de ha jól emléxem ez egy keddi nap volt, másnap munka ... előtte hétfőn cockrockdisco ... jááájjj ... kiegyezünk egy olyanban, hogy hétköznapi buliknál, a csúszást a közönségre kenjük de a korai vég szükségszerű? Holnap Tim Heckerre érkezz időben :-)

(nem ide tartozik, de mikor Franciaországban jártam és mentem bulikba.... hááát mindenhonnan elkéstem, mert 10-re mikor mentem már túlvoltak 2 koncerten)

PÍSZ!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:06, 23-03-2005 
pokemon

.syr wrote:
BT wrote:
A korai befejezés nem helyes. PÍSZ.

nem nem .... de ha jól emléxem ez egy keddi nap volt, másnap munka ... előtte hétfőn cockrockdisco ... jááájjj ... kiegyezünk egy olyanban, hogy hétköznapi buliknál, a csúszást a közönségre kenjük de a korai vég szükségszerű? Holnap Tim Heckerre érkezz időben :-)

(nem ide tartozik, de mikor Franciaországban jártam és mentem bulikba.... hááát mindenhonnan elkéstem, mert 10-re mikor mentem már túlvoltak 2 koncerten)

PÍSZ!

Részemről okés. Ki egyezünk! :whiteflag:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 24-03-2005 
partiarc

tudja esetleg valaki, hogy a honvéd vívóterem melyik részére esik a Dózsa György útnak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:38, 24-03-2005 
ujonc

thesparrow wrote:
tudja esetleg valaki, hogy a honvéd vívóterem melyik részére esik a Dózsa György útnak?

kábé a váci út és a lehet u között félúton kábé, tehát dózsa györgy metrómegállótól besétálunk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 24-03-2005 
ujonc

badhead wrote:
thesparrow wrote:

kábé a váci út és a lehet u között félúton kábé, tehát dózsa györgy metrómegállótól besétálunk.

egészen pontosan: Dózsa György út - Tüzér utca sarok, a metrómegállótól a harmadik utca a Dunától elfelé, a D.Gy. északi oldalán. a besétállás tehát stimmel :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 24-03-2005 
syrup.hu

photon wrote:
popbitch wrote:
mér nem lesz valami breakcore?

szerintem lesz. vagy nem?
pedig kéne,hogy legyen

szerintem is lesz. :twisted:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 124 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]