drummer boy wrote:
tudom mert látom, hogy a party beszámolókkal teljesen el vagytok veszve... (ami talán már nem is baj, hiszen annyi más oldal van, ami kárpótol minket ebben)..
tehat jol ertem, h vegulis nem akarsz valtoztatni a helyzeten, es nem szeretnel megprobalkozni egy beszamoloval, amiben megoszthatod az elmenyt es a velmenyedet?
(egyebkent mi az az annyi mas oldal? en elvetve olvasok csak beszamolokat mashol, azok is eleg valtozo szinvonalat kepviselnek - de lehet, h valami elkerulte a figyelmemet. ja igen, kepek azok vannak mindenhol doszt, az ipc viszont nem party-foto site, es ebbe a versenybe nem is kivanunk beszallni)drummer boy wrote:
ezt a buli áradatot nem is nagyon lehet már követni..
igazság szerint azon se csodálkoznék, ha a "zene füleidnek" sorsára jutna az a rovat(?) is .. (sajnos)
erdekes parhuzam, tekintve, h korabbi formajaban az olvasok (letoltok) erdektelensege, es a zenekeszitok onkritikajanak hianya miatt (tisztelet a kivetelnek) szunt meg a zene fuleidnek rovat
a forumon pedig ma is el, es ez a megoldas talan meg tobb lehetoseget is rejt magaban (vagy ez az a "sors", ami a beszamolokra var? velemenyt nyilvanitani, akar hosszabb formaban, es fotokat posotlni most is lehet - az attol meg nem lesz "ujsag", csak forum)
drummer boy wrote:
nekem csak azzal volt a gondom, hogy már nem először futottam össze olyan forumozókkal, akik vakon alkotnak véleményeket egy-egy buliról, és úgy tapossák a sárba az egészet, hogy csak pár képet és egy-két mixet hallottak a fellépőktől vagy a fellépőkről..
teljesen egyetertek veled - oszinten haragszom is mindenkire, aki elterelte a temat a topic cimeben szereplo bulirol
ugyanakkor sajat csapdadba estel, mert te is minden hatterismeret nelkul nyilatkoztal meg macc produkciojarol - teljesen latatlanban/hallatlanban
en allom a kritikat, de a kovetkezetesseg a minimum, amit elvarok attol, aki oszt.
zsolti123 hozzaszolasat pedig annyival szeretnem pontositani, h kasra _nem_ producer, es bar mostanaban van/lesz egy-ket kozos szerzemenye producerekkel, nem is akar az lenni. eppen azert hivtuk el, mert o nem a mostanaban tulsulyba kerult, sokszor bulikon ketes szinvonalon teljesito "producer dj"
(es nagyon szeretnem, ha tobbet egy szo sem esne itt mas bulirol, se negativ, se pozitiv elojellel, es foleg nem az osszehasonlitas szandekaval)