i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:19, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 196 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:31, 04-05-2005 
pokemon

én eredetileg ide készültem, de végül ipc szülinapon kötöttem ki (ami nagyon jó volt). az az egy lemezük meg sztem nagyonis jó kis lemez. és attól még nem kell one-hit wondernek nevezni őket.
ennyi erővel kasra is egylemezes (attól még hogy van egy fasza kiadója), és maccnek sem jelent meg túl sok lemeze (no offense).
eddig nem volt divat itt egy buli topikjában látatlanban/hallatlanban fikázni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 04-05-2005 
impulsecreator.hu

drummer boy wrote:
tudom mert látom, hogy a party beszámolókkal teljesen el vagytok veszve... (ami talán már nem is baj, hiszen annyi más oldal van, ami kárpótol minket ebben)..

tehat jol ertem, h vegulis nem akarsz valtoztatni a helyzeten, es nem szeretnel megprobalkozni egy beszamoloval, amiben megoszthatod az elmenyt es a velmenyedet?

(egyebkent mi az az annyi mas oldal? en elvetve olvasok csak beszamolokat mashol, azok is eleg valtozo szinvonalat kepviselnek - de lehet, h valami elkerulte a figyelmemet. ja igen, kepek azok vannak mindenhol doszt, az ipc viszont nem party-foto site, es ebbe a versenybe nem is kivanunk beszallni)

drummer boy wrote:
ezt a buli áradatot nem is nagyon lehet már követni..
igazság szerint azon se csodálkoznék, ha a "zene füleidnek" sorsára jutna az a rovat(?) is .. (sajnos)

erdekes parhuzam, tekintve, h korabbi formajaban az olvasok (letoltok) erdektelensege, es a zenekeszitok onkritikajanak hianya miatt (tisztelet a kivetelnek) szunt meg a zene fuleidnek rovat
a forumon pedig ma is el, es ez a megoldas talan meg tobb lehetoseget is rejt magaban (vagy ez az a "sors", ami a beszamolokra var? velemenyt nyilvanitani, akar hosszabb formaban, es fotokat posotlni most is lehet - az attol meg nem lesz "ujsag", csak forum)

drummer boy wrote:
nekem csak azzal volt a gondom, hogy már nem először futottam össze olyan forumozókkal, akik vakon alkotnak véleményeket egy-egy buliról, és úgy tapossák a sárba az egészet, hogy csak pár képet és egy-két mixet hallottak a fellépőktől vagy a fellépőkről..

teljesen egyetertek veled - oszinten haragszom is mindenkire, aki elterelte a temat a topic cimeben szereplo bulirol
ugyanakkor sajat csapdadba estel, mert te is minden hatterismeret nelkul nyilatkoztal meg macc produkciojarol - teljesen latatlanban/hallatlanban

en allom a kritikat, de a kovetkezetesseg a minimum, amit elvarok attol, aki oszt.

zsolti123 hozzaszolasat pedig annyival szeretnem pontositani, h kasra _nem_ producer, es bar mostanaban van/lesz egy-ket kozos szerzemenye producerekkel, nem is akar az lenni. eppen azert hivtuk el, mert o nem a mostanaban tulsulyba kerult, sokszor bulikon ketes szinvonalon teljesito "producer dj"
(es nagyon szeretnem, ha tobbet egy szo sem esne itt mas bulirol, se negativ, se pozitiv elojellel, es foleg nem az osszehasonlitas szandekaval)

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:35, 04-05-2005 
impulsecreator.hu

nyilván nem a "one hit wonder" dologra fektettem a hangsúlyt, az csak egy ócska poén volt :wink:

pisz :hippi:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 04-05-2005 
son of nitrous

peace,love,ipc :kisskiss: :konfetti1:
nekem bejött telemetrik,jól zenéltek és kész..nem érdekel hogy néznek ki,csak gondoltam említést nyertek a kinézetükkel..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:28, 05-05-2005 
pokemon

ib

igen.
Ha nem gond, akkor most inkább nem próbálkoznék meg beszámolót írnia buliról, mert kisebb-nagyobb (a bulival semmilyen kapcsolatban se álló) problámám támadt... és így sajnos nem lenne kellőkép hiteles a beszámoló, mivel így nem volt alkalmam végig arra koncentrálni, mint amiért lementem oda...
azért köszönöm a lehetőséget (és ez nem meghátrálás)
majd máskor megragadom az alkalmat :)

és megintcsak igen.
Mert nem a telemetrikkel egy időben futó másik bulit kellett volna hasonlítási alapul vennem... csak valahogy olyan érzésem volt, hogy onnan jönnek a "támadások".. hiszen egy nap, két különlegesnek számító buli (akárki akármit mond), ellentéteket eredményez...
mindenki a szívének kedvesebbet próbálja vagy próbálta feljebbemelni a másik fölé és ha ez valahogy mégsem ment, akkor a "dobáljuk meg sárral a másikat" álltalam most gyorsan összekreált elvet alapul véve fikázásba torkolt az egész...
és valahogy ezt nem kéne...

akkor részemről ennyi..
a buli akkor is jó volt... hiába "gyogyszereszasszisztenes szerkoban majomkodtak" :roll:
psure :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:35, 05-05-2005 
metalhead

nem nyitnátok ennek egy külön topikot mostmár? drummerboy vs mindenkimás, vagy ipc_birthday vs telemetrik, vagy amit akartok :roll:
lassan be se kell nézni ide, ugyis tudja az ember az utolso post irojárol h mit irt...tököm kivan már vele. :roll: kiváncsi lettem volna h milyen volt a buli, mert én nem jutottam le és a haver aki ott volt, segg részeg volt és nözött, szoval az ö infoi nem éppen kielégitöek számomra. de ami itt megy, az se. :?

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:55, 05-05-2005 
impulsecreator.hu

drummer boy wrote:

rendben: szavadon foglak...

b0ci wrote:
kiváncsi lettem volna h milyen volt a buli, mert én nem jutottam le

akkor amellett, h - ertheto okokbol - letolod azokat, akik off topic postolnak, talan kerd szamon azokat is, akik ott voltak, de nem szoltak hozza a temahoz :P

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:14, 05-05-2005 
ujonc

b0ci wrote:
nem nyitnátok ennek egy külön topikot mostmár? drummerboy vs mindenkimás, vagy ipc_birthday vs telemetrik, vagy amit akartok :roll:
lassan be se kell nézni ide, ugyis tudja az ember az utolso post irojárol h mit irt...tököm kivan már vele. :roll: kiváncsi lettem volna h milyen volt a buli, mert én nem jutottam le és a haver aki ott volt, segg részeg volt és nözött, szoval az ö infoi nem éppen kielégitöek számomra. de ami itt megy, az se. :?

hát kérlek, engem is nagyon idegesít. azt hiszem ennek valóban egy új topik kéne. ha ezért nem kövez meg senki, én is elmondhatom, milyen volt a buli - mindezt röviden, elfogultság nélkül próbálom most meg.

Mi indítottunk előbb dubosabb darabokkal és jungle-ökkel, majd néhány súlyosabb trek került elő, mint Hyper On Exp. - Disturbance (Concord Dawn rmx), Corrupt Souls-ok, BSE- Don't You, néhány Submerged, stb.

Éjfélkor átvette a pult irányítását Jade és Matt-U - itt néhány új Noisia és CS, ezekből is a keményebbek között válogattak a fiúk, majd szépen levitték a vonalat egészen mélyre - itt mindenki elnézését kérem, de annyira új zenékről van szó, hogy elég keveset ismertem belőlük. Mindenesetre nagyon finom témákat is hallhattunk, majd jött Telemetrik.

Egy kb. 150-160 bpm-es, nagyon monoton, tipikus tel-űr-futurisztikus darab alatt pakoltak és állítottak be mindent, ami az élő performance-hez szükséges volt. Majd elindult a zene - vele együtt a video is, eleinte inkább állóképekkel. Az első trek egy nagyon lassú kiállással indult, alatta torzított szöveg, ami végül a CS Hyx-szel közös 1138-cában kötött ki. Utána jött az egyik legújabb - számomra a legszebb Corrupt Souls, a Torque. Az első félóra nagyon lassú, szinte már fájdalmasan is belassított drumandbass-t takart, majd előkerültek 140-150 bpm-es saját szerzemények, később még valami trip-hophoz hasonló is. Ami számomra nagyon sokat jelentett, az Björk egyik zenéje volt, amire ott, élőben kaptunk egy lassú, csipogós, lágy ütemet.

És végetért ez első óra, Telemetrik úgy döntött, hogy dj szettel folytatják az estét. Volt itt Nova, Monochrome, eib – Dosage, régi Konflict-ek és Kemal-ok. Rengeteg újdonság kapott, helyet, amiből sok saját zenét hallhattunk, tipikus Telemetrik stílusban. Itt mindenképpen megjegyezném, hogy nagyon sokat fejlődődtek a fiúk. Durva váltások és nagyon súlyos hangok kaptak helyet az új darabokban, elmaradhatatlan utópisztikus vonalvezetéssel. A szett vége felé, nagyon deep zenék jöttek, a felkerült a nekem örök érvényű kedvenc: Black Sun Empire – Smoke (Sinthetix remix). Az utolsó negyed órában megint kicsit táncolhatóbb darabok jöttek.

tuna

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 05-05-2005 
ujonc

Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtam eljutni a bulira. A haverjaim elmondása alapján iszonyat komoly effektek, droid hangok voltak, és még ha lassú is volt, de az biztos hogy más volt mint egy átlagos dnb buli.

Remélem elfogjátok még hívni őket valamikor, és akkor már tuti nem hagyom ki :afro:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 05-05-2005 
partiarc

ib wrote:
drummer boy wrote:

rendben: szavadon foglak... :P

Ebben biztos vagy? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 05-05-2005 
impulsecreator.hu

a4s wrote:
ib wrote:
drummer boy wrote:

rendben: szavadon foglak... :P

Ebben biztos vagy? :lol:

a lehetoseg jar mindenkinek :wink:

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:56, 05-05-2005 
metalhead

ib wrote:
akkor amellett, h - ertheto okokbol - letolod azokat, akik off topic postolnak, talan kerd szamon azokat is, akik ott voltak, de nem szoltak hozza a temahoz :P

jo, akkor mekkérnék minden kedves a partin résztvett emberkét h külön-külön osszák meg a közösséggel a partin történt élményiket és az ezzel kapccsolatban alkotott véleményüket! :D

tuna, köszi :wink:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:42, 05-05-2005 
impulsecreator.hu

vicces vagy boci, és az még viccesebb, hogy ib komolyan gondolta az ajánlatát

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:05, 05-05-2005 
metalhead

mentalien wrote:
vicces vagy boci, és az még viccesebb, hogy ib komolyan gondolta az ajánlatát

én a forumra gondoltam, nem az ipc-re..

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:21, 05-05-2005 
impulsecreator.hu

ok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:05, 06-05-2005 
partiarc

tuna wrote:

Volt itt Nova, Monochrome, eib ? Dosage, régi Konflict-ek és Kemal-ok. Rengeteg újdonság kapott, helyet, amibo˝l sok saját zenét hallhattunk, tipikus Telemetrik stílusban. Itt mindenképpen megjegyezném, hogy nagyon sokat fejlo˝do˝dtek a fiúk. Durva váltások és nagyon súlyos hangok kaptak helyet az új darabokban, elmaradhatatlan utópisztikus vonalvezetéssel. A szett vége felé, nagyon deep zenék jöttek, a felkerült a nekem örök érvényu˝ kedvenc: Black Sun Empire ? Smoke (Sinthetix remix).
tuna

áááh :banghead: :weep: :loveslayer: :love2:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 196 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 2 hours [ DST ]