ciope wrote:
hát.
Hide nagyon jó volt Krush előtt, remekbeszabott kis hiphopokat (?)tolt (volt egy JohnB Up All night feldolgozás is, meg talán egy Afx Ventolin is, bár erre meg nem esküdnék)
Krush komótosan kezdett, finom bólogatós zenékkel, aztán valami történhetett vele, mert duplázott egyet a tempón és 2-3 szám erejéig keményen megmozgatta az egybegyűlteket (stroboszkóppal megtámogatva... ez milyen már) Később rakta még az elmaradhatatlan Kemurit, rá az Organ Donor-t, zárásnak pedig a Jakuról kaptuk meg a visszatérő motívumot (nemugranakbeaszámcímek)
A Gotan Project DJ-je mindezek után egy ótvaras büntetés volt, mindjárt kezdésnek egy Gotan vs. Eminem bootleget rakott fel, hogy aztán mindenféle bárgyú 4p4ekkel szórakoztassa az arra egyébként javarészt kapható egybegyűlteket, igaz tőle később FSOLt és Doorst is hallottam, de csak kellő távolságból.
A Deladapról nem sok elözetes ismeretem volt, de mint kiderült nem vesztettem sokat, ez a fajta csujjogatós romazene DJvel valahogy nem tudott megérinteni (kifejezetten rossz volt mondhatni).
A Dublex inc. pedig biztos jó volt az első két szám után is, ám akkor már a fáradtság végleg letaglózott...
Köszönöm! Valami ilyesmi beszámolóra gondoltam