i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:31, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:41, 29-05-2005 
original nuttah

snegiri wrote:
oxi wrote:

rettenetesen szolt. en ilyen szar hangositasu buliban meg nem voltam. millenarist is sikerult alulmulni. hide is felisten, de semmit nem lehetett belole hallani. kozepen alltunk, mer oregek vagyunk mar ahhoz, hogy izzadt testekhez dorgolozzunk. nem szamitottam semmi jora, de ez meglepett. de nem mondok semmi tobbet mert megin megvadolnak, hogy csak azert mentem, hogy fikazhassak, pedig nem.

a hanggal teljesen egyetertek, amugy elol mindig tobb hely van :wink:

korbeneztem es lathatoan csurgott mindenkirol az izzadtsag. nem volt kedvem senkihez hozzaerni, inkabb menekulore fogtuk. :wink:

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:48, 29-05-2005 
partiarc

hat ez csakugyan igen szanalmasra sikerult. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:12, 29-05-2005 
zee german

a :burn: tetszett a bejaratnal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:46, 29-05-2005 
original nuttah

meg a marlboros csajok :wink:

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 29-05-2005 
partiarc

meg a parázslós szőnyeg, amire ha ráléptél, oda termett a szponzori logó.

de hát ahogy elnézem az emberek nagy része pont ezekért ment oda...

csak tudnám hogy ehhez miért kell krushnak meg hidenak asszisztálnia. ezzel az erővel odahivhatták volna a rioban játszó akárkit, ahogy azt a színvonalat kiválóan képviselte is a gotan project barthez hasonmása :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:10, 29-05-2005 

Marlboro-s csajok rokkoltak! Több reklámot a népnek :!: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:11, 29-05-2005 
pulzar

képek itt:

:arrow:http://www.pulzar.hu/asdf/gallery2.php?gallery=050528_aerocafe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:30, 30-05-2005 
oxi wrote:

rettenetesen szolt. en ilyen szar hangositasu buliban meg nem voltam.

szal a tavalyi mokkast is alulmulta?
akkor tenyleg durva lehetett :lol:

Post subject:
PostPosted: 12:29, 30-05-2005 
souljah

mindenkinek igaza van...
én nem panaszkodom, mert ingyen mentem, nyertem a jegyet, de rossz volt nagyon a hangrendszer...
de jól éreztem magamat...nagyonis, Krush hihetetlen próbálkozásai a tánctéren nagy sikert arattak...
Red Pulse: THNX 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:51, 30-05-2005 
partiarc

inkább nem írok ide.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 30-05-2005 
souljah

galvatron wrote:

a képek alapján volt egy-két jó csaj :titties:
én lehet h nem ellenkeztem volna ha hozzám akarnak dörgölőzni :lol: just kiddin'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:27, 31-05-2005 
ujonc

Valaki be tudna számolni részletesebben?
Azt már tudom, h. gáz volt a buli és a hangtechnika, de pl. Krush milyen zenéket játszott? A !Deladap milyen volt? (Az albumuk nem rossz, sőt...). A Gotan Projectes emberke maradt a tangónál és a mixalbum zeneanyagánál, vagy mást játszott? Na és persze a Dublex Inc.-re is kiváncsi lennék...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:39, 31-05-2005 
souljah

Nicholas Urfe wrote:
Valaki be tudna számolni részletesebben?
Azt már tudom, h. gáz volt a buli és a hangtechnika, de pl. Krush milyen zenéket játszott? A !Deladap milyen volt? (Az albumuk nem rossz, sőt...). A Gotan Projectes emberke maradt a tangónál és a mixalbum zeneanyagánál, vagy mást játszott? Na és persze a Dublex Inc.-re is kiváncsi lennék...

Krush eleg vegyes zeneket rakott idoben mindenhonnanrol, nekem csak o jelentette a bulit. Az utana kovetkezokrol menekultunk, mar az elso szam es a hatalmas eljenzes meg kurjongatas meggyozott, hogy ez nem nekem valo (eminem - without me, tudod ugy eltorzitva, fejhangon). Az este nagy resze beszelgetessel telt... De legalabb megismerhettem ket nagyon jo fej figurat... :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 31-05-2005 
partiarc

hát.
Hide nagyon jó volt Krush előtt, remekbeszabott kis hiphopokat (?)tolt (volt egy JohnB Up All night feldolgozás is, meg talán egy Afx Ventolin is, bár erre meg nem esküdnék)
Krush komótosan kezdett, finom bólogatós zenékkel, aztán valami történhetett vele, mert duplázott egyet a tempón és 2-3 szám erejéig keményen megmozgatta az egybegyűlteket (stroboszkóppal megtámogatva... ez milyen már) Később rakta még az elmaradhatatlan Kemurit, rá az Organ Donor-t, zárásnak pedig a Jakuról kaptuk meg a visszatérő motívumot (nemugranakbeaszámcímek)
A Gotan Project DJ-je mindezek után egy ótvaras büntetés volt, mindjárt kezdésnek egy Gotan vs. Eminem bootleget rakott fel, hogy aztán mindenféle bárgyú 4p4ekkel szórakoztassa az arra egyébként javarészt kapható egybegyűlteket, igaz tőle később FSOLt és Doorst is hallottam, de csak kellő távolságból.
A Deladapról nem sok elözetes ismeretem volt, de mint kiderült nem vesztettem sokat, ez a fajta csujjogatós romazene DJvel valahogy nem tudott megérinteni (kifejezetten rossz volt mondhatni).
A Dublex inc. pedig biztos jó volt az első két szám után is, ám akkor már a fáradtság végleg letaglózott...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 01-06-2005 
ujonc

ciope wrote:
hát.
Hide nagyon jó volt Krush előtt, remekbeszabott kis hiphopokat (?)tolt (volt egy JohnB Up All night feldolgozás is, meg talán egy Afx Ventolin is, bár erre meg nem esküdnék)
Krush komótosan kezdett, finom bólogatós zenékkel, aztán valami történhetett vele, mert duplázott egyet a tempón és 2-3 szám erejéig keményen megmozgatta az egybegyűlteket (stroboszkóppal megtámogatva... ez milyen már) Később rakta még az elmaradhatatlan Kemurit, rá az Organ Donor-t, zárásnak pedig a Jakuról kaptuk meg a visszatérő motívumot (nemugranakbeaszámcímek)
A Gotan Project DJ-je mindezek után egy ótvaras büntetés volt, mindjárt kezdésnek egy Gotan vs. Eminem bootleget rakott fel, hogy aztán mindenféle bárgyú 4p4ekkel szórakoztassa az arra egyébként javarészt kapható egybegyűlteket, igaz tőle később FSOLt és Doorst is hallottam, de csak kellő távolságból.
A Deladapról nem sok elözetes ismeretem volt, de mint kiderült nem vesztettem sokat, ez a fajta csujjogatós romazene DJvel valahogy nem tudott megérinteni (kifejezetten rossz volt mondhatni).
A Dublex inc. pedig biztos jó volt az első két szám után is, ám akkor már a fáradtság végleg letaglózott...

Köszönöm! Valami ilyesmi beszámolóra gondoltam :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]