i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 04:47, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 850 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:28, 29-05-2005 
kisfröccs

the basstard** wrote:
kb 8 kolas uveget vagott foldhoz, szep nagy kupacot csinalt, utana engem szedtek elo, hogy miert csinaltam :D

dehat az jo muri
plane ha teged vesznek erte elo :P

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 29-05-2005 
pulzar

Quote:
gabber forumokra linkelted e?

Nem, sajna nem ismerek egyet sem. Picike gép, pici mikrofon, hiába nyomtam be az ujjammal ahogy csak bírtam kőkeményen betorzított úgy is :(

viszont van mégegy videó a srácokról, hasonló paraméterekkel:

:arrow:http://www.pulzar.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=667

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 29-05-2005 
metalhead

Luki wrote:
the basstard** wrote:
kb 8 kolas uveget vagott foldhoz, szep nagy kupacot csinalt, utana engem szedtek elo, hogy miert csinaltam :D

dehat az jo muri
plane ha teged vesznek erte elo :P
:P kimagyaraztam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 29-05-2005 
Szolfézs/Eclips3

csigg wrote:
a legfirssebb mix amit találtam az április live @ the end ,abban is csak concussion van :(
csak sajnos nem emlékszem honnan szedtem...

A Concussion szeptember környékén (talán kicsit később) jelenik majd meg a Noisia most induló, saját label-én.

Last.fm: http://www.last.fm/user/djliquiduk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 29-05-2005 
Szolfézs/Eclips3

sonka wrote:
szolfézsban volt valamelyik?

Noisia.

(Amúgy jó reggelt mindenkinek! :oops:)

Last.fm: http://www.last.fm/user/djliquiduk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:52, 29-05-2005 
original nuttah

Marci Bacsi wrote:
Stormy wrote:
Marci: pasas nem beszél az elején a csaj előtt? Lehet tom, melyik számra gondolsz, ha circusék jáccották, csak nem voltam ott és nem akarok marhaságot irni :lol:

Pasira nem emélszem, de most már a fejembe van a zene hallgatás nélkül is. Asszem elektromos gitárral megy a dallam, és mintaha lenne benne trombita is vagy valamilyen részfúvós, aminek nagyon arabos/törökös) beütése van. (erre írtam fenzt, hogy keleti.) Nagyon be szokta rá indulni az emberek, a múltkor a Kashmirban is azonnal mindenki futott be az előtérből, amikor felcsenült a cucc. :9

De azért nyugodtan áruld el a tippedet, nem baj ha nem talál. Viszont igérem, hogy megosztom veletek, ha meglesz. :oops:

Bár nem voltam ott, és nem halottam de tippem lenne! Jade - Misirlou (Bootleg mix) sajnos még úgytudom DUB :oops: :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:33, 29-05-2005 
weekandbass

FuCkDa wrote:
Marci Bacsi wrote:
Stormy wrote:
Marci: pasas nem beszél az elején a csaj előtt? Lehet tom, melyik számra gondolsz, ha circusék jáccották, csak nem voltam ott és nem akarok marhaságot irni :lol:

Pasira nem emélszem, de most már a fejembe van a zene hallgatás nélkül is. Asszem elektromos gitárral megy a dallam, és mintaha lenne benne trombita is vagy valamilyen részfúvós, aminek nagyon arabos/törökös) beütése van. (erre írtam fenzt, hogy keleti.) Nagyon be szokta rá indulni az emberek, a múltkor a Kashmirban is azonnal mindenki futott be az előtérből, amikor felcsenült a cucc. :9

De azért nyugodtan áruld el a tippedet, nem baj ha nem talál. Viszont igérem, hogy megosztom veletek, ha meglesz. :oops:

Bár nem voltam ott, és nem halottam de tippem lenne! Jade - Misirlou (Bootleg mix) sajnos még úgytudom DUB :oops: :oops: :oops:

De már nem sokáig :D

http://www.myspace.com/weeknorm

http://www.myspace.com/mameluksystems

Image

hooligans

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 29-05-2005 
soulproof

FuCkDa wrote:
Marci Bacsi wrote:
Stormy wrote:

sztem itt a FP - dreadlock-rol van szo :)

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:38, 29-05-2005 
metalhead

az pedig alap.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 29-05-2005 
droid

Sajnos elment a hangom akkorát orditottam az elektromos fuvola ördögi hangja hallatán....... :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 29-05-2005 
son of nitrous

van még valahol fotó a pulzaron kívül? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:11, 30-05-2005 
partiprofesszor

ez nagyon nagy party volt... amit a F.P. 2 tagja művelt a közönséggel és amilyen zenét csináltak az előtt le a kalappal.... THNX 4 ECLIPS3 MEDIA 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 30-05-2005 
ujonc

Future Propheciesnél az volt a legnagyobb amikor a dundi szaxizott, a másik meg valami kürt féleséggel beoltotta a dundit:DDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:23, 30-05-2005 
mind overload

dris007 wrote:
Future Propheciesnél az volt a legnagyobb amikor a dundi szaxizott, a másik meg valami kürt féleséggel beoltotta a dundit:DDDDDDDDD

melyik dundi? a "piedone" ? :lol:

"kurtfeleseg" = HORN
(meg telleg nem lattal iet ezelott?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 30-05-2005 
ujonc

Nagy buli volt , az teny... FP kb azt adta amire szamitani lehetett , a dj srac , akit most lattam eloszor... haaat.. az egy orult , amit csinalt odafennt , eleg erosen omg kategoria.. nagyon hergelte a nepet , bar ahogy eszrevettem az osszegyultek hangulatan nemsokat dobott.. pedig lett volna mit.. Lehet en voltam reg dnb bulin , de valahogy nem ereztem azt a buli alatt , hogy olyan hude jo lett volna a hangulat , nemvolt ordibalas , futtyoges , tombolas , pedig sztem igazan kijart volna a fellepoknek.. Tipikus eset erre , h mindenki csak tancikal , nehanyan pattognak , jon 1 rewind es mindenki uvolt , hogy "huu rewind volt , ez biztos jo zene".. Mikor pedig jottek sorra , noisanak picit regebbi , de tancter robbanto trackjei , kb 0 reakcio volt az embereken drop utan.. Utobbi par evben , csak ilyen jellegu bulikon voltam (robf mayhem , elozo noisia , bse stb..) de ottis hasonlot veltem felfedezni.. ugyerzem h a "magyar partyzok" nem tudjak elegge ertekelni az e fajta dnb t , v csak egesz egyszeruen annyira durva , hogy mar nemtudnak mit kezdeni vele.. Noisiarol meg annyit , h az elozo fellepesukhoz kepest , feltunoen sokat javult(ak) mixelesben , (a magasabbik tag ahogy lattam 1x ha beallt a pultba 5perc erejeig , talan o selektalt es a masik kevert , nemtom...) , zeneileg kb azt adtak amire szamitani lehetett , 70-80% ismert mar amit leadnak , amit meg nem ismersz az meg olyan h a hajadat teped tole:) bar igazan rakhattak volna egy Homeworldot , v egy Prolix & Nocturnal - Cratert.., Centepod is elmaradt asszem, picit sokvolt a sajat zene , es mint megszokhattuk toluk , nemigen raktak az amcsi vonalrol semmit.. Jobb oldali hangcucc eleg erosen recsegett mar amikor a hollandok jatszottak..a magas egesz eszreruen szetbaszta a fulemet , igaz 4 meterre alltam a hangcucctol.. kozepet meg soxor nemtalaltam.. meleg volt , de vegulis el lehetett viselni.. Osszessegeben , egy eleg jo buli volt , sot az eloadok azthiszem mindent megtettek , hogy a hangulat a tetofokon legyen (utolso fel oraban a 2 noisia tag is ellazult , es mosolyogva zuztak a pultba ) , de en ezt akkorse fogom erteni sosem azthiszem , h amikor berobban valami bugyuta clowstep , uvolt meg tombol mindenki , amikor meg jonnek sorba az un. "intelligens zuzdak" akkor meg csak lotyognek az emberek csendben..
remelem azert a velemenyemmel nem vagyok egyedul , ettol fuggetlenul nagyon jol ereztem magam , csak kellett volna egy kis + hangulat , ilyen zenek melle.. písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:40, 30-05-2005 
partiarc

én totális őrjöngést láttam a tömegen, kezek a magasban majdnem minden droppnál :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 30-05-2005 
souljah

Selector wrote:
van még valahol fotó a pulzaron kívül? :?

biztos lesznek :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:57, 30-05-2005 
partiprofesszor

én is ahogy ott voltam a buliban úgy vettem észre, hogy elég jó "hangulat" volt.. mindenki tombolt - ordított - sikított ahogy csak tudott...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:51, 30-05-2005 
droid

black wall wrote:
Nagy buli volt , az teny... FP kb azt adta amire szamitani lehetett , a dj srac , akit most lattam eloszor... haaat.. az egy orult , amit csinalt odafennt , eleg erosen omg kategoria.. nagyon hergelte a nepet , bar ahogy eszrevettem az osszegyultek hangulatan nemsokat dobott.. pedig lett volna mit.. Lehet en voltam reg dnb bulin , de valahogy nem ereztem azt a buli alatt , hogy olyan hude jo lett volna a hangulat , nemvolt ordibalas , futtyoges , tombolas , pedig sztem igazan kijart volna a fellepoknek.. Tipikus eset erre , h mindenki csak tancikal , nehanyan pattognak , jon 1 rewind es mindenki uvolt , hogy "huu rewind volt , ez biztos jo zene".. Mikor pedig jottek sorra , noisanak picit regebbi , de tancter robbanto trackjei , kb 0 reakcio volt az embereken drop utan.. Utobbi par evben , csak ilyen jellegu bulikon voltam (robf mayhem , elozo noisia , bse stb..) de ottis hasonlot veltem felfedezni.. ugyerzem h a "magyar partyzok" nem tudjak elegge ertekelni az e fajta dnb t , v csak egesz egyszeruen annyira durva , hogy mar nemtudnak mit kezdeni vele.. Noisiarol meg annyit , h az elozo fellepesukhoz kepest , feltunoen sokat javult(ak) mixelesben , (a magasabbik tag ahogy lattam 1x ha beallt a pultba 5perc erejeig , talan o selektalt es a masik kevert , nemtom...) , zeneileg kb azt adtak amire szamitani lehetett , 70-80% ismert mar amit leadnak , amit meg nem ismersz az meg olyan h a hajadat teped tole:) bar igazan rakhattak volna egy Homeworldot , v egy Prolix & Nocturnal - Cratert.., Centepod is elmaradt asszem, picit sokvolt a sajat zene , es mint megszokhattuk toluk , nemigen raktak az amcsi vonalrol semmit.. Jobb oldali hangcucc eleg erosen recsegett mar amikor a hollandok jatszottak..a magas egesz eszreruen szetbaszta a fulemet , igaz 4 meterre alltam a hangcucctol.. kozepet meg soxor nemtalaltam.. meleg volt , de vegulis el lehetett viselni.. Osszessegeben , egy eleg jo buli volt , sot az eloadok azthiszem mindent megtettek , hogy a hangulat a tetofokon legyen (utolso fel oraban a 2 noisia tag is ellazult , es mosolyogva zuztak a pultba ) , de en ezt akkorse fogom erteni sosem azthiszem , h amikor berobban valami bugyuta clowstep , uvolt meg tombol mindenki , amikor meg jonnek sorba az un. "intelligens zuzdak" akkor meg csak lotyognek az emberek csendben..
remelem azert a velemenyemmel nem vagyok egyedul , ettol fuggetlenul nagyon jol ereztem magam , csak kellett volna egy kis + hangulat , ilyen zenek melle.. písz

Szerintem a hangulat jo volt,elment! De amit irtal a hogy ithon nem ertik ezt a fajta zenet ez nagyon igaz... vagy csak nagyon kevesen ertekelik... vagy csak nem ismerik?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:01, 30-05-2005 
partiprofesszor

következő képsorozat, ezúttal az Antropos.hu jóvoltából:
antropos.hu / bulibeszámolók

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 850 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]