black wall wrote:
Nagy buli volt , az teny... FP kb azt adta amire szamitani lehetett , a dj srac , akit most lattam eloszor... haaat.. az egy orult , amit csinalt odafennt , eleg erosen omg kategoria.. nagyon hergelte a nepet , bar ahogy eszrevettem az osszegyultek hangulatan nemsokat dobott.. pedig lett volna mit.. Lehet en voltam reg dnb bulin , de valahogy nem ereztem azt a buli alatt , hogy olyan hude jo lett volna a hangulat , nemvolt ordibalas , futtyoges , tombolas , pedig sztem igazan kijart volna a fellepoknek.. Tipikus eset erre , h mindenki csak tancikal , nehanyan pattognak , jon 1 rewind es mindenki uvolt , hogy "huu rewind volt , ez biztos jo zene".. Mikor pedig jottek sorra , noisanak picit regebbi , de tancter robbanto trackjei , kb 0 reakcio volt az embereken drop utan.. Utobbi par evben , csak ilyen jellegu bulikon voltam (robf mayhem , elozo noisia , bse stb..) de ottis hasonlot veltem felfedezni.. ugyerzem h a "magyar partyzok" nem tudjak elegge ertekelni az e fajta dnb t , v csak egesz egyszeruen annyira durva , hogy mar nemtudnak mit kezdeni vele.. Noisiarol meg annyit , h az elozo fellepesukhoz kepest , feltunoen sokat javult(ak) mixelesben , (a magasabbik tag ahogy lattam 1x ha beallt a pultba 5perc erejeig , talan o selektalt es a masik kevert , nemtom...) , zeneileg kb azt adtak amire szamitani lehetett , 70-80% ismert mar amit leadnak , amit meg nem ismersz az meg olyan h a hajadat teped tole:) bar igazan rakhattak volna egy Homeworldot , v egy Prolix & Nocturnal - Cratert.., Centepod is elmaradt asszem, picit sokvolt a sajat zene , es mint megszokhattuk toluk , nemigen raktak az amcsi vonalrol semmit.. Jobb oldali hangcucc eleg erosen recsegett mar amikor a hollandok jatszottak..a magas egesz eszreruen szetbaszta a fulemet , igaz 4 meterre alltam a hangcucctol.. kozepet meg soxor nemtalaltam.. meleg volt , de vegulis el lehetett viselni.. Osszessegeben , egy eleg jo buli volt , sot az eloadok azthiszem mindent megtettek , hogy a hangulat a tetofokon legyen (utolso fel oraban a 2 noisia tag is ellazult , es mosolyogva zuztak a pultba ) , de en ezt akkorse fogom erteni sosem azthiszem , h amikor berobban valami bugyuta clowstep , uvolt meg tombol mindenki , amikor meg jonnek sorba az un. "intelligens zuzdak" akkor meg csak lotyognek az emberek csendben..
remelem azert a velemenyemmel nem vagyok egyedul , ettol fuggetlenul nagyon jol ereztem magam , csak kellett volna egy kis + hangulat , ilyen zenek melle.. písz
Szerintem a hangulat jo volt,elment! De amit irtal a hogy ithon nem ertik ezt a fajta zenet ez nagyon igaz... vagy csak nagyon kevesen ertekelik... vagy csak nem ismerik?!