i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:44, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 313 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:59, 10-07-2005 
solarcube

Livius csinálta jól, ő Luditták koncerten is gumicsizmában lépett fel :D

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 10-07-2005 
ujonc

haat nekem bejott mint allat az egesz:) animat most hallgattam meg mert eddig csak a mo faja szart hallottam ami fosh ket szam tecett amit kb ugyhagytak mint a regi amugy szar volt 68 at meg teljesen elbasztak kakiverzio.

roni size viszont alazott nagyon jol ... ott volt :)

utobbi kettorol kurvajo videokat csinaltam csak valahogy eltuntk a memoriakartyarol hat mindegy szep emlek

Thievery tecett meg nagyon csak egy szebb idoben sztem meg jobb lett volna remelem eljonnek meg

http://navigata.atw.hu itt lesznek fenn a videok es kepek mivel thievery nel ment el minden szoval aztan jo sokat felvettem ha mar ures az egesz:D most kezdem felrakni szoval hajra:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:09, 10-07-2005 
ujonc

reza wrote:
nadjp wrote:
Jim Beam sátor tényleg ütött :lol: volt ott olyan dnb zúzás hogy csak néztem :D

igazabol nyugis sátornak indult :lol:
de azert örülök, hogy tetszett :D

hát én is meglepődtem, mert gondoltam, hogy ott majd max háttérzene lesz :D Erre fel olyan zúzás lett, hogy csak kapkodtam a fejem... :D :pink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:34, 10-07-2005 
partiarc

Rezának egy nagy fel!! köszönjük, kellemes kis hangulat volt. gyógyszer eső ellen!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 10-07-2005 
partiarc

jajám :D seven years rmx :loveslayer:

én voltam a lány az elsö sorbol aki plüssálatokat dobott a dj pultba, reza ugye emléxel levelezzünk! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:23, 10-07-2005 
solarcube

madamE wrote:
én voltam a lány az elsö sorbol aki plüssálatokat dobott a dj pultba, reza ugye emléxel levelezzünk! :D

meg a feherneműdet is :loll:

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:43, 10-07-2005 
ujonc

na mar kesz is van mindjart az osszes szedjetek le nehol razkodom az emberektol vagy merulok a sarban:D sorry:D

http://naviga.atw.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 10-07-2005 
ujonc

Ayo Navi Styla wrote:
na mar kesz is van mindjart az osszes szedjetek le nehol razkodom az emberektol vagy merulok a sarban:D sorry:D

http://naviga.atw.hu

http://navigata.atw.hu ehh:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 10-07-2005 
ujonc

T H I E V E R Y C O R P O R A T I O N
:ras: :ass: :love: :joe: :love2: :teddy: :szent: :band: :combo: :smileslayer: :jap: :loveslayer: :hippi: :redstripeslayer: :gatya: :rave: :wizard: :thumbsup: :respect: :ty:
Ennyit tudok mondani :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:49, 10-07-2005 
droid

megjo hogy több szmajl nincs :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 11-07-2005 
partiarc

soul mekanik+swag :teddy: roni size :dillinja: :randalir: client :1: :whippie: :bettike:
freeland :pogo: :hendrix: hyper :mad: :mad: :mad: :vakulás: :sip: 8)
reza :equinox: :flirt: :D :D

sár :twisted: :xtina:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:24, 11-07-2005 
pokemon

THIEVERY CORPORATION :ras: :pogo: :ras: :pogo: :ras:

engem pl. nemérdekelt h esik az esö közben, megérte lemenni odáig miattuk (bár a sártenger nagyon nemteccett) :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:41, 11-07-2005 
ujonc

Mo picturez plíz :pink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:44, 11-07-2005 
droid

fuj ez olyan undorito volt h nemigaz
soha tobbet nem megyek voltra
csak szombaton voltam halisten de az is sok volt
a thieveryt hallottam h jol zeneltek de megkozelithetetlen volt a nagyszinpad is ugyhogy messzirol hallgattuk, freelandet pedig keptelen voltam kivarni, foleg h ejfelrol attettek kettore es botranyos zene ment elotte

ja es ahol le voltak szorva azok a szalmak vagy nadak vagy mi, ott annyi volt a kulonbseg h kb 10 centire be is sullyedt az ember a sarba, vagy inkabb mocSARba
na errol ennyit, probalom gyorsan elfelejteni ezt a "bulit"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:46, 11-07-2005 
ujonc

orsoja wrote:
fuj ez olyan undorito volt h nemigaz
soha tobbet nem megyek voltra
csak szombaton voltam halisten de az is sok volt
a thieveryt hallottam h jol zeneltek de megkozelithetetlen volt a nagyszinpad is ugyhogy messzirol hallgattuk, freelandet pedig keptelen voltam kivarni, foleg h ejfelrol attettek kettore es botranyos zene ment elotte

ja es ahol le voltak szorva azok a szalmak vagy nadak vagy mi, ott annyi volt a kulonbseg h kb 10 centire be is sullyedt az ember a sarba, vagy inkabb mocSARba
na errol ennyit, probalom gyorsan elfelejteni ezt a "bulit"

engem is atbasztak hogy jajj szalma meg minden sokkal jobb lesz kurvaanyukat :D de roni size sztem utott :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:54, 11-07-2005 
ujonc

engem a biztonsági küldött viissza eső nap, mert hibás karszallagot kaptam. Pénztáros nő még véletlen 2dbot adott helyette :D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:58, 11-07-2005 
ujonc

nadjp wrote:
engem a biztonsági küldött viissza eső nap, mert hibás karszallagot kaptam. Pénztáros nő még véletlen 2dbot adott helyette :D

lol sok narkos :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:55, 11-07-2005 
partiarc

volton évek óta botrányos körülmények uralkodnak. akkor sem mennék oda 4500-ért ha ők fizetnének nekem annyit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:12, 11-07-2005 
partiarc

Nekünk nulladik napon sikerült detoxba kerülni Évivel, (árokba beborulás - tök hírtelen előttem termett egy árok a rádió café pultja mögött- támolygás fetrengés - még jó hogy akkor még nem esett az eső) - ez az átka, hogy a kedvenc hazai borom a Soproni Kékfrankos :D és hogy 150 HUF-ért vettem négy decit :shock: (de csak a nagyszínpad melletti sátorban voltak ekkora jó fejek a pultosok)
Aztán pörögtek az események...
Iszonyat jól éreztem magam az eső ellenére is. Tök furcsak, de egyszer sem áztam el.
Viszont Roni Size minősíthetetlen volt a számomra... :cry:
Majdnem sírva fakadtam ott az első sorban, hogy hogyan lehet ennyire pocsék vmi, mert ha már minden szám rewind, legalább jó számok lennének! Aztán azt hittem ennél rosszabb már nem is lehetne, de rájöttem ilyenre nem szabad gondolni... a füstgép egyenesen az arcomba volt irányítva! :shock: De már csak nevetni tudtam ezen.

Két pozitív dolog volt azon a bulin 1.: leadta elejétől a végig a love story-t (mondjuk azt is úgy, hogy amikor túljut a szám az első 35 mp-en ami kb egy hangból áll, akkor vissza az egész és hallgassuk meg megint :D )
2.: mc dynamite pezsgőket osztogatott az első sornak!
Aztán le is léceltünk, de a faházban hallottuk, hogy nagyon tolta neki Palotai :D

De egészében véve nagyon jól éreztem magam. A nulladik napon nagy zúzás volt a radió café pultja előtt...

De ha vki látott az első sorban huligánokra tombolni az nem én voltam csak az alkoholos másom :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:50, 11-07-2005 
pokemon

szerintem igazából nem lehet szavakkal leírni, hogy mekkora dagonya volt... a legviccesebb az volt, hogy jó pár ember már le se szarta, hogy mennyire sáros, így lehetett látni olyanokat, akiknek az arcáról meg a hajából is folyt a sár...( pld. utolsó nap reggel az egyik fotós kolléga, még a másfél millás digit kamerából is csöpögött a sár :roll: )

Roni Size felejthetö volt, sokkal jobbra számítottam
viszont annál viccesebben nézett ki a két tesco-s nejlonzacskó a lábán, remélem valaki lefotózta!!! :lol: :lol:
Adam Freeland viszont nagyon nagyott szakított, rég láttam így tombolni embereket, mint amikor nirvanát játszott!! :slayer:
A Multi Caféba való bejutást idén sem voltak képesek európai módon megszervezni, csak bokáig érö sárban lehetett megközelíteni a bejáratot, és akaratom ellenére kénytelen voltam az egész Tankcspada koncertet is végighallgatni, mire bejutottunk.. :mad:
az 5 db toi-toi meg olyannyira kevésnek bizonyult a multi udvarán, hogy a kerítéshez is sorba kellett állni! :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 313 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]