Nekünk nulladik napon sikerült detoxba kerülni Évivel, (árokba beborulás - tök hírtelen előttem termett egy árok a rádió café pultja mögött- támolygás fetrengés - még jó hogy akkor még nem esett az eső) - ez az átka, hogy a kedvenc hazai borom a Soproni Kékfrankos

és hogy 150 HUF-ért vettem négy decit

(de csak a nagyszínpad melletti sátorban voltak ekkora jó fejek a pultosok)
Aztán pörögtek az események...
Iszonyat jól éreztem magam az eső ellenére is. Tök furcsak, de egyszer sem áztam el.
Viszont Roni Size minősíthetetlen volt a számomra...
Majdnem sírva fakadtam ott az első sorban, hogy hogyan lehet ennyire pocsék vmi, mert ha már minden szám rewind, legalább jó számok lennének! Aztán azt hittem ennél rosszabb már nem is lehetne, de rájöttem ilyenre nem szabad gondolni... a füstgép egyenesen az arcomba volt irányítva!

De már csak nevetni tudtam ezen.
Két pozitív dolog volt azon a bulin 1.: leadta elejétől a végig a love story-t (mondjuk azt is úgy, hogy amikor túljut a szám az első 35 mp-en ami kb egy hangból áll, akkor vissza az egész és hallgassuk meg megint

)
2.: mc dynamite pezsgőket osztogatott az első sornak!
Aztán le is léceltünk, de a faházban hallottuk, hogy nagyon tolta neki Palotai
De egészében véve nagyon jól éreztem magam. A nulladik napon nagy zúzás volt a radió café pultja előtt...
De ha vki látott az első sorban huligánokra tombolni az nem én voltam csak az alkoholos másom