Hello there
Sok okosság született tegnap óta, de szerintem a lényeg még mindig az, hogy a mindent telenyomató, "komoly" matricások/taggerek/stb. tulajdonképpen ugyanazt csinálják, mint a kutyák (vagy a majmok, illetve általában a területet kijelölni akaró állatok), és néha ugyanott (lámpaoszlop, ilyen-olyan utcai felépítmények. Tehát, mondjuk ahogyan a kutya megjelöli vizeletével a lámpaoszlopot, úgy rakja le ő is a névjegyét. Csak a kutya annyival okosabb, hogy meg lehet tanítani, hogy közlekedési eszközön ne piszkítson, ne jelölgessen. Sőt, akár az almot is meg tudja szokni....
zorro wrote:
az alarmnak mi köze a street arthoz?semmi.
Ők ezt nem igazán így gondolják. Népszerűsítették a dolgot. A getszipéteréknek nincs semmi köze, csak mivel az egyik arc-tag benne van a képzőben, ezért gondolom kötelességének érzi reklámozni a hallgatóit...hahaha
zorro wrote:
az meg jó nagy f*szság, hogy olyan flyert osztogatnak majd zone-ban, vagy akárhol, ahol azt hirdetik hova lehet m?vészkedni.
Tudsz jobbat? Mert ha igen ne félj kimondani! A "scene" a "respektre" épül, nemigaz?

Én csak felvetettem valamit. Egyébként meg ha valaki megveszi a Zone-ban a k* drága cuccokat, akkor legyen pénze kipengetni a bírságot is.
Mert így jelenleg k*ra NEM a respektről szól semmi, hanem arról, hogy tony hawkos póló meg mindent felrakni mindenhova, stb.
Tehát, a hip-hop eredetisége, ergo a szegénységből születő, kényszerű önkifejezés vész el. Megnéztem pár graffitis könyvet, hát se Seen, se Lady Pink nem feszített méregrdrága cuccokban...
zorro wrote:
aki benne van, és komolyan veszi a dolgokat, az úgyis vág mindent
"Mi az, hogy! NAGYONIS!!!!!!!!!!!"