i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:40, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 298 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Next

Mi a véleményed a graffitikről,matricákról,tagekről?
Poll ended at 02:55, 01-08-2005
Ha igényes akkor semmi bajom velük. 88%  88%  [ 105 ]
Nem szeretem őket, szerintem csúnyák. 6%  6%  [ 7 ]
Semmi értelme nincs,ezért nem érdekelnek. 6%  6%  [ 7 ]
Total votes : 119
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:54, 28-07-2005 
ujonc

az alarm, daft pank, és az antropos is szar

az alarmnak mi köze a street arthoz?semmi.

hogy a blek a saját spanjainak kiosztja a festéket, és eldzsemmelnek maguknak tizen?

az meg jó nagy f*szság, hogy olyan flyert osztogatnak majd zone-ban, vagy akárhol, ahol azt hirdetik hova lehet m?vészkedni.
aki benne van, és komolyan veszi a dolgokat, az úgyis vág mindent

kis pénzes hülyegyereknek, akiknek anyuka-apuka alapból megveszi a drága amerika tonihók gúnyákat, annak nem kell hogy a kedves szülô még félre rakjon 30 ezer forintot arra, hogy a mégkedvesebb kis pöcs vegyen magának kannákat, és kimenjen oda festeni egy gigaszar rajzot, ahova a profik festenek. aztán az elôbb emlitett kölök 16 darab jól elb*szott graffiti után kitalálja, hogy ô inkább bmx-ezik, vagy dj lesz, és közben szétkúrt sok szép rajzot... na nee

menjen inkább a körútra, út egybôl elkapják az elsô rajzánál, hátrakötik a sarkát, és többet talán nem próbálkozik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:57, 28-07-2005 
kisfröccs

zorro wrote:

hogy a blek a saját spanjainak kiosztja a festéket, és eldzsemmelnek maguknak tizen?

az meg jó nagy f*szság, hogy olyan flyert osztogatnak majd zone-ban, vagy akárhol, ahol azt hirdetik hova lehet m?vészkedni.

kis pénzes hülyegyereknek, akiknek anyuka-apuka alapból megveszi a drága amerika tonihók gúnyákat, annak nem kell hogy a kedves szülô még félre rakjon 30 ezer forintot arra, hogy a mégkedvesebb kis pöcs vegyen magának kannákat, és kimenjen oda festeni egy gigaszar rajzot, ahova a profik festenek. aztán az elôbb emlitett kölök 16 darab jól elb*szott graffiti után kitalálja, hogy ô inkább bmx-ezik, vagy dj lesz, és közben szétkúrt sok szép rajzot... na nee

menjen inkább a körútra, út egybôl elkapják az elsô rajzánál, hátrakötik a sarkát, és többet talán nem próbálkozik

ja szal aki szar az mennyen inkabb a varosba nehogy a melyentisztelt muveszurak legali gyakorlofalan legyen esetlegtalanetatnatnvalamicsodafolytan belole valami

vagy akar lehet pancsereknek gyakorlo meg "profiknak" masik
de azert az hoyg menjen a korutra

pffpff

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:58, 28-07-2005 
partiarc

zorro wrote:

Ugy erzem, neked szegenyek a szuleid.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 28-07-2005 
ujonc

matulageci wrote:
zorro wrote:

Ugy erzem, neked szegenyek a szuleid.

akkor is gagyi az alarm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 28-07-2005 
souljah

zorro wrote:

vagy azt hiszi, hogy vágja :D

alarm meg a legszarabb, ebben mindannyian egyetértünk :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:35, 28-07-2005 
droid

teknikolor wrote:
zorro wrote:

vagy azt hiszi, hogy vágja :D

alarm meg a legszarabb, ebben mindannyian egyetértünk :D

de az alarm után közvetlenül az antropos.hu a szar :)

szerintem jobb lenne ha a vonatokat belülröl festenék ki a srácok, szivesebben ülnék a festékszagban 4 órán keresztül mint a pisában és a mocsokban (a legtöbb vonaton)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:35, 28-07-2005 
pokemon

matulageci wrote:
911 wrote:
azer en ebbe nem lennek ennyire beztos matula, lehet csak az a resze nem volt a 10millios varosnak ahol te/nagyfaszu negerbaratod jartatok :roll: ezer linkeltem a seenworld-ot asszem o new york-ban tevekenyekedett eleg sokat es hatekonyan..

azert eleg durva lehet 1 varosba jarkalni es latni tageket rajzokat amik idosebbek nalad;D

New Yorkban a kulvarosok (marmint Queens meg ezek, nem a kertvarosok), helyenkent tenyleg szert vannak kuldve, de mondjuk Manhattan forgalmas reszein nincs firka, es nekem pont ez a bajom, hogy Budapesten minden szet van kuldve, a Koruttol Kobanya-Kispestig.

jogos a fajdalmad,de ott 15-20eve NAGYON sokkal durvabban szetvolt az EGESZ varos baszva talan uzleti negyedek nem,de a lenyeg h mostanra kezd lecsengeni[vagy nem :twisted: ].
na de itthon ha megnezed joindulattal sem tobb az egesz 10-15evnel es mar kezd ez lecsengeni.pl amerre en lakom regen az osszes autobusz romma volt firkalva, mostanaba meg csak hebe hoba latok 1-1 taget, a zajvedo palankokat se jonnek hetente ujrafesteni
szal nem kell ennek ennyire feszulni, bar mire masra valo a forum :roll:

meg annyit h a hibat sztem nem feltetlenul csak az izgalmat kereso kiskolkokben kene keresni akik szaladgalnak es osszefirkalnak mindent amit ernek,hanem most gondolkozzon szepen mindenki el magaba akinek ez nemtetszik h hanyszor szolt ra vmeik kis takonyra?nnna lehet felhaborodni,de akkor ha iet leveszel hivjal rendort kapd el buntesd meg vegyed el a kedvet vagy stop tha whine.. rendort nem lehet minden fal es busz melle allitani :arrow: 'tobb szaz millioooo..' . :joe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 28-07-2005 
ujonc

Hello there

Sok okosság született tegnap óta, de szerintem a lényeg még mindig az, hogy a mindent telenyomató, "komoly" matricások/taggerek/stb. tulajdonképpen ugyanazt csinálják, mint a kutyák (vagy a majmok, illetve általában a területet kijelölni akaró állatok), és néha ugyanott (lámpaoszlop, ilyen-olyan utcai felépítmények. Tehát, mondjuk ahogyan a kutya megjelöli vizeletével a lámpaoszlopot, úgy rakja le ő is a névjegyét. Csak a kutya annyival okosabb, hogy meg lehet tanítani, hogy közlekedési eszközön ne piszkítson, ne jelölgessen. Sőt, akár az almot is meg tudja szokni.... :twisted:

zorro wrote:

Ők ezt nem igazán így gondolják. Népszerűsítették a dolgot. A getszipéteréknek nincs semmi köze, csak mivel az egyik arc-tag benne van a képzőben, ezért gondolom kötelességének érzi reklámozni a hallgatóit...hahaha

zorro wrote:

Tudsz jobbat? Mert ha igen ne félj kimondani! A "scene" a "respektre" épül, nemigaz? :twisted: Én csak felvetettem valamit. Egyébként meg ha valaki megveszi a Zone-ban a k* drága cuccokat, akkor legyen pénze kipengetni a bírságot is.
Mert így jelenleg k*ra NEM a respektről szól semmi, hanem arról, hogy tony hawkos póló meg mindent felrakni mindenhova, stb.

Tehát, a hip-hop eredetisége, ergo a szegénységből születő, kényszerű önkifejezés vész el. Megnéztem pár graffitis könyvet, hát se Seen, se Lady Pink nem feszített méregrdrága cuccokban...

zorro wrote:

"Mi az, hogy! NAGYONIS!!!!!!!!!!!" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://www.myspace.com/hellonsteelewheelz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 28-07-2005 
pokemon

azer ne a graffet utald mer divat lett belole.. baz:/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 28-07-2005 
mindscape

te skinhead vagy steele? :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 28-07-2005 
souljah

Hell On Steele Wheelz wrote:
A "scene" a "respektre" épül, nemigaz? :twisted:

elméletileg igaz..

én pont emiatt nem értem, hogy miért csak egymást tisztelik a graffesek (ha egyáltalán). a belvárost felhúzó építészek, kőfaragó mesterek respectje hol a picsába van? vagy max miedinger respectje amikor telefirkálják a különböző bkv-s máv-os táblákat, utastájékoztatókat. sosem fogja egy firkász sem lenyomni a helveticát. :twisted:

emellett miért menek el a writerek? vizuálisan érzékeny embereknek - és gondolom egy writer az - fel kellene ismerniük, budapestet zsenik húzták fel.

vagy az építész az nem laza?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 28-07-2005 
word

Post subject:
PostPosted: 13:10, 28-07-2005 
ujonc

teknikolor wrote:

elméletileg igaz..

én pont emiatt nem értem, hogy miért csak egymást tisztelik a graffesek (ha egyáltalán). a belvárost felhúzó építészek, kőfaragó mesterek respectje hol a picsába van? vagy max miedinger respectje amikor telefirkálják a különböző bkv-s máv-os táblákat, utastájékoztatókat. sosem fogja egy firkász sem lenyomni a helveticát. :twisted:

emellett miért menek el a writerek? vizuálisan érzékeny embereknek - és gondolom egy writer az - fel kellene ismerniük, budapestet zsenik húzták fel.

Pontosan ezt hiányolom én is...THX! :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 28-07-2005 
ujonc

.:scum.diddy:. wrote:
te skinhead vagy steele? :lol:

Nem...MÉG nem... :twisted: Egyébként meg az sem lenne megoldás, csak a hülyeség egy másik oldala, ami látszólag megoldaná a problémákat, de lenne helyettük ezer újabb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 28-07-2005 
a38

teknikolor wrote:

ahhoz diploma is kell és az drágább mint a szóró. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 28-07-2005 
droid

szerintem ki hova fuj, intelligencia kerdese fokent. A graffeket annyira nem szeretem, ott is van egy-ket jo, de nem tartom annyira szamon oket. A matricazasnak nekem van egy hangulata. Kezdve ott, hogy mar kiskoromban is rajongtam erte, es a furdoszobaban a csempe tele volt ragasztva, mig a tesommal ossze nem vesztunk rajta, hogy ki ragaszt hova milyet, mert o meg csak ovis volt, es nem erte el a jobb helyeket. Persze fokent a helyi kulturcikk boltban beszerezheto darabok kozul lehetett valasztani, es volt egy-ket kincs, ami csere alkalmaval kerulhetett az ember birtokaba. Es mondjuk 7-8 evesen ez kicsit mas jellegu, de a rajongasom azota is megmaradt, es ez a mufaja talan emiatt is kicsit kedvesebb nekem az utcan a tobbinel. Hogy kinek melyik tetszik es kinek melyik nem, az annyira szubjektiv, hogy kar is vitatkozni rajta. Nekem van egy-ket kedvencem, masoknak meg masok tetszenek, vagy nem tetszenek, DE szerintem semmi esetre sem lehet azt kijelenteni, hogy mindegyik szar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 28-07-2005 
pokemon

.bergi wrote:
teknikolor wrote:

ahhoz diploma is kell és az drágább mint a szóró. :wink:

jade szolalj mar meg :!: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 28-07-2005 
a38

ha már itt tartunk akkor c0p... építészdiplomás és ex-graffes. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 28-07-2005 
partiarc

teknikolor wrote:
a belvárost felhúzó építészek, kőfaragó mesterek respectje hol a picsába van?

szívemből beszélsz öreg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 28-07-2005 
partiarc

csak h beleokoskodjak

létezik mindenféle homlokzatra, kőburkolatra, vakolatra egy ilyen antigraffiti-impregnáló cucc. flakonos folyadékot kell elképzelni, ami kb. a jó pálinka árában van. nah ha ezzel volt utókezelve a fal, akkor egy slaggal lemoshatsz bármilyen "életművet"

:lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 298 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]