mgl wrote:
ööö...nemtom még. lehet nyomok egy a4est hogy mindenki vándoroljon az ifiházba breakre ugrálni és kiragasztom.
Na, én is pont erre gondoltam! Ezt meg kéne valósítani... megcsinálod?
-REga- wrote:
dupla d : hazajösz hétvégén? mert akkor a megbeszélt csere-bere lemehetne.
Megyek, megyek! Talán tudok majd szolgálni némi meglepetéssel...
-REga- wrote:
a zene témárol meg csak annyit : h szerintem teljesen jó a válogatás csak az emberek hozzáállásával van probléma. az első bulin pisti szarrá zuzott mindent, ahogy emléxem a leglágyabb zene az vmi funky tekstep volt asszem...és mégis mindenki táncikált. abban viszont egyetértek h legyen íve az adott miksznek viszont sztem ne "hullámzó" legyen.
Az a baj, hogy szentem meg az az egy alkalom az embereknek pont elég is volt

nem, vmi váltás feltétlenül kell... beszéltem amúgy szarvasiakkal is, és ők azt mondták, hogy csak lágy témára hajlandók menni ott az emberek. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy többé ne nyomjunk zúzdát (Isten ments!

), igaz is, Mgl, bepróbáljuk majd azt a teljesen nyugi d&b bulit a netkávézóban? Az ívekkel nem lesz probléma, meg lehet oldani a változatosságot.

amúgy te sem táncolsz már mostanság Reg...
-REga- wrote:
sebaj pont ezt beszéltük mgl-el h télen meg mikor kint már nem lehet lenni ugyis mindenki bent lesz... szóval készüljetek katonák
Ez igaz, viszont télen az emberek kétszer is meggondolják, hogy egyáltalán kimozduljanak-e otthonról...