i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:37, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 85  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:15, 14-09-2005 

rapes wrote:
nah...úgy érzem Pisti,hogy célozgattál vkikre,akik csak Pendulumra,és csak tömött tánctéren tudnak táncolni... :evil:

na jó, nincs harag. sajna picit elragadtattam magam. sorry! :oops: :lol: :lol:

rapes wrote:
sztem ez nem igaz,hogy csak akkor táncolnak az emberek,ha tele van a tánctér,persze sokkal szimpibb mikor mások is táncolnak.... 8)
a buli közepén a liquid,tudod,olyan hazaküldős :) :) sztem

amúgy okay. ezen télleg sokat vitázhatnánk, hogy mi lehet a probléma, amibe amúgy szentem egyikőnk se menne bele.. mert annyira nem fontos, meg aztán sok körülménytől függ ez. több ember is van, mindegyikre más-más magyarázat.. de azért jó lenne már egy király táncikálós, tömött táncteres bulit csapni. valóban bulizni! :D
viszont kikérem magamnak, hogy hazaküldős zenéket raknék a buli közepén! az, hogy egyszer slágerezek (pl pendulum), a másik pillanatban meg már sötét techstepet rakok, az egyszerűen azért van, mert próbálok a terembe igyekvő emberekhez alkalmazkodni (persze senki sem marad öt percnél tovább).. hátha már egyszer táncra perdülnek.. nem jó taktika, mert a mix fölépítése is kaotikus lesz tőle, no de ez szerintem rajtam kívül senkit sem érdekel :evil:
s még valami: nemrégen még te magad kértél, hogy rakjak pl Marky-t, meg ilyeneket, ami azért bárhogy is nézzük, elég keményen a liquid kategóriába sorolható... no, nem baxogatni akartalak, meg bántani (az előző message-nél még talán igen :oops: :lol:).
De azért tudod, hogy szeretlek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:45, 14-09-2005 
partiarc

úgy látom emlékeimmel nem vagyok egyedül

viewtopic.php?f=10&t=10509

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 14-09-2005 
metalhead

én nem vagyok robot, úgyhogy a változatos motyó híve vagyok, és szerintem egy liquid nóta is ugyanúgy tud pörgetni, mint a zúzós tesvér, főleg, ha meg van spécizve valami szívbemardosós vokállal vagy gitárbetéttel... nem azt mondom, hogy nem kell a "zúzós" (jaj, de hülye kifejezés egyébként :) ), de azért a megfelelő mértékig (mondjuk az agyatlan, téma nélküli szögelést abszolúte ellenzem)
nagyon jó kis zenék voltak pénteken, nem bánnám, ha csak ennyi mp3-jockey lenne a pult tulsó oldalán, mert nekem bejött. és sdd, a jó nóták másodjára is jó nóták :D :D

ja, szombati napon csabai tartózkodásom alatt kiderült, hogy lenne még dnb-re fogandó arc, de NEM tudott róla. szóval hátha begurul még pár ember :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:03, 14-09-2005 

Lizi, ha csak négyen lennének még rajtad kívül, akik olyan lelkesen állnának ehhez az egészhez, mint te, akkor minden drumdaramról aranyemlékekkel távoznék :D :D :D
Nekem is bejött amúgy a vidámabb pörgés, most próbálok hasonló jellegű zenéket gyűjteni 8) nagyobb lesz a választék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 16-09-2005 
ujonc

sdd wrote:
rapes wrote:
nah...úgy érzem Pisti,hogy célozgattál vkikre,akik csak Pendulumra,és csak tömött tánctéren tudnak táncolni... :evil:

na jó, nincs harag. sajna picit elragadtattam magam. sorry! :oops: :lol: :lol:

rapes wrote:
sztem ez nem igaz,hogy csak akkor táncolnak az emberek,ha tele van a tánctér,persze sokkal szimpibb mikor mások is táncolnak.... 8)
a buli közepén a liquid,tudod,olyan hazaküldős :) :) sztem

amúgy okay. ezen télleg sokat vitázhatnánk, hogy mi lehet a probléma, amibe amúgy szentem egyikőnk se menne bele.. mert annyira nem fontos, meg aztán sok körülménytől függ ez. több ember is van, mindegyikre más-más magyarázat.. de azért jó lenne már egy király táncikálós, tömött táncteres bulit csapni. valóban bulizni! :D
viszont kikérem magamnak, hogy hazaküldős zenéket raknék a buli közepén! az, hogy egyszer slágerezek (pl pendulum), a másik pillanatban meg már sötét techstepet rakok, az egyszerűen azért van, mert próbálok a terembe igyekvő emberekhez alkalmazkodni (persze senki sem marad öt percnél tovább).. hátha már egyszer táncra perdülnek.. nem jó taktika, mert a mix fölépítése is kaotikus lesz tőle, no de ez szerintem rajtam kívül senkit sem érdekel :evil:
s még valami: nemrégen még te magad kértél, hogy rakjak pl Marky-t, meg ilyeneket, ami azért bárhogy is nézzük, elég keményen a liquid kategóriába sorolható... no, nem baxogatni akartalak, meg bántani (az előző message-nél még talán igen :oops: :lol:).
De azért tudod, hogy szeretlek :D

feladom :mad: :D ilyen érvek mellett,hűűű....de amúgy nem is rád céloztam,na mindegy.Legyenek vegyes zenék,ok,de ne nagy váltásokkal...de sztem se menjünk nagyon bele.Vagy majd személyesen...én is szeretlek Pitti! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:07, 18-09-2005 

Gergő, hogy fogják azok az emberek tudni, hogy nem lesz drumdaram, akik nem olvassák ezt a topicot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:16, 19-09-2005 
partiarc

ööö...nemtom még. lehet nyomok egy a4est hogy mindenki vándoroljon az ifiházba breakre ugrálni és kiragasztom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:56, 19-09-2005 
ujonc

küldtetek már emilt a tagságira (el - ritmo) ? ugyanis most olvasom h kelleni fog hogy ne 500-ért kelljen bemenni. bár nem hinném h most az ifiházas bulin még ez életbe fog lépni...

dupla d : hazajösz hétvégén? mert akkor a megbeszélt csere-bere lemehetne.

a zene témárol meg csak annyit : h szerintem teljesen jó a válogatás csak az emberek hozzáállásával van probléma. az első bulin pisti szarrá zuzott mindent, ahogy emléxem a leglágyabb zene az vmi funky tekstep volt asszem...és mégis mindenki táncikált. abban viszont egyetértek h legyen íve az adott miksznek viszont sztem ne "hullámzó" legyen.

sebaj pont ezt beszéltük mgl-el h télen meg mikor kint már nem lehet lenni ugyis mindenki bent lesz... szóval készüljetek katonák :D 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 20-09-2005 

mgl wrote:
ööö...nemtom még. lehet nyomok egy a4est hogy mindenki vándoroljon az ifiházba breakre ugrálni és kiragasztom.

Na, én is pont erre gondoltam! Ezt meg kéne valósítani... megcsinálod? :D

-REga- wrote:
dupla d : hazajösz hétvégén? mert akkor a megbeszélt csere-bere lemehetne.

Megyek, megyek! Talán tudok majd szolgálni némi meglepetéssel... :wink:

-REga- wrote:
a zene témárol meg csak annyit : h szerintem teljesen jó a válogatás csak az emberek hozzáállásával van probléma. az első bulin pisti szarrá zuzott mindent, ahogy emléxem a leglágyabb zene az vmi funky tekstep volt asszem...és mégis mindenki táncikált. abban viszont egyetértek h legyen íve az adott miksznek viszont sztem ne "hullámzó" legyen.

Az a baj, hogy szentem meg az az egy alkalom az embereknek pont elég is volt :D nem, vmi váltás feltétlenül kell... beszéltem amúgy szarvasiakkal is, és ők azt mondták, hogy csak lágy témára hajlandók menni ott az emberek. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy többé ne nyomjunk zúzdát (Isten ments! :D ), igaz is, Mgl, bepróbáljuk majd azt a teljesen nyugi d&b bulit a netkávézóban? Az ívekkel nem lesz probléma, meg lehet oldani a változatosságot. :wink: amúgy te sem táncolsz már mostanság Reg...

-REga- wrote:
sebaj pont ezt beszéltük mgl-el h télen meg mikor kint már nem lehet lenni ugyis mindenki bent lesz... szóval készüljetek katonák

Ez igaz, viszont télen az emberek kétszer is meggondolják, hogy egyáltalán kimozduljanak-e otthonról...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 20-09-2005 
ujonc

ohóhohó!!Az igazán elszánt fanatikusak kimozdulnak....télen is kell a mozgás!! :D :D na meg a bulizás :slayer: .....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 20-09-2005 
metalhead

rapes wrote:
ohóhohó!!Az igazán elszánt fanatikusak kimozdulnak....télen is kell a mozgás!! :D :D na meg a bulizás :slayer: .....

úgy van rapes! és akkor frizbi helyett hógolyózunk! :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:46, 20-09-2005 
ujonc

alig várom a meglepetést pisti :lol: (majd hétvégén hivlak/hivsz)

igazad van nem táncolok mostanság, ami az előző elötti bulikon a 40 fok körüli melegnek volt betudható (persze ez csak kifogás :) )
olyankor nem igazán birom sokáig...

utsó bulin pedig a rám nehezedő hatalmas súly miatt : ugye másnap kurvára korán kellet kelnem h felérjek nyíregyre az évnyitó miatt (persze utánna nem mentem el mivel kurvára nem tudtam felkelni :oops: )

ja igen ha már nyiregynél tartunk akkor mondja már el nekem vki honnan tudok szerválni kibaszott nyiregy estet...mindenhol kerestem ahol lenni szokott de sehol semmi :) lehet én vagyok láma...

ja igen csabán frizbi embargó van :twisted: : sehol nem lehet kapni egy áldatlan frizbit...kénytelen voltam itt nyiregyen venni 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:54, 21-09-2005 
ujonc

nekem van egy....citromsárga,teli,de nehéz vele játszani.... :cry:
azt a szanazugi bulin kaptam..... :D :D sportfriszbi kellene,de az drágaaaaaa
neked milyen a friszbid Rega??? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:43, 22-09-2005 

Lassan alapíthatnátok egy friszbi-egyesületet, meg friszbi-csapatot... :lol: :lol: :lol: még hogy sportfriszbi :D :D :D amúgy már egyszer én is kipróbálom..

A hógolyózás is jó ötlet, csak akkor kelleni fog egy ruhatár, hogy a snowboardos felszerelést le lehessen valahova pakolni, ha be akar menni az ember :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 22-09-2005 

Lizard wrote:
rapes wrote:

úgy van rapes! és akkor frizbi helyett hógolyózunk! :D :D

A drumdaram nevében is köszönet a lelkes hívekért! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 22-09-2005 
partiarc

frizbi csak ha jönnek az oroszok is(miklós legnagyobb örömére:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 22-09-2005 
ujonc

mgl wrote:
frizbi csak ha jönnek az oroszok is(miklós legnagyobb örömére:))

Neeeeeeeeem!Az oroszok ott vannak,mi meg itt vagyunk!Nem várunk addig,míg ideérnek!!!! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 22-09-2005 
ujonc

sdd wrote:
Lassan alapíthatnátok egy friszbi-egyesületet, meg friszbi-csapatot... :lol: :lol: :lol: még hogy sportfriszbi :D :D :D amúgy már egyszer én is kipróbálom..

A hógolyózás is jó ötlet, csak akkor kelleni fog egy ruhatár, hogy a snowboardos felszerelést le lehessen valahova pakolni, ha be akar menni az ember :wink:

minek a ruhatár???Ledobni a kabátot,és irány a táncparkett... :D Eddig is megvoltunk ruhatár nélkül...

csak nem lopnak,vagy igen???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 22-09-2005 

rapes wrote:
minek a ruhatár???Ledobni a kabátot,és irány a táncparkett... :D Eddig is megvoltunk ruhatár nélkül...

ez olyan fárasztás akart lenni, amúgy szentem nem lopnak!

Holnap elritmo everybody? :D ez a tagsági téma a pénztárcának is odaver (remélem nem veszik zokon, hogy csak ebbe a tpoicba írom ezt :roll: )
van egy manu chao - king of the bongo breaks mix verzióban... vicces, nemtom elvigyem-e cd-n :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 23-09-2005 
ujonc

sdd wrote:
rapes wrote:

ez olyan fárasztás akart lenni, amúgy szentem nem lopnak!

Holnap elritmo everybody? :D ez a tagsági téma a pénztárcának is odaver (remélem nem veszik zokon, hogy csak ebbe a tpoicba írom ezt :roll: )
van egy manu chao - king of the bongo breaks mix verzióban... vicces, nemtom elvigyem-e cd-n :lol:

ma még nem kell tagsági sztem!!(legalábbis remélem)

a cd-t hozhatod :D pfú,nekem van egy Manu Chao kazim,amin rajta van ez is....kazetta,haha :D egy őskövület,de jó.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1682 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 85  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]