na bassza meg, remelem masodszorra sikerul elkuldenem a szovegem mert az elobb elveszett
gondoltam irok par sort a dnb-rol mivel azt vettem eszre, hogy az utobbi idoben valahogy mintha sokkal tobb a gagyi zene a dnb/ben mint a jo..
lehet, hogy velem van a problema, kovezettek meg ha igen, de az utobbi honapokban hetente hallgatom a kulonbozo angol dnb musorokat a radioban(fabio, grooveraider esatobbi...) es valahogy azt vettem eszre, hogy rengeteg uj zene szamomra egysiku, nem erzem at egyaltalan es nagyon hamar megunom oket.. .
mondjuk amiota angliaban vagyok (kabe 8 honap) nincs fullos netem szoval rengeteg mixet nem tudok letolteni, de azok kozul is amiket leszedek egy-ket szam kivetelevel mindegyikben rengeteg az olyan zene amit nem csipek es miutan meghallgattam el is felejtettem, hogy ki-hol-mikor-melyik kiadonal keszitette..
olyan tavalyi albumokat mint pl. Calyx, Influx Uk, Nu:tone,Calibre manapsag is szivesen meghallgatok de ha tehetem, valahogy megis inkabb a regebbi zeneim kozul szemezgetek magamnak...
kivancsi vagyok, hogy magyarorszagon jelenleg milyen zenek mennek a partykon mivel itt nem sok bulit vallaltam el fokent az mc-k hadeserege miatt..egyeduli party amire szivesen emlekezek vissza az egy zinc jenna g buli volt..igaz, hogy mar tervbe vettem a hospital tizedik szuletesnapi bulijat(habar inkabb a pesti ed rush bulira vagyok kivancsi,mc ellenere:) )
na mindegy nem panaszkodok tobbet, mert gondolom senkit sem erdekel csak gondoltam irok par sort....
amugy nem adtam fel teljesen az egeszet..ami mustbuy szamomra a Tactile - Super System (nagyfel erte

) es kivancsian varom a Concord Dawn, Jenna G albumokat meg a Violence, Rengegade Hardware cuccokat is ..meg azert meg vannak paran
over...

"Maria nostra, penz el van osztva!"