i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:12, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:41, 28-09-2005 
metalhead

Mr.Spock wrote:
Annyi szervezóbrigád van, h Dunát lehet velük rekeszteni.

a "párosítsd össze melyik partit ki szervezte idén nyáron" c. játék eredménye mást mutat.
dobésbasszusszcénán belül legalábbis

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:07, 28-09-2005 
droid

Image

:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:20, 28-09-2005 
Smoke|Break

szelep wrote:
én teknoidot szeretem ennyi erővel én is mondhatnám hogy rohadjon meg az összes liquides.....de nem mondom,hisz legyen már mindenkinek saját izlése....és akkor mi van ha én elmondom???meg fogtok ölni liquidesek :?: :roll:

mekkora idiótaság már ez a likvides vs. teknoidos téma?! menjél már...
Én a drum and bass szeretem, azon belül is jó zenéket, legyen az akár neuro v. likvid v. akármi.
Na mind1 nem húzom fel magam ezen, majd kinövöd :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:02, 28-09-2005 
chi recordings

_Ivanhoe_ wrote:
szelep wrote:
én teknoidot szeretem ennyi erővel én is mondhatnám hogy rohadjon meg az összes liquides.....de nem mondom,hisz legyen már mindenkinek saját izlése....és akkor mi van ha én elmondom???meg fogtok ölni liquidesek :?: :roll:

Én a drum and bass szeretem, azon belül is jó zenéket, legyen az akár neuro v. likvid v. akármi.

mekkora idiótaság már ez a drum'n'bass vs. bármi más téma?! menjél már...

...majd kinövöd :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 28-09-2005 
elmondom

suhaid wrote:
biztos az h a renforced el es virul?

touché

reinforced nem él, nem virul

elvesztem idönként az idöperspektívát - "mintha csak tegnap lett volna"

ja, '98... tegnap...

kurva kender

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:12, 28-09-2005 
Smoke|Break

Kevin wrote:
_Ivanhoe_ wrote:
szelep wrote:

Ha nem tünt volna fel akkor szó nem volt, dnb vs bármi másról és egy szóval nem mondtam, h csak ezt a stílust kedvelem. Arra próbáltam rávilágítani, h ez a a stíluson belüli vs.-ezés butaság. Meg úgy általában a stílusok közötti különbségtétel. Ugye minden relatív. Izlések és pofonok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 28-09-2005 
tactile

FatherSun wrote:
suhaid wrote:
biztos az h a renforced el es virul?

touché

reinforced nem él, nem virul

elvesztem idönként az idöperspektívát - "mintha csak tegnap lett volna"

ja, '98... tegnap...

kurva kender

um...ajánlom figyelmetekbe a 'The R' új remixét és lesz most egy reissue és remix sorozat, úgyhogy azért nem kell még temetni a Reinforced-t

azért a dnbt igen!

:pokemon:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 28-09-2005 
mindscape

miből maradtam ki :lol:

lassan le kéne szoknom erről a fórumról úgy érzem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:29, 30-09-2005 
original nuttah

_Ivanhoe_ wrote:
Kevin wrote:
_Ivanhoe_ wrote:
szelep wrote:

Ha nem tünt volna fel akkor szó nem volt, dnb vs bármi másról és egy szóval nem mondtam, h csak ezt a stílust kedvelem. Arra próbáltam rávilágítani, h ez a a stíluson belüli vs.-ezés butaság. Meg úgy általában a stílusok közötti különbségtétel. Ugye minden relatív. Izlések és pofonok.

ennyi erovel az egesz topik hulyeseg... :roll:
mondjuk tenyleg :D

de komolyan? attol dnb-s(??) valaki, hogy kinez maganak egy iranyzatot, es aztan dongeti a mellet, h pl:likvid igy meg ugy meg amugy?
pfffffff

a szcena nem tart sehova, mivel nem is jott sehonnann, max oda tart ahonann indult, hisz mindig oda is ter vissza. :D ezt jol megmondtam :D ITT van. ha benne elsz tudod, ha nem akkor mirol beszelunk? lehet beszologatni meg minden, akkor is igy latom. lehet h nem vagyok a hoskortol jelen a szubkulturaban, de sztem a tobbsegnek bulin tokmindegy h likvid vagy teknoid vagy trance n bass megy, a tarsasag a lenyeg. na mindegy, nem akartam ennyire belefojni ebbe az egeszbe :D

pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:04, 30-09-2005 
bladerunnaz

nekem nem mindegy

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:10, 30-09-2005 
impulsecreator.hu

_Pmie: wrote:
a szcena nem tart sehova, mivel nem is jott sehonnann, max oda tart ahonann indult, hisz mindig oda is ter vissza. :D

talk a lot and say nothing.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:22, 30-09-2005 
partiarc

_Pmie: wrote:
a szcena nem tart sehova, mivel nem is jott sehonnann, max oda tart ahonann indult, hisz mindig oda is ter vissza.

Freddy Fresh wrote:
Az első zene a világon tánczene volt, és az utolsó is az lesz.

Tudod, ez olyan, mint a majmok bolygója, csak közben táncolnak. (persze az 1.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:50, 30-09-2005 
mindscape

mindegyik "alstílusban" van jó meg rossz zene. én pl sztem a jó dnb-t, a szart meg nem. :lol:
nyilván van, amit az ember jobban érez, mint mást, ez normális nem? lehet h egy bizonyos "alstílusban" több zene tetszik mint másokban.
de hogy miért kell a melleket veregetni ezért, h az én "alstílusom" jobb mint a te "alstílusod"...?
mi van ha több "alstílusból" is szeretem a jobb számokat? akkor nem tartozom sehova? :lol:
ez a stílusvita mindig komolytalanságba fullad

az undergroundság meg sztem felesleges, mindenkinek jobb ha népszerűsödik ez a zene, több lesz a producer (ezért színesedik is a stílus), több lesz a szám, több lesz a dj, több lesz a buli, nagyobb a közönség, több a zseton.
hol itt a gond?
nem leszel elég menő, ha nem underground zenét hallgatsz? :lol:

meg azért lássuk be, h gyakorlatilag még mindig kurvára underground a dnb mifelénk, de a világ többi részén sem kifejezetten mainstream zene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:24, 30-09-2005 
souljah

nekem is ez a véleményem

csak lusta voltam belefolyni ebbe az egészbe, de scum nagyon jól megfogalmazta :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 30-09-2005 
scm wrote:
mindegyik "alstílusban" van jó meg rossz zene. én pl sztem a jó dnb-t, a szart meg nem. :lol:
nyilván van, amit az ember jobban érez, mint mást, ez normális nem? lehet h egy bizonyos "alstílusban" több zene tetszik mint másokban.
de hogy miért kell a melleket veregetni ezért, h az én "alstílusom" jobb mint a te "alstílusod"...?
mi van ha több "alstílusból" is szeretem a jobb számokat? akkor nem tartozom sehova? :lol:

az undergroundság meg sztem felesleges, mindenkinek jobb ha népszerűsödik ez a zene, több lesz a producer (ezért színesedik is a stílus), több lesz a szám, több lesz a dj, több lesz a buli, nagyobb a közönség, több a zseton.
hol itt a gond?

meg azért lássuk be, h gyakorlatilag még mindig kurvára underground a dnb mifelénk, de a világ többi részén sem kifejezetten mainstream zene

bazd+ ,mennyire qurvára igazad van!

Post subject:
PostPosted: 13:02, 30-09-2005 
scm wrote:

hol itt a gond?

bazd+ ,mennyire qurvára igazad van!

Post subject:
PostPosted: 13:05, 30-09-2005 
mindscape

mondjuk sztem alapigazságok ezek, úgyhogy nem én vagyok az ügyeletes okos :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 30-09-2005 
scm wrote:
mondjuk sztem alapigazságok ezek, úgyhogy nem én vagyok az ügyeletes okos :oops:

naja, de a sok faxhoz képest...legalább vki észreveszi ezeket, és ki is mondja. :sor:

Post subject:
PostPosted: 08:02, 11-02-2006 
partiarc

na bassza meg, remelem masodszorra sikerul elkuldenem a szovegem mert az elobb elveszett :mad:

gondoltam irok par sort a dnb-rol mivel azt vettem eszre, hogy az utobbi idoben valahogy mintha sokkal tobb a gagyi zene a dnb/ben mint a jo..

lehet, hogy velem van a problema, kovezettek meg ha igen, de az utobbi honapokban hetente hallgatom a kulonbozo angol dnb musorokat a radioban(fabio, grooveraider esatobbi...) es valahogy azt vettem eszre, hogy rengeteg uj zene szamomra egysiku, nem erzem at egyaltalan es nagyon hamar megunom oket.. .
mondjuk amiota angliaban vagyok (kabe 8 honap) nincs fullos netem szoval rengeteg mixet nem tudok letolteni, de azok kozul is amiket leszedek egy-ket szam kivetelevel mindegyikben rengeteg az olyan zene amit nem csipek es miutan meghallgattam el is felejtettem, hogy ki-hol-mikor-melyik kiadonal keszitette..

olyan tavalyi albumokat mint pl. Calyx, Influx Uk, Nu:tone,Calibre manapsag is szivesen meghallgatok de ha tehetem, valahogy megis inkabb a regebbi zeneim kozul szemezgetek magamnak...

kivancsi vagyok, hogy magyarorszagon jelenleg milyen zenek mennek a partykon mivel itt nem sok bulit vallaltam el fokent az mc-k hadeserege miatt..egyeduli party amire szivesen emlekezek vissza az egy zinc jenna g buli volt..igaz, hogy mar tervbe vettem a hospital tizedik szuletesnapi bulijat(habar inkabb a pesti ed rush bulira vagyok kivancsi,mc ellenere:) )

na mindegy nem panaszkodok tobbet, mert gondolom senkit sem erdekel csak gondoltam irok par sort....

amugy nem adtam fel teljesen az egeszet..ami mustbuy szamomra a Tactile - Super System (nagyfel erte :pink: ) es kivancsian varom a Concord Dawn, Jenna G albumokat meg a Violence, Rengegade Hardware cuccokat is ..meg azert meg vannak paran :P

over...

"Maria nostra, penz el van osztva!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:23, 11-02-2006 
impulsecreator.hu

nem hinnem hogy a jo/rossz zenek aranya megborult volna a rossz iranyba, keresni kell, vagy megvarni amig megtalal a jo dnb :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]