i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:33, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 228  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:12, 29-09-2005 
souljah

sire wrote:
kijott a fifa2006 ;)

Meg még egy jópár játék:

Rome Total War: Barbarian Invasion
Neverwinter Nights: Kingmaker
X-Men Legends II: Rise of Apocalypse
NBA Live 2006
WarHammer 40K: Dawn of War Winter Assault
Dungeons and Dragons: DragonShard
Day Of Defeat: Source (Final)

http://www.mixcloud.com/KozyP
http://soundcloud.com/drumznite

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:37, 29-09-2005 
ujonc

http://www.anarchy-online.com/free/ad_c ... ecampaign/

anarchy online, ingyenes (maga a szoftver is) mmorpg, cyberpunk beutesu.... (lehet h repost, akkor sry)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:13, 29-09-2005 
partiarc

játsza ezt vki?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:13, 29-09-2005 
original nuttah

KoziP wrote:

Meg még egy jópár játék:

Ez egy újabb küldetés cd?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 29-09-2005 
partiarc

64'302 wrote:
http://www.anarchy-online.com/free/ad_campaigns/freecampaign/

anarchy online, ingyenes (maga a szoftver is) mmorpg, cyberpunk beutesu.... (lehet h repost, akkor sry)

nem ingyenes mácsak 1 ideig lessz az mer nemistudom mikor kezdte a fejlesztője azt a akciót h 1 évig ingyenessé teszik.
jah és ittvan 1 koreai mmorpg ami viszont full ingyenes qrvasok user és üszökdurva karakterek!ja de viszont nagyon nehéz fejleszteni!nekem 1 fél évembe került 1 lvl 100as kari
www.muonline.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:24, 29-09-2005 
souljah

Hogi wrote:
KoziP wrote:

Meg még egy jópár játék:

Igen, kell hozzá az eredeti játék meg a kiegészítő ami már megjelent...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:28, 29-09-2005 
original nuttah

Már letöröltem a gépemről őket. Inkább megvárom a kettes részt vagy a Baldur's gate III-t. Állítólag már csinálják őket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:35, 29-09-2005 
souljah

Hogi wrote:
Már letöröltem a gépemről őket. Inkább megvárom a kettes részt vagy a Baldur's gate III-t. Állítólag már csinálják őket.

Dungeon Siege 2-t erősen ajánlom... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 29-09-2005 
metalhead

http://myeve.eve-online.com/download/videos/

:shock: :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:08, 29-09-2005 
original nuttah

KoziP wrote:
Hogi wrote:

Bevallom töredelmesen nem ismerem. Nem vagyok olyan nagy fanatikus játszógép. A forgotten realms világa és rendszere nagyon bejött. Ez is hasonló?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:56, 05-10-2005 
paprikaman

jatszott mar vki a fifa 2006-tal?
ha igen milyen ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:34, 06-10-2005 
Smoke|Break

szadista wrote:
ha igen milyen ?

Szerintem elég jó lett. Végre sikerül ismét egy olyan intro-t készíteniük a játékhoz ami után az ember már alig várja, h elkezdhesse nyüstölni a játékot. A legnagyobb meglepetés a profil készítése után ért. Miután kiválasztottam kedvenc csapatomat, egyből megnyílt egy ablak amelyben a "classic XI" nevű csapat kihívott egy meccsre. A classic XI nem kisebb nevekből állt mint: Boniek, Cantona, Völler, Beckenbauer, Ravelli stb. Miután legyöztem őket megnyílt egy újabb menü az EA Retro. Ezen a menün belül van kettő darab video. Egy ami bemutatja a fifa sorozat fejlődését 1994-től egészen napjainkig, a másik pedig egy gól top10 az utóbbi idők legszebb góljaival. Plusz a menün belül van egy harmadik opció, egy futballkártya (mint régen kosárlabdakártya) gyüjtemény, ahol régi nagy játékosok kártyái állnak a rendelkezésünkre mindenféle statisztikai adatokkal, persze nem az összeset kapjuk meg a játék elején hanem - úgy ahogy ez már a 2005-ben is volt - bajnokságok ill. kupák megnyeréséért pontokat kapunk és abból tudjuk megvásárolni a lezárt kártyákat. Persze a pontokból nem csak kártyákat hanem új labdákat, mezeket, stadionokat, gólörömöket, és végül de nem utolsó sorban a tavalyi angol, olasz, francia és német bajnokságok rövid összefoglalóit nyithatjuk meg.
A játékban nagyon sok zene kapott helyet, vegyesen minden stílusból. A nem tetsző zenéket természetesen ki is kapcsolhatjuk. Ami újítás ezen a téren, h nem csak zenék hanem tv-s közvetítések góljait is végighallgathatjuk. Így például Wayne Rooney első premier ligás gólját is hallhatjuk. A hideg végigfutotta hátamon néhány ilyen gólnál, annyira hangulatos.
Visszatérve a pontgyüjtögetős, vásárlós témára. Nem csak bajnokságok meg kupák megnyerésével lehet pontokat szerezni, hanem van egy külön menü ahol régiókra osztva megtalálhatjuk a küldetéseket. Így pl a brit régiónál - skót ill angol bajnokságok és kupák megnyrése mellet - vannak még küldetések pl: gyözz le egy négy v több csillagos csapatot egy egy csillagossal semi-pro szinten v. rúgj mesterhármast professional szinten stb.
A bajnokságok listája is bővült. Így most hirtelen nem tudom az összes új bajnokságot, de pl van már benne lengyel (hamarosan talán még a magyar is bekerül, nem mintha hiányozna, de muhito biztosan szivesen győzelemre vezetné a fradit :) )
A játék grafikája nem sokat változott a tavalyihoz képest, de azért valamivel szebb lett és hosszú idő után végre élethűen mozog a háló ha a csatárunkal a kapuba bombázzuk a labdát. Apropó kapuba bombázás. Ismét lehet hatalmas gólokat akasztani messziről, persze nem könnyű. A szabadrugás is változott. Már nincs kis karika a kapunál hanem csak nagyjából lehet beállítani, h hova is lője a lasztit a játékosunk. Így a szabdrugás kicsit nehezebb lett, de valamivel reálisabb is és természetesen nem lehetetlen szabadrugásból gólt löni, nekem legalábbis már sikerült :) A játékosok irányítása is javult szerintem és valósághűbb lett. Játékmenetbeli újítás, h meccs közben ha taktikát akarunk váltani, akkor nem kell kilépni a menübe - sőt ott már nem is lehet - hanem játékon belül tudjuk állítani a numerikus billentyűzetről (gamepadnál az analóg karral) Négy féle támadó és négy féle védekező taktika van. Így pl: támadásnál, wing play, kontra stb védekezésnél letámadás, lestaktika stb.
Egy nagyon jó kis játékot sikerült összehozniuk az EA sportos srácoknak így tovább élesedik a harc a pes és a fifa között. Sőt a decemberben megjelenő Fifa 06 Road to world cup - ami azért nekem egy újabb rókabőrnek tünik, mert ugye simán beletehették volna már ebbe is mint ahogy régebben csinálták - már grafikailag is fel fogja venni a versenyt a PES sorozattal (legalábbis az új generációs konzolokon)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:27, 06-10-2005 
droid

KoziP wrote:
Hogi wrote:

Kozi:
Misteryous szett.... mit tudsz róla???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:49, 06-10-2005 
solarcube

KoziP wrote:
Hogi wrote:
KoziP wrote:

Meg még egy jópár játék:

Igen, kell hozzá az eredeti játék meg a kiegészítő ami már megjelent...

ahh, Neverwinter :love:

végre fejleszthetem tovább 40. szintnél a barbárom :ordog:

viszont Sacred Underworld nagyon rövid volt, remélem ez nemlesz az...

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:56, 06-10-2005 
souljah

-Pogee- wrote:
KoziP wrote:
Hogi wrote:

Kozi:

Nem tudom mire gondolsz. :(
most hallom ezt először!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 06-10-2005 
droid

KoziP wrote:
-Pogee- wrote:
KoziP wrote:
Hogi wrote:

Kozi:

Nem tudom mire gondolsz. :(
most hallom ezt először!! :)

Anuluban vagy mi a nve a városnak van egy kocsma ahol van egy secret arena...Ott leversz mindenkit van 10 vagy 12 group.. mindegyik után kapsz egy kulcsot. az utolsóban volt ez a szett.végig vittem mercenary-n és a következő fokozaton is ugyanazt a darabot adtam meg az uccsó ajtó..
Egy amultettett ami szivárvány szinü és annyit lehet róla tudni h 3 darabos a szett.Úgy gondoltam mind a 3 fokozaton más darabot ad meg..de nem...vagy csak nekem nem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 06-10-2005 
Smoke|Break

Valaki ismeri a sanitarium című kalandjátékot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 06-10-2005 
original nuttah

_Ivanhoe_ wrote:
szadista wrote:
ha igen milyen ?

Szerintem elég jó lett. Végre sikerül ismét egy olyan intro-t készíteniük a játékhoz ami után az ember már alig várja, h elkezdhesse nyüstölni a játékot. A legnagyobb meglepetés a profil készítése után ért. Miután kiválasztottam kedvenc csapatomat, egyből megnyílt egy ablak amelyben a "classic XI" nevű csapat kihívott egy meccsre. A classic XI nem kisebb nevekből állt mint: Boniek, Cantona, Völler, Beckenbauer, Ravelli stb. Miután legyöztem őket megnyílt egy újabb menü az EA Retro. Ezen a menün belül van kettő darab video. Egy ami bemutatja a fifa sorozat fejlődését 1994-től egészen napjainkig, a másik pedig egy gól top10 az utóbbi idők legszebb góljaival. Plusz a menün belül van egy harmadik opció, egy futballkártya (mint régen kosárlabdakártya) gyüjtemény, ahol régi nagy játékosok kártyái állnak a rendelkezésünkre mindenféle statisztikai adatokkal, persze nem az összeset kapjuk meg a játék elején hanem - úgy ahogy ez már a 2005-ben is volt - bajnokságok ill. kupák megnyeréséért pontokat kapunk és abból tudjuk megvásárolni a lezárt kártyákat. Persze a pontokból nem csak kártyákat hanem új labdákat, mezeket, stadionokat, gólörömöket, és végül de nem utolsó sorban a tavalyi angol, olasz, francia és német bajnokságok rövid összefoglalóit nyithatjuk meg.
A játékban nagyon sok zene kapott helyet, vegyesen minden stílusból. A nem tetsző zenéket természetesen ki is kapcsolhatjuk. Ami újítás ezen a téren, h nem csak zenék hanem tv-s közvetítések góljait is végighallgathatjuk. Így például Wayne Rooney első premier ligás gólját is hallhatjuk. A hideg végigfutotta hátamon néhány ilyen gólnál, annyira hangulatos.
Visszatérve a pontgyüjtögetős, vásárlós témára. Nem csak bajnokságok meg kupák megnyerésével lehet pontokat szerezni, hanem van egy külön menü ahol régiókra osztva megtalálhatjuk a küldetéseket. Így pl a brit régiónál - skót ill angol bajnokságok és kupák megnyrése mellet - vannak még küldetések pl: gyözz le egy négy v több csillagos csapatot egy egy csillagossal semi-pro szinten v. rúgj mesterhármast professional szinten stb.
A bajnokságok listája is bővült. Így most hirtelen nem tudom az összes új bajnokságot, de pl van már benne lengyel (hamarosan talán még a magyar is bekerül, nem mintha hiányozna, de muhito biztosan szivesen győzelemre vezetné a fradit :) )
A játék grafikája nem sokat változott a tavalyihoz képest, de azért valamivel szebb lett és hosszú idő után végre élethűen mozog a háló ha a csatárunkal a kapuba bombázzuk a labdát. Apropó kapuba bombázás. Ismét lehet hatalmas gólokat akasztani messziről, persze nem könnyű. A szabadrugás is változott. Már nincs kis karika a kapunál hanem csak nagyjából lehet beállítani, h hova is lője a lasztit a játékosunk. Így a szabdrugás kicsit nehezebb lett, de valamivel reálisabb is és természetesen nem lehetetlen szabadrugásból gólt löni, nekem legalábbis már sikerült :) A játékosok irányítása is javult szerintem és valósághűbb lett. Játékmenetbeli újítás, h meccs közben ha taktikát akarunk váltani, akkor nem kell kilépni a menübe - sőt ott már nem is lehet - hanem játékon belül tudjuk állítani a numerikus billentyűzetről (gamepadnál az analóg karral) Négy féle támadó és négy féle védekező taktika van. Így pl: támadásnál, wing play, kontra stb védekezésnél letámadás, lestaktika stb.
Egy nagyon jó kis játékot sikerült összehozniuk az EA sportos srácoknak így tovább élesedik a harc a pes és a fifa között. Sőt a decemberben megjelenő Fifa 06 Road to world cup - ami azért nekem egy újabb rókabőrnek tünik, mert ugye simán beletehették volna már ebbe is mint ahogy régebben csinálták - már grafikailag is fel fogja venni a versenyt a PES sorozattal (legalábbis az új generációs konzolokon)

ez jól hangzik, thx :wink:

már kezdtem elkedvetlenedni, mert a PES jókora előnyre tett szert, de abban a játékban elég kiábrándító, hogy nem tudták az összes bajnokságot licenszelni :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 06-10-2005 
metalhead

_Ivanhoe_ wrote:

jaja, jo kis para jatek volt annak idejen :)
meg kene szerezni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:33, 06-10-2005 
souljah

the basstard** with knife wrote:
_Ivanhoe_ wrote:

jaja, jo kis para jatek volt annak idejen :)
meg kene szerezni.

Nekem megvan, kb 1 hónapja nyomtam végig újból!!
Isten hangulata van... :twisted: :wink:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 228  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]