i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:51, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1470 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 74  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:15, 07-11-2005 
partiarc

vinyluser wrote:
csutak wrote:
nah ha itt ien fürdőruhafelsőbe táncikálnak a jányok 1szer már télleg énis lenézek :lol:

hát ahogy hallottam v1k kezdte ezt az őrületet, a többiek csak követték őt :lol: :lol: :wink:

követendő példa! minden csajnak csak ajánlani tudom :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:18, 07-11-2005 
autorun.hu

to vyniluser: Hol magas ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:25, 07-11-2005 

sehol! :arrow: a zene meghatározza az életkort is, mert a zene mindenható! :D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 07-11-2005 
partiarc

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:14, 08-11-2005 
metalhead

manual wrote:
Image

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 08-11-2005 
droid

Sziasztok soproni diszkópatkányok! Most szombaton, november 12-én találkozhattok velem és hifi nyuszival a Pub Fiction-ben. Sajnos az én bénaságom miatt most elmarad dj vinyluser helyi diszkófenomén szettje, de kárpótlásul ma a tilosban az ő mixe fog szólni 14.00-tól.

sopron sound diszkóvágás featuring vinyluser

tracklist:

Cerrone - Cerrone's Paradise /Malligator Records
Peter Micioni - Driving On Broadway /Speak Easy
The Salsoul Orchestra - Salsoul Rainbow (Danny Krivit Re-edit 12" Mix) /Suss'd Records
Rufus feat. Chaka Khan - At Midnight (My Love Will Lift You Up) /ABC
Two Tons O' Fun - Do You Wanna Boogie (BBE/Music Works Re-edit) /BBE
Bah Samba - Portugese Love (Phil Asher's Restless Soul Mix) /BKO Productions _ [original by Teena Marie]
Kaszako Jazz - Jégeso /Krém
The Temptations - Who Are You (And What Are You Doing The Rest Of Your Life) /Motown
Inner Life - Moment Of My Life (Danny Krivit Re-edit 12" Mix) /Suss'd Records
The Sunburst Band - Everyday (Joey Negro Club Mix) /Z Records _ [original: Marta Acuna - Dance, Dance, Dance]
Phase II - Reachin' /Simply Vinyl - Movin' Records

Ez az adás egy hétig letölthető innen:

http://tilos.hu/mp3/96/Tuesday/1400.mp3
http://tilos.hu/mp3/96/Tuesday/1430.mp3
http://tilos.hu/mp3/96/Tuesday/1500.mp3

Mindenki szeretettel várunk! Ne csapjátok szét teljesen magatokat pénteken chris.su-n, tartalékoljatok a szombati bugira, megéri. Lányoknak éjfélig ingyenes, és lesz valami vodka promóció is, meg persze a világ legjobb diszkózenéi. :jacko:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:37, 10-11-2005 
metalhead

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:29, 11-11-2005 
droid

v1k wrote:
Image

nagyon köszönjük! én kicsit félek a szombattól. ti mit éreztek? jönnek majd a diszkóra? jó lenne tudni, hogy vinyluseren kivül más is indul sopronban a dizsire...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:33, 11-11-2005 
metalhead

én sajnos nem leszek itthon, de hajrá :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:50, 11-11-2005 
microforms

hát ha lesz sok Jefferson Airplane,én Isten bizony megnézem!
egy jó színes eszidcsöpögős-visitós diszkómagic-be szívesen beleugranék.valami hasonlóba,mint ami '69 körül indult San Fransiscoban 8)
hmm srácok,ez olyan lesz? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:07, 11-11-2005 
droid

Benzon wrote:
hát ha lesz sok Jefferson Airplane,én Isten bizony megnézem!
egy jó színes eszidcsöpögős-visitós diszkómagic-be szívesen beleugranék.valami hasonlóba,mint ami '69 körül indult San Fransiscoban 8)
hmm srácok,ez olyan lesz? :wink:

háááát, nem tudom pontosan hogy fog alakulni, de hidd el, hogy lesz egy csomó klasszikus, amiért már magában érdemes eljönni, plusz a ritkaságok.

Akkor jöjjön az ajánló:

Mit szóltok, ha azt mondjuk, egyáltalán nem ciki a diszkózene? Meglepődtetek? Pedig a klasszikus értelemben vett diszkó, azaz a hetvenes évek közepétől a nyolcvanas évek elejéig terjedő időszak tánczenéje mai füllel is működik. Egyfelől, a diszkó az egyik forrása a modern partizenéknek a house-tól a drum'n'bass-ig, ugyanakkor a többi alapvető jelentőségű műfajhoz hasonlóan trendek felett áll, ezért mindig aktuális. De a legnyomósabb érv, hogy a diszkó buja lüktetésénél kevés dögösebb zene létezik. Nem vagytok meggyőzve? Gyeretek el akkor az élő Diszkóvágás bulira, ahol a Tilos Rádió azonos című műsorának két gazdája, Badihali és Hifi Nyuszi veszi elő a legjobb diszkólemezeket, hogy a cukros-soulos Philly soundtól a latinos-perkás Salsoul-zenéken át a sulykolós-szintetikus euro-disco-ig, sőt az ős-house-ig bemutassák a diszkó széles spektrumát. És persze főként azért, hogy olyat bulizzatok, amilyet még soha!

Badihali

77-ben 10 évesen a Poptarisznyát meg Tánczenei Koktélt hallgattam a rádiómon, meg később lett egy pici kazettás magnóm, és egy hordozható csehszlovák lemezjátszóm is. A hétvégén pedig olyan diszkóba jártam, ahol kétfajta szörpöt, narancssárgát és pirosat lehetett kapni, Fekecs Laci bácsi meg beszélt a számok között. A mai napig emlékszem arra, amikor először hallattom ott Hazell Dean-től a Searchin'-t vagy Miquel Brown So Many Men So Little Time-ját, amiken annyira kész voltunk, hogy megpróbáltuk lefordítani, megérteni, mert akkor már tanultunk angolt. Később a gimiben lett egy barátom, a "Diszkós" Karcsi, akitől zenéket vettünk fel kazettára, olyan zenéket, amiket a Fekecstől hallottunk, és bejöttek nekünk. Michael Jackson, Divine, Partick Cowley, Bobby Orlando - ilyen neveket tanultam meg akkor. Megvolt maxin az Indeep-től a Last Night a DJ Saved My Life, anyám hozta Bécsből, de egy meggondolatlan pillanatban eladtam, mert nem értettem, hogy minek van rajta külön felvéve a csengőhang, a duma, meg az, hogy lehúzzák a klotyót (mondjuk azt azért bírtam üvöltetni), szóval eladtam, de nyugati nagylemez árban. Egy nagyon jó csajnak, aki egy lemezboltban dolgozott, ami egy másik diszkósé, a pasijáé volt, aki azonban nem volt olyan "jó", mint a Fekecs, aki a számunkra akkor maga az isten volt. Őt soha nem mertem például megkérni, hogy vegyen fel nekem egy kazit, jó pénzért persze, inkább megvártuk, amíg a Diszkós Karcsinak meglesz.

Hifi Nyuszi

Első partiemlékem, hogy a Rasputinra táncolok a nagyszobánkban. Apám egy alföldi kisvárosban diszkózott a hetvenes évek végén, a Panoráma Presszóban. Engem is mindig vitt magával, de ezekből nem maradt meg semmi, négyéves voltam. Szalagos magnóval csinálta a bulikat. Én rettegtem a szalagostól, hogy akkora monstrum mindenféle kapcsolóval és gombbal. Aztán egyszer, amikor suttyomban kipróbáltam, elfelejtettem rögzíteni a szalagot és amikor gyorscsévélt, kilőtt, és durván fejen talált. Később a lemezjátszónkat is majdnem paffra vágtam, amikor megpróbáltam szkreccselni vele - mit tudtam én, hogy a miénk nem direkt hajtású?! A dj-zésnek azóta sem a technikai aspektusa az erősségem. Szóval, maradjunk a zenénél. Oviban Boney M-es voltam, nem ABBA-s. Általánosban Duranos, de aztán végigrágtam magam apám lemezgyűjteményén Jimi Hendrixtől Donna Summerig. Akkoriban Jugóból hoztuk hetente a lemezeket, meg a Bravo magazint. Az első saját pénzen beszerzett albumom a Sigue Sigue Sputnik Flaunt It-je volt '86-ban, amit a borítója miatt vettem meg a Hi-fi Nyuszinál. Tőle van a nevem. Az objektív tájékoztatáshoz hozzátartozik, hogy a Modern Talking összest is birtokoltam. A gimi alatt hetente jártam egy diszkóshoz, a nevére sajnos már nem emlékszem, új zenékért, amiket kazettára másolt nekem pénzért. De az osztályban mindenki alteros vagy metálos volt, úgyhogy egyedül voltam az "elektronikus tánczene" (akkor még egyszerűen csak: diszkó) iránti rajongásommal, meg is kaptam mindig, hogy buzizenét hallgatok. Ezt már akkor sem értettem, mert én bírtam az altert is meg a metált is.

Nos, hol vagytoksopronidiszkópatkányok? Jöttök?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:46, 11-11-2005 
microforms

Badihali wrote:
77-ben 10 évesen

akkor azért már nem mai gyerekek vagytok :P

amúgy még a végén tényleg eleget teszek régóta titkolt perverz vágyamnak,miszerint egy nagy niggerbúrás parókában,köldökig kigombolt fehér (repülőgalléros) ingben,fehér óriástrapéz szárú nadrágban,fehér sállal táncoljak a diszkókömb fényeitől elvakulva,hatalmas diszkóklasszikusokra.
mondjuk már egyre hidegebb van,lehet felkapok hozzá egy fehér bundát is.
nos,ki tart velem egy őrült szombat éjszakai diszkópatkánykodásra? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:07, 11-11-2005 
metalhead

Image :afro: :villa: :elvis:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 11-11-2005 
partiarc

Benzon wrote:
Badihali wrote:
77-ben 10 évesen

amúgy még a végén tényleg eleget teszek régóta titkolt perverz vágyamnak,miszerint egy nagy niggerbúrás parókában,köldökig kigombolt fehér (repülo˝galléros) ingben,fehér óriástrapéz szárú nadrágban,fehér sállal táncoljak a diszkókömb fényeito˝l elvakulva,hatalmas diszkóklasszikusokra.
mondjuk már egyre hidegebb van,lehet felkapok hozzá egy fehér bundát is.
nos,ki tart velem egy o˝rült szombat éjszakai diszkópatkánykodásra? :wink:

ó robi! :flirt: :perv: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 11-11-2005 
partiarc

discoforms? 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 11-11-2005 
ujonc

badihali wrote:

Nos, hol vagytoksopronidiszkópatkányok? Jöttök?

igaz nem erzem magam (me'g) diszkopatkanynak, de azert megyunk 8)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:53, 11-11-2005 
manual wrote:
Image

Kene oan, h a halalozas dohanyt okozhat... :fog:

Post subject:
PostPosted: 21:31, 11-11-2005 
kollektiva

Benzon wrote:
Badihali wrote:
77-ben 10 évesen

:wink:

na igen. az évszámokat csak a korfestés miatt találtuk ki, badi valójában most lesz 60, annak idején a cintulának ő mutatta meg, hogy kell beatmixelni, ez ha jól emlékszem az ABBA-koncert előtt volt. én egy tizessel vagyok fiatalabb, még akkor ismerkedtünk össze, amikor a magnósklubba bevittem a jefferson airplane-től a white rabbitet, mondta is, figyeld meg, egyszer sok év múlva valaki még felemlegeti ezt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:40, 12-11-2005 
tactile

meg kellett allnunk feluton a hatalmas köd miatt, mindenkitol elnezest kerek aki ma meg akart hallgatni, remelem hamarosan be tudom potolni az elmaradast.
sorry meg egyszer...

Soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:53, 12-11-2005 
metalhead

:|

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1470 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 74  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]