i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:18, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 204 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07:41, 26-12-2005 
droid

wendy wrote:
spytech wrote:
Indulás alapozni :vedel:

csak ovatosan :whippie:

mézespálesz :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:49, 26-12-2005 
droid

nightkore wrote:
spytech wrote:
Indulás alapozni :vedel:

...jó lenne ha egyszer ideérnétek az elejére :deviljoe:

remélem így megfelelt :wink:

jade wrote:
jo volt ez a kis karacsonyi lazitas 8)

reza+soundhunter=orultek :twisted:

:pogo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:48, 26-12-2005 
soulproof

jade wrote:
annak a fasznak meg rohadjon le a keze aki betorte a matyi szelvedojet

van casco szerencsere ugyhogy csak macera :?

kosz a meghivast :!:

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 26-12-2005 
need 4 speed

Köszi srácok a meghívást! :ty:
Most is jól éreztük magunkat.
Hangfelvétel sajnos nem készült,de néhány képpel tudunk szolgálni.

http://www.dirtybass.hu/modules.php?set_albumName=album100&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php&page=1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 26-12-2005 
partiarc

na már megint megtelt a kulti 8) soundhunter+reza totálisan durva szettet rakott, jó hangulat uralkodott! szerencsére a rezidensek sem vettek vissza, ők is folytatták a táncoltatást még reggel.

lobotomy vip, move vip, CARRIER :oops: , no more violence rmx, nosher dupla drop gridlok piston :twisted:

csak így tovább

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 26-12-2005 
droid

ban_D wrote:
lobotomy vip, move vip,

ezek címein gondolkoztam csomót,köszi :wink:
akárhogy próbálkoztam csak nem akart fogni az agyam :vedel: :sor: :wow:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 26-12-2005 
ujonc

:rave: :respect:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 26-12-2005 
pokemon

Háténkurvajóléreztemmagamköszisrácok:D

U.I.Bátyya köszi mindkét szivességet Respect

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:36, 26-12-2005 
weekandbass

. : ! Köszi az összes fellépőnek a jelenlevést ! : .

GIGA :respect:

www.myspace.com/JungleBall
www.myspace.com/simweekandbass
www.afterjka.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 27-12-2005 
weekandbass

nagyon jó volt megen :) köszi mindenkinek aki tiszteletét tette az este!!!
Ja annak is törjön el a keze aki elvitte a blade-es plakátot.

http://www.myspace.com/isickboy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 27-12-2005 
ujonc

Jajaja reza és Soundhunter iszonyat jó volt, rendesen kifárasztottak. A többi dj annyira nem tetszett...Néha azért azokra is táncoltam. De ami legjobban felidegesített odajött egy srác, hogy voltam-e már dnb bulin. Mondtam persze. Már nem tudom mit mondott, hogy mire figyeljek a zenén, de mondtam neki én egyszerre figyelek a basszusra is és a dobokra is, meg persze a zenére is....De hogy nézzem meg hogy táncolnak a többiek vagy vmi ilyesmi. Erre mondtam neki, neked ez tetszik ahogy pl. az a két csaj táncol(bocsi nekik, de így van, engem zavar, de nem szólok érte), pont ugyanazt csinálták egész végig. Én legalább változatosra veszem a táncot meg a karommal is "varászolok" közbe(Többen is szoktak rám flasshelni, ahogy észrevettem). És annak van értelme, szerintem tök idiótán néz ki, ha az emberek egész végig ugyanazt csinálják, ráadásul egyszerre begörnyedt háttal(semmi pláne nincs benne, nem kell semmi tánctudás hozzá, még a hülye is meg tudja csinálni). De a legnagyobb poén az volt benne, hogy a srác ahogy figyeltem; egyszer nem láttam táncolni. És úgy jön oda hozzám hogy hogy táncolok, hát mi a fasz köze van hozzá, már bocsi. Nah az ilyen emberek feltudnak nagyon idegesíteni, csak az a probléma, szerintem nem érzik át a zenét rendesen, csak betanulnak vmi idióta táncot és azt hiszik az a jó, hát szerintem egyáltalán nem. Rezára/Soundhunterre igazán lehetett táncolni, tombolni, a többire annyira nem. De ahogy néztem az embereket sokkal jobban élvezték azokat a zenéket, amiket ők játszottak, mintha kicserélődött volna a közönség. Azt lehet élvezni, ami előtte ment már kevésbé, nem is láttam szinte egy emberen se hogy igazán tudja mi az hogy élvezni a zenét. Hát szerintem szomorú.... :cry: De ennek szerintem főleg a zene az oka. Meg az olyan emberek akik azt hiszik hogy az a partyzene. És ezzel nem akarok senkit se megbántani, csak szeretném látni az embereken/dj-ken hogy igazán élvezik a zenét...

Ja és rakhattatok volna pár lassúbb zenét is, mert egy kcsit hirtelen felpörgettek azzal a zenével és végig az ment, mondjuk kurva jó zenék voltak...Csak kicsit hirtelen jött...És egész este ilyenekre vártam, és nehéz otthagyni a táncteret ilyenkor, ha elfogy az üditő. :P

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Last edited by hefro on 14:27, 27-12-2005, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:20, 27-12-2005 
soulproof

hefro wrote:
Jajaja reza és Soundhunter iszonyat jó volt, rendesen kifárasztottak. A többi dj annyira nem tetszett...Néha azért azokra is táncoltam. De ami legjobban felidegesített odajött egy srác, hogy voltam-e már dnb bulin. Mondtam persze. Már nem tudom mit mondott, hogy mire figyeljek a zenén, de mondtam neki én egyszerre figyelek a basszusra is és a dobokra is, meg persze a zenére is....De hogy nézzem meg hogy táncolnak a többiek vagy vmi ilyesmi. Erre mondtam neki, neked ez tetszik ahogy pl. az a két csaj táncol(bocsi nekik, de így van, engem zavar, de nem szólok érte), pont ugyanazt csinálták egész végig. Én legalább változatosra veszem a táncot meg a karommal is "varászolok" közbe(Többen is szoktak rám flasshelni, ahogy észrevettem). És annak van értelme, szerintem tök idiótán néz ki, ha az emberek egész végig ugyanazt csinálják, ráadásul egyszerre begörnyedt háttal(semmi pláne nincs benne, nem kell semmi tánctudás hozzá, még a hülye is meg tudja csinálni). De a legnagyobb poén az volt benne, hogy a srác ahogy figyeltem; egyszer nem láttam táncolni. És úgy jön oda hozzám hogy hogy táncolok, hát mi a fasz köze van hozzá, már bocsi. Nah az ilyen emberek feltudnak nagyon idegesíteni, csak az a probléma, szerintem nem érzik át a zenét rendesen, csak betanulnak vmi idióta táncot és azt hiszik az a jó, hát szerintem egyáltalán nem. Rezára/Soundhunterre igazán lehetett táncolni, tombolni, a többire annyira nem. De ahogy néztem az embereket sokkal jobban élvezték azokat a zenéket, amiket ők játszottak, mintha kicserélődött volna a közönség. Azt lehet élvezni, ami előtte ment már kevésbé, nem is láttam szinte egy emberen se hogy igazán tudja mi az hogy élvezni a zenét. Hát szerintem szomorú.... :cry: De ennek szerintem főleg a zene az oka. Meg az olyan emberek akik azt hiszik hogy az a partyzene. És ezzel nem akarok senkit se megbántani, csak szeretném látni az embereken/dj-ken hogy igazán élvezik a zénét, és nem vmiféle drogtól...Az maradjon a techno zenének, meg a hypernek.

tehat mi a tanulsag? :lol:
sztem az a szomoru hogy azt figyeled masok hogy "flesselnek" rad (atyauisten), es nem leszarod ki hogyan bulizik
ha engem kerdezel nalam a "kezzel varazsolas" szanalmasabb mint a "csoportos kezenfogos" :o

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 27-12-2005 
ujonc

Nem én mentem oda szólni hogy hogy táncolok, én még senkire nem szóltam rá soha. Szenrintem szánalmas az a tánc, egyébként ismerek egy srácot aki már vagy 8(lehet több is, de azóta találkoztam más régi dnb arcokkal is, akik szintén ezt mondták) éve dnbét hallgat és pont ezért nem megy el ilyen bulikra mert nem bírja nézni ahogy mostanában táncolnak a dnb-re az emberek és kurvára meg tudom érteni. És nem az embereken flasshelek, hanem a zenén, de ha nem jön be az a buta zene(mert nekem úgy tűnik) akkor mit csináljak, de amúgy is szoktam azokra is táncolni, csak nem az igazi, amire lehet is. :P És mielőtt bármi félreértés lenne én csak piával táncolok úgy, semmi szart nem használok, nem úgy mint egyesek.... ha meg neked nem jön be, akkor az nem az én gondom, de nem igazán érdekel, nekem ez tetszik, mert így tudom kifejezni legjobban mennyire tetszik a zene. És nem azért kell táncolni, mert a másik is úgy csinálja. Én azért lemegyek csak hogy jól érezzem magam, de mégis basztatják az embert. Nem lehet egy normálista táncolni, bulizni. Mert azt hiszik az a normális amit ők csinálnak, és rá akarják tukmálni az emberre, hát rám nem fogják/fogjátok.

my favourties:Roni Size,Dynamite MC,Shy Fx,Tali,Jamalski,John B,Future Prophecies, Aphrodite,Stamina,Pendulum,Fernanda Porto,EZ Rollers,Freestylers,Kosheen,Rawhill Cru,4Hero,London Electicity,Fresh,Suv,Roberto Carlos,High Contrast,Marky

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 27-12-2005 
ujonc

egyébként Matt-u nem a te zenédre gondoltam pontosan, mert neked még vannak olyanok amik tetszenek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 27-12-2005 
ujonc

De egyébként a táncban merülök el, de nem nehéz észrevenni, hogy milyen a közönség hozzáállása a zenéhez. Ha te úgy nem tudsz közbe figyelni az nem az én gondom...De ha nem tudod milyen is igazából hogyha a közönség örül a zenének, akkor pl.: menj le dancehallra Trafóba és megtudod szerintem. De amúgy szerintem már ott vannak a gázok ha vki ezt nem veszi észre alapból, anélkül hogy rákoncentrálna, mert azt érezni lehet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 27-12-2005 
ujonc

És ezzel nem akarok senkivel se kötöszködni, vagy bármiféle konfliktusba kerülni, csak egyszerűen ez a véleményem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:00, 27-12-2005 
partiarc

tanítsatok meg flesselni! Hefro te elég jól kened, mutasd már meg hogy kell! de télleg! az a része érdekel amikor van a kézzelvarázslás és akkor az fless.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:05, 27-12-2005 
pokemon

khaist wrote:
tanítsatok meg flesselni! Hefro te elég jól kened, mutasd már meg hogy kell! de télleg! az a része érdekel amikor van a kézzelvarázslás és akkor az fless.

Szádat nagyra, szarokat lenyel és már kész is.
:-|

http://trololololololololololo.com/
http://horsewithhandsridingabike.blogspot.com/
http://procatinator.com/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 27-12-2005 
partiarc

k×d×f wrote:
khaist wrote:

Szádat nagyra, szarokat lenyel és már kész is.
:-|

huhh köszi
legalább tom az alapokat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 27-12-2005 
pokemon

:-D

http://trololololololololololo.com/
http://horsewithhandsridingabike.blogspot.com/
http://procatinator.com/

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 204 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]