i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:15, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:55, 27-12-2005 
original nuttah

DrumClub wrote:
Marci Bacsi wrote:
Nem tudja vaklaki, mit játszott Bal 2:00 és 2:05 között?? :) Énelkelnek benne, és valami új, néhány hete haloom tőle aszzem.

Kb. akkor kezdett MartijnNOISIA, előtte pedig SKC és Matt-U b2b-ezett... szal Bal max a whisky-s üveggel játszadozhatott (de azt nagy lelkesedéssel :lol: )

Noisia egész pontosan fél2kor kezdett :wink:

2011.12.26. Need4Speed X-Mass Edition @ Kashmir Club

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:16, 27-12-2005 
droid

Mivel kezdet Noisia? valaki ha esetleg tud valamit rola...

hang az nagyon nem volt rendben a körterembe, de jo zenék mentek ez kárpotolt kicsit :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 27-12-2005 
original nuttah

tres1 wrote:

hang az nagyon nem volt rendben a körterembe, de jo zenék mentek ez kárpotolt kicsit :wink:

Block Control VIP

2011.12.26. Need4Speed X-Mass Edition @ Kashmir Club

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 27-12-2005 
droid

anĐr01Đ wrote:
tres1 wrote:

Block Control VIP

:wink:
nem arra gondoltam :D de annak is ha joltom mar van egy easy VIP verzioja de ez nem biztos.

Noisia – 'Subdue' :twisted:

Pendulumok helyet rakhatott volna Phace - Open Your Eyes,Vicious Circle - Between The Lines,Nocturnal - Cross The Line szerintem elvarhatok lettek volna de sebaj igy is jo volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 27-12-2005 
ujonc

DrumClub wrote:
Megragadnánk az alkalmat, hogy minden "kedves" fellépőnek ismét köszönetet mondjunk, h feláldozták (egyik) karácsony estéjüket !!! RESPECT

A bejutást leszámítva nagyszerű buli kerekedett, köszönjük nektek is (a türelmeteket is). Nem ekkora bulinak ígérkezett az elővételes jegyek fogyását tekintve, ezért nem tudtunk kellően felkészülni az ekkora tömegre, de szerencsére végül mindenki bejutott. Aki akarta, jól érezte magát, csalódottak meg mindig vannak...

még1x MERRY X-MAS mindenkinek!!!

sokan sztem nem is tudtak arról, hogy voltak elővételes jegyek. én pl a buli előtti nap tudtam meg, pedig nem a tájékozatlanságomról vagyok híres... :wink: amúgy meg 1 azaz EGY ÓRÁT! álltunk sorban. Kellemes volt minusz 2 fokban a Citadella előtt fagyoskodni.. Mire pedig bejutottunk megtelt a ruhatár.
Noisia szettről még annyit, hogy ennél sokkal jobbat várt sztem sokmindenki. Egyáltalán nem volt olyan jó. Simán az elmúlt fél év ismertebb darabjaiból válogatott a srác, néha belelopva egy két saját zenét, de azt is úgy, hogy másfél perc után Andy C-t megszégyenítően lekeverte. :P Én ennél sokkal sötétebb tech hangzásvilágot képzeltem el Noisiához. Pl egész este a The Tide-ra vártam és annyira elszomorító, amikor egy zenét nem lehet kiélvezni, mert alatta 2 másik zene szól. De ez már Martijn dolga.. Valószínüleg legközelebb már nem fog érdekelni egy ilyen buli. A kisteremben meg abszolút jó hangulat volt, csak szörnyű zsúfoltság.

THX Bladerunnerz! RESPECT!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 27-12-2005 
original nuttah

jagermeister, bacardi, pezsgők, borok, karácsony, szülinap, oldschoolroom, dölöngélés, jungle brothers, örjöngés, éjjelibusz+sixxmix109...

szoval a kezdeti ijedtség(sor) után egész jo mulatság volt:)
kösz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 27-12-2005 
soulproof

tres1 wrote:

Noisia – 'Subdue' :twisted:

azt a szett kozepen rakta. elso szam blockcontrol vip volt egy kis eminem acapellaval :)

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Last edited by -matt-u- on 18:25, 27-12-2005, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 27-12-2005 
soulproof

Junglist Soljah wrote:
Noisia szettről még annyit, hogy ennél sokkal jobbat várt sztem sokmindenki. Egyáltalán nem volt olyan jó. Simán az elmúlt fél év ismertebb darabjaiból válogatott a srác, néha belelopva egy két saját zenét, de azt is úgy, hogy másfél perc után Andy C-t megszégyenítően lekeverte. :P Én ennél sokkal sötétebb tech hangzásvilágot képzeltem el Noisiához. Pl egész este a The Tide-ra vártam és annyira elszomorító, amikor egy zenét nem lehet kiélvezni, mert alatta 2 másik zene szól. De ez már Martijn dolga..

a szettjenek kb 80%at (ha nem tobb) sajat zenek toltottek ki szoval nem ertelek. tide is volt.

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 27-12-2005 
souljah

számomra az utóbbi idők egyik legferdébb estéje volt a tegnapi

szeretném megragadni az alkalmat h mindenkitől elnézést kérjek, akit megpróbáltam lefárasztani :D

szerintem a sor sem volt olyan nagyon vészes, én élveztem h csinos lányok voltak előttem is, mögöttem is :fog:

Az egyetlen negatívuma a bulinak az volt, hogy majdnem több sör került a polomra, mint a bendömbe :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:33, 27-12-2005 
original nuttah

máty_ wrote:

szeretném megragadni az alkalmat h mindenkitől elnézést kérjek, akit megpróbáltam lefárasztani :D

szerintem a sor sem volt olyan nagyon vészes, én élveztem h csinos lányok voltak előttem is, mögöttem is :fog:

Az egyetlen negatívuma a bulinak az volt, hogy majdnem több sör került a polomra, mint a bendömbe :evil:

annyit tudok, h öntöttem a bal karodra egy kis viszkikolát, a jobbra bacardikolát.. csodálod h legyeskedtek körülötted a kislányok?

és ne üss többet hasba vazzeg
főleg ne az italom elfogyasztása után
köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 27-12-2005 
ujonc

bakker, a nagyteremben is tömeg volt, eláltátok a hang útjját ( :) :) :) ). oszt kb 3-ig úgy szolt a cucc, mint egy 1000 ft-os cmedia hangkaresz.

Marci Bácsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 27-12-2005 
souljah

Gutti wrote:
máty_ wrote:

annyit tudok, h öntöttem a bal karodra egy kis viszkikolát, a jobbra bacardikolát.. csodálod h legyeskedtek körülötted a kislányok?

és ne üss többet hasba vazzeg
főleg ne az italom elfogyasztása után
köszi

jajj :oops:

remélem nem fájt nagyon :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 27-12-2005 
ujonc

-matt-u- wrote:
Junglist Soljah wrote:
Noisia szettről még annyit, hogy ennél sokkal jobbat várt sztem sokmindenki. Egyáltalán nem volt olyan jó. Simán az elmúlt fél év ismertebb darabjaiból válogatott a srác, néha belelopva egy két saját zenét, de azt is úgy, hogy másfél perc után Andy C-t megszégyenítően lekeverte. :P Én ennél sokkal sötétebb tech hangzásvilágot képzeltem el Noisiához. Pl egész este a The Tide-ra vártam és annyira elszomorító, amikor egy zenét nem lehet kiélvezni, mert alatta 2 másik zene szól. De ez már Martijn dolga..

a szettjenek kb 80%at (ha nem tobb) sajat zenek toltottek ki szoval nem ertelek. tide is volt.

Ja volt Tide, de ez az, hogy kb fél percet hallhatál belőle tisztán, és egyből rákevert valamit, már nem emlékszem mit. Bosszantó volt. Szarul jött ki az egész. :D Meg volt ott csomó minden nem csak Noisia zenéket pakolt azért, bár tényleg nagy részben. - Most így visszagondolva, jó is hogy mondod. Kicsit egybefolyt nekem. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 27-12-2005 
ujonc

DrumClub wrote:
Marci Bacsi wrote:
Nem tudja vaklaki, mit játszott Bal 2:00 és 2:05 között?? :) Énelkelnek benne, és valami új, néhány hete haloom tőle aszzem.

Kb. akkor kezdett MartijnNOISIA, előtte pedig SKC és Matt-U b2b-ezett... szal Bal max a whisky-s üveggel játszadozhatott (de azt nagy lelkesedéssel :lol: )

az biztos :P :vedel:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:10, 27-12-2005 
original nuttah

Szánalmas volt NOISIA, többi Djnek nagy BIGuP! de most komolyan lejött hozta a kis CD tartóját, hozzá a kis lapocskával, kiba**ta a lemezjátszóra és jácotta ami felvolt neki írva....ez mindennek az alja...de lehet énláttam rosszul...., egyébként a elég kellemes buli volt Noisiát leszámítva, csak a nagy tömeg :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 27-12-2005 
original nuttah

sztem legalább 4 darb élmény volt az este.....a szó amit keresek a rendkívüli.....
noisia nagyon tetszett -személyemnek legalábbis igen- s még jade játékát emelném ki....respect
a sorban állást és a tömeget leszámítva rendkívüli volt az organizmus

tobábbi kellemes ünnepeket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 27-12-2005 
pokemon

bábos wrote:
sztem legalább 4 darb élmény volt az este.....a szó amit keresek a rendkívüli.....
noisia nagyon tetszett -személyemnek legalábbis igen- s még jade játékát emelném ki....respect

éste jade-t hol hallgattad? ha végig nézed a lineupot nem hiszem hogy rábukkannál erre a névre :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:27, 27-12-2005 
black hoe rec.

munk wrote:
bábos wrote:

éste jade-t hol hallgattad? ha végig nézed a lineupot nem hiszem hogy rábukkannál erre a névre :roll:

Ettől függetlenül még kiemelheti Jade játékát.

:loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:27, 27-12-2005 
Torespont Radio

Junglist Soljah wrote:

annyira elszomorító, amikor egy zenét nem lehet kiélvezni, mert alatta 2 másik zene szól.

ha egy zenet akarsz hallani, akkor szerintem tedd be otthon es hallgasd vegig. a djnek az a dolga h "szorakoztatoan" tegye ossze a zeneket es inkabb erdemkent lehet feltuntetni azt, hogy gyorsan mixel.

FuCkDa wrote:

hozta a kis CD tartóját, hozzá a kis lapocskával, kiba**ta a lemezjátszóra és jácotta ami felvolt neki írva.

gondolom az volt a lapon, hogy mi van a cdken

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 27-12-2005 
tactile

néha tényleg kicsit sokáig szóltak együtt a zenék, de egyébként ügyesen mixelt a csávó, jó megoldásai voltak. a lapon meg a cd-k tracklistje volt, nem láttam még ilyen megoldást dehát végülis miért ne. én annak örültem hogy rakott driftereket is. :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]