DrumClub wrote:
Megragadnánk az alkalmat, hogy minden "kedves" fellépőnek ismét köszönetet mondjunk, h feláldozták (egyik) karácsony estéjüket !!! RESPECT
A bejutást leszámítva nagyszerű buli kerekedett, köszönjük nektek is (a türelmeteket is). Nem ekkora bulinak ígérkezett az elővételes jegyek fogyását tekintve, ezért nem tudtunk kellően felkészülni az ekkora tömegre, de szerencsére végül mindenki bejutott. Aki akarta, jól érezte magát, csalódottak meg mindig vannak...
még1x MERRY X-MAS mindenkinek!!!
sokan sztem nem is tudtak arról, hogy voltak elővételes jegyek. én pl a buli előtti nap tudtam meg, pedig nem a tájékozatlanságomról vagyok híres...

amúgy meg 1 azaz EGY ÓRÁT! álltunk sorban. Kellemes volt minusz 2 fokban a Citadella előtt fagyoskodni.. Mire pedig bejutottunk megtelt a ruhatár.
Noisia szettről még annyit, hogy ennél sokkal jobbat várt sztem sokmindenki. Egyáltalán nem volt olyan jó. Simán az elmúlt fél év ismertebb darabjaiból válogatott a srác, néha belelopva egy két saját zenét, de azt is úgy, hogy másfél perc után Andy C-t megszégyenítően lekeverte.

Én ennél sokkal sötétebb tech hangzásvilágot képzeltem el Noisiához. Pl egész este a The Tide-ra vártam és annyira elszomorító, amikor egy zenét nem lehet kiélvezni, mert alatta 2 másik zene szól. De ez már Martijn dolga.. Valószínüleg legközelebb már nem fog érdekelni egy ilyen buli. A kisteremben meg abszolút jó hangulat volt, csak szörnyű zsúfoltság.
THX Bladerunnerz! RESPECT!!