i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:41, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 72 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:51, 08-12-2000 
ujonc

Budapesten kb. 200, dnb partikat gyakran latogato emberre jut kb. 10 nagyon jo dnb DJ.
Ezen kivul vannak meg vagy 20-an, akik szinten jok, csak nekik mar nem jut hey/ido a fellepesre. Es akkor azokrol a jo DJ-krol meg nem is beszeltem, akik meg 1 nagyobb bulin se jatszottak, es 1 hires dnb klubban sem..
Ok is kb. 40-50-en vannak..
Szoval szerintem abszolut semmi eselyuk az uj tehetseges Drum`n`Bass DJ-knek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 11-12-2000 
ujonc

Szerintem mindenkinek, aki tehetséges előbb-utóbb lehetősége lesz érvényesülni. Természetesen sok kitartás kell.
Senki sem úgy kezdte, hogy vett két lemezjátszót és egy keverőt, aztán zenélt a NOWSOUND-on. :)
Természetesen, aki közelebb van a tűzhöz, annak hamarabb adatik meg a lehetőség az érvényesülésre.
Engem sem ismert senki '96-ban, pedig már javában nyomtam. Igaz, NEKRO?
KITARTÁS!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:36, 11-12-2000 
ujonc

Szili ezzel mindössze annyi a probléma, hogy aki tovább tanul és apuci&anyuci nem tömi pénzzel, annak aztán sehonnan nem lesz pénze arra 2 lemezjátszóra+keverőre!!
Nem hogy utána szépen minden héten vegye a lemezeket!
Szóval Magyarország bekaphatja!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:04, 12-12-2000 
ujonc

Szili én ismertelek már akkor is, amikor még valahol (legalább is úgy emlékszem) Rákoskeresztúron játszottál (nem a homokozóban! azért olyan régóta nem ismerlek, de valami kis söröző galériáján) és akkor gondoltam, hogy itt van valaki (többek között), akiről ez a topic szól és hogy IGEN, valahogy így kell ezt a műfajt prezentálni :))

respekt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 12-12-2000 
ujonc

Sil: Te 96-ban mar jol nyomtad, es meg nem ismert teged senki. De akkor meg alig voltak ismert dnb dj-k. Ha valaki most nyomja jol, de meg nem ismeri senki, az nem jelenti azt, hogy 2004-ban ismert dnb dj lesz, meg akkor se, ha olyan jol nyomja, mint te.
syNg: Te merre lax? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 12-12-2000 
ujonc

2004-ben :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 12-12-2000 
ujonc

Brasil!
Nekem sem volt először $-em, de gyűjtöttem rá. Nem vettem ruhákat, lecsövesedtem.
Rengeteg szórakozásról mondtam le.
Másfél év alatt jött össze a pénz. Szóval kellett a kitartás.
A HU fizetéseket pedig nem is kell ecsetelni. GÁZ.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:03, 12-12-2000 
ujonc

Köszi syNg!
Jókat buliztunk mi akkoriban. Voltál ott a Kalakutában Keresztúron?
Itt a email címem. Írj! Cseveghetnénk a közös múltról. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 12-12-2000 
ujonc

Nem értek veled egyet Nekro!
Szerintem, ha valaki jól nyomja, az előbb-utóbb érvényesül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 13-12-2000 
ujonc

Szili : De hát a tanulás mellett, mivel azt is fizetni kell, 1szerüen nincs semmi, amiből félre tehetnék, mert a nyáron is dolgoztam, tehát amikor volt rá lehetőségem megpróbáltam gyűjteni!Csakhát abból egy fillért nem láttam, mármint elment a pénz, arra hogy tanulhassak, és azt majd csak évek multán fogom érzékelni, hogy megtérült, ráadásul a suli mellett baromira nincs idő munkára!
Szóval a te történeted max abban az esetben igaz, ha nem akarsz tovább tanulni 1 egyetemen vagy egy főiskolán, fel kell áldoznod magad a jövődért!Azért ez 1 elég szar dolog!
Beszéltem egy volt német tartományi oktatási miniszterrel és teljesen ki volt készülve azon, hogy itt nálunk egy fiatalnak milyen a helyzete a tanulás mellett!Magyarország lószarra nincs felkészülve, nemhogy az EU-tagságra....
Szóval akkor lehet választani: a jövő(ami persze ugyanolyan dolog mint a DJ dolog, mert így azt fogom dolgozni, amit mindig is szerettem volna) vagy, hogy a "fiatalkori" álmaimat váltom valóra és majd lesz, ami lesz....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 14-12-2000 
ujonc

Na, ja a fősuli az nem egyetem.Ez is azt mutatja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 15-12-2000 
ujonc

már amelyik... ;(

ilyenkor az egyik szemem sír, a másik üveg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:33, 15-12-2000 
ujonc

szili: ezt a levelet eloszor maganba akartam, de aztan ugy ereztem, hogy olyan altalanos dolgokrol is szol, ami esetleg masokat is erdekel

hmm. Kalakuta... igen, azok voltak a szep idok :))
akkor jottem haza Angliabol es nagyon orultem, hogy itthon is beindultak a dolgok (Park Cafe, Jungle War, Tilos - jungel konyve...), szoval jo iranyban haladtunk a 95/96-os kezdet utan,

egyszer Istvan (Focus) baratommal elmentunk oda a vilagvegere :) (en a varos masik vegeben lakom) es ott aztan volt vilagvege hangulat, amikor a jobbnal jobb zeneket pakoltatok, a toled - most mar :) - megszokott/elvart precizseggel es lendulettel, Focusnak meg talan ezek voltak a kezdeti probalkozasai (bocs, ha rosszul tudom), aki azota rengeteget fejlodott, ami akkor szinten nagyon tetszett, es az is, hogy ti (es meg biztos sokan masok, akiket nem ismerek szemelyesen) be mertetek vallalni az egesz djskedessel jaro kockazatot, es kitartassal ill. erdeklodessel tovabbra is hozzatesztek valamit a hazai szcenahoz

magyar dj-k, zeneszerzok(!), producerek(?) full respekt

nagyon tetszett, amit ott csinaltal, es en tettem egy konnyelmu igeretet, ha meg emlekszel, de talan nem is vetted tul komolyan, mert akkor meg messze nem voltal ilyen nepszeru, szoval pont akkor folytak targyalasok egy angol fickoval, hogy egy klubbot szeretne nyitni Bp-en, en meg segitettem neki egy-ket talalkozo osszehozasaban, szallas, kocsi meg ilyesmi..., es felajanlottam neked, hogy ha van kedved, akkor jatszhatnal ott, de a vegen sajnos nem lett az egeszbol semmi :( aztan meg en is lealltam ezzel a vonallal (vendeglatas, party szervezes), mondjuk tulzas lenne azt allitanom, hogy egyaltalan benne is voltam, csak hat nagy almom volt egy darabig, hogy ezzel foglalkozzak, miutan Londonban dolgoztam nehany klubban es ott nagyon tetszett az egesz, vegul ra kellett jonnom, hogy Mo-on teljesen maskent mukodik es csak az ellensegek szamanak novelesevel lehetne elorebb jutni (olyan nagypalyas meg nem vagyok, hogy ezt bevallaltam volna :)
na jo, azert kint is megvan a maffia, csak valahogy letisztultabb...

aztan inkabb valasztottam a konnyebbet vagy nehezebbet, ezt nehez eldonteni, de mindenesetre most mar a tanulastol (foiskola) es a munkamtol varok el eredmenyeket a jovoben (meg magamtol is persze :), de azert meg most is nagy a kisertes, hogy tobb idot szenteljek a zenenek, csak sajnos nem lehet mindent :((

sokszor irigyellek bennetek (DJ-k), amikor latom az arcotokon azt a boldogsagot, mikor a partykon mindenki orul nektek es viszont, mert ott van egy nagy adag pozitiv visszacsatolas a sok befektetett munka es ido eredmenyekent, meg persze - szerintem legalabb is - hazugsag lenne azt allitani, hogy csak a kozonsegnek jatszotok, mert azzal amivel oromet okozol magadnak, azzal olyat csinalsz (keversz, raksz, pakolsz), amit a hallgatosag is elvez, es akkor az is orul es nagy oromben van resze jol :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 19-12-2000 
ujonc

HI! syNg!

Treb is ott volt, bizony.

Focus barátunk akkor zenélt ott? Hát az az alkalom emlékezetes volt. Kis buli jó hangulat.
Hamar elmentetek, ha jól emlékszem.

Akkor már volt Connection Crew is, nem?! :)
Szép idők voltak azok. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:45, 20-12-2000 
ujonc

hamar elmentünk?

az legfeljebb egy korai magömlés volt :))
de mi sokáig voltunk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:02, 27-02-2006 
metalhead

Brazil wrote:
Szili ezzel mindössze annyi a probléma, hogy aki tovább tanul és apuci&anyuci nem tömi pénzzel, annak aztán sehonnan nem lesz pénze arra 2 lemezjátszóra+keverőre!!
Nem hogy utána szépen minden héten vegye a lemezeket!
Szóval Magyarország bekaphatja!!!!!!

és tényleg.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:35, 27-02-2006 
impulsecreator.hu

:D

2000es thread

és nyilván igaza van, hiszen valóban pénzbe kerülnek a lemezek

de a pénz se számít kizárólagosan, nem csak milliomosgyerekek djznek (sőt, ahogy én látom, főleg nem), bár egy kb középosztálybeli helyzet tényleg kell hozzá (mihez nem).

és most már elvileg a producerkedéssel is ki lehet törni, nem kell hozzá méregdrága studiófelszerelés feltétlenül.. azon tényleg csak dolgozni kell. egy ingyen megszerzett reasonnal és ingyen letöltött hangmintákkal egy közepesen gyenge géppel simán lehet tuneokat csinálni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:53, 27-02-2006 
impulsecreator.hu

aztan a lemezeladasi gazsibol meglehet venni a lemjat, keverot (k*rvakat) :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 27-02-2006 
original nuttah

Szili azért jók voltak a Batyi és a Margit híd közötti állóhajós bulik is 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 27-02-2006 
souljah

en eselyeket nem feltetlenul a penzben keresnek hanem azt hogy hova kell ahhoz nyalintani [ha mar tenyleg ennyi tehetseg van] hogy bekeruljon a verkeringesbe es ne adj isten meg neve is legyen :]
ezen nem mulik? :]
laikus vagyok.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 72 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]