szili: ezt a levelet eloszor maganba akartam, de aztan ugy ereztem, hogy olyan altalanos dolgokrol is szol, ami esetleg masokat is erdekel
hmm. Kalakuta... igen, azok voltak a szep idok

)
akkor jottem haza Angliabol es nagyon orultem, hogy itthon is beindultak a dolgok (Park Cafe, Jungle War, Tilos - jungel konyve...), szoval jo iranyban haladtunk a 95/96-os kezdet utan,
egyszer Istvan (Focus) baratommal elmentunk oda a vilagvegere

(en a varos masik vegeben lakom) es ott aztan volt vilagvege hangulat, amikor a jobbnal jobb zeneket pakoltatok, a toled - most mar

- megszokott/elvart precizseggel es lendulettel, Focusnak meg talan ezek voltak a kezdeti probalkozasai (bocs, ha rosszul tudom), aki azota rengeteget fejlodott, ami akkor szinten nagyon tetszett, es az is, hogy ti (es meg biztos sokan masok, akiket nem ismerek szemelyesen) be mertetek vallalni az egesz djskedessel jaro kockazatot, es kitartassal ill. erdeklodessel tovabbra is hozzatesztek valamit a hazai szcenahoz
magyar dj-k, zeneszerzok(!), producerek(?) full respekt
nagyon tetszett, amit ott csinaltal, es en tettem egy konnyelmu igeretet, ha meg emlekszel, de talan nem is vetted tul komolyan, mert akkor meg messze nem voltal ilyen nepszeru, szoval pont akkor folytak targyalasok egy angol fickoval, hogy egy klubbot szeretne nyitni Bp-en, en meg segitettem neki egy-ket talalkozo osszehozasaban, szallas, kocsi meg ilyesmi..., es felajanlottam neked, hogy ha van kedved, akkor jatszhatnal ott, de a vegen sajnos nem lett az egeszbol semmi

aztan meg en is lealltam ezzel a vonallal (vendeglatas, party szervezes), mondjuk tulzas lenne azt allitanom, hogy egyaltalan benne is voltam, csak hat nagy almom volt egy darabig, hogy ezzel foglalkozzak, miutan Londonban dolgoztam nehany klubban es ott nagyon tetszett az egesz, vegul ra kellett jonnom, hogy Mo-on teljesen maskent mukodik es csak az ellensegek szamanak novelesevel lehetne elorebb jutni (olyan nagypalyas meg nem vagyok, hogy ezt bevallaltam volna
na jo, azert kint is megvan a maffia, csak valahogy letisztultabb...
aztan inkabb valasztottam a konnyebbet vagy nehezebbet, ezt nehez eldonteni, de mindenesetre most mar a tanulastol (foiskola) es a munkamtol varok el eredmenyeket a jovoben (meg magamtol is persze

, de azert meg most is nagy a kisertes, hogy tobb idot szenteljek a zenenek, csak sajnos nem lehet mindent

(
sokszor irigyellek bennetek (DJ-k), amikor latom az arcotokon azt a boldogsagot, mikor a partykon mindenki orul nektek es viszont, mert ott van egy nagy adag pozitiv visszacsatolas a sok befektetett munka es ido eredmenyekent, meg persze - szerintem legalabb is - hazugsag lenne azt allitani, hogy csak a kozonsegnek jatszotok, mert azzal amivel oromet okozol magadnak, azzal olyat csinalsz (keversz, raksz, pakolsz), amit a hallgatosag is elvez, es akkor az is orul es nagy oromben van resze jol

)