i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:25, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 393 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:47, 23-01-2006 
droid

ib.su wrote:
szerintem ez a topic most a leheto legjobb iranyba fordult.

bizzunk benne, h a kedves fiatal holgyeket valahogy utoleri az
info, h tema lett beloluk, es gyors regisztracio utan egy postban
helyre raknak mindenkit, akinek ketsegei merultek fel akar
attraktivitasuk, akar szellemi kepessegeik tekinteteben

:lol:

Ennek lehet én örülnék a legjobban, mondom már majdnem könyörögtem, h mondjon vmi mást...de volt, aki említette már, h mást is beszélt, csak nem nekem és én nem is hallottam :( na mind1,legyen pont :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:51, 23-01-2006 
original nuttah

a bal szélsőnek jók a csöcsei...de azért elég fejcserések 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:47, 23-01-2006 
metalhead

Image

"te figy, techno vagy valami porgosebb nem lesz?" :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:45, 23-01-2006 
kisfröccs

egyreszt magyarorszag remixet ne mereszeljen senki csinalni igy is sokan vallakoztak volna sorreldobalasra esetleges ujabb eneklesere :D

masreszt aki szilveszterkor meg bir beszelni az vmit rosszul csinal :D

harmadreszt reggel f7 kor ne probaljon senki vezetesre ravenni plane miutan kozlom hogy nincs jogsim es ittam :roll: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:35, 23-01-2006 
partiarc

Stormy wrote:
csutak wrote:
Image
nice :titties:

Erre csak annyi, h a középső lánnyal megpróbáltam megismerkedni szilveszterkor és akármit mondtam neki csak ezt a 3szót használta:"nem tudom", "nem értem"+ nagy szemekkel kérdően nézett rám :lol: és már kb rimánkodtam neki5perc után, h mondjon mást, de nem, csak nézett rám, és erre otthagytam..számomra nagy csalódás volt :? :cry:

Hat eleg amator lehetsz, en januar masodikan estig henteregtem a kislannyal a szulei pecojan...

Profile  

Post subject: MC????????,
PostPosted: 06:04, 23-01-2006 
ujonc

NAh szóval!
Őszinte leszek s már előre tudom,hogy mennyi embernek nem fog tetszeni amit írok, - de ez van.
Dis játszott mire leértünk.Szerintem teljesen jó ,kellemes szettet tolt,nekem tetszett. Addig nem is volt bajom.
Utána jöttek Jade- ék . Ügyes srácok és zeneileg teljes elismerésem!
.Viszont volt azon a bulin 1 nagy gebasz! Pont akkor mikor ők játszottak. MC /tököm se tudja kicsoda/!! - Véleményem szerint annak az embernek semmi keresni valója nem volt azon a színpadon és bűn volt mikrofont adni a kezébe.Vagy legalább is kihangosítani.A srácok szetjét szerintem jópárszor agyon vágta.Amennyiben nem lett volna MC ,szerintem sokkal ütősebb lett volna ez a buli ,--mert a zenékkel semmi baj nem volt! Ellenben mikor meghallottam az MC-t, Oláh Ibolya nótáját nyekeregni??? :cry: Azthittem padlót fogok ,nem hittem el!!! MI VOLT EZ?? :twisted: -s ekkor jött el az a pont,hogy leléptem és otthagytam az egészet a francba. Komolyan a következő bulin mit fogunk hallani ? - /Zámbó IMRE : - 1x megvadulok én ( dnbremix MC anyámkinnyával) / - vagy mi a szar? -- mert ennyi erővel kb. simán elképzelhető .
Minden esetre ezek után,ha bulizni mennék előtte kellőképen informálódni fogok MC ügyben,mivel még 1 ilyent nem szeretnék magamnak!
Gondolom,most pár ember majd anyázni fog engem meg hasonló,de kb. leszarom. +teheti az illető!

Jade , Matt-U hajrá és további sok sikert! Ezt a Mikiegeret meg szerintem felejtsétek el!
-- nah ennyi!

bye Skull

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:19, 23-01-2006 
ujonc

ilyen cicik MELLett már ki nézi a fejét...? :)

Amugy az sem vészes

A nemértemes csajszi meg nem lehet, h azér nem értett mer gyorsan beszeltel? :) (teljeseitesi kenyszer miegymas)

Szilveszterkor beleférne.. eheheh

Nade en megtértem ku**olok.

Profile  

Post subject: Re: MC????????,
PostPosted: 08:05, 23-01-2006 
son of nitrous

Skull wrote:
NAh szóval!
Őszinte leszek s már előre tudom,hogy mennyi embernek nem fog tetszeni amit írok, - de ez van.
Dis játszott mire leértünk.Szerintem teljesen jó ,kellemes szettet tolt,nekem tetszett. Addig nem is volt bajom.
.Viszont volt azon a bulin 1 nagy gebasz! Pont akkor mikor ők játszottak. MC /tököm se tudja kicsoda/!! - Véleményem szerint annak az embernek semmi keresni valója nem volt azon a színpadon és bűn volt mikrofont adni a kezébe.Vagy legalább is kihangosítani.A srácok szetjét szerintem jópárszor agyon vágta.Amennyiben nem lett volna MC ,szerintem sokkal ütősebb lett volna ez a buli ,--mert a zenékkel semmi baj nem volt! Ellenben mikor meghallottam az MC-t, Oláh Ibolya nótáját nyekeregni??? :cry: Azthittem padlót fogok ,nem hittem el!!! MI VOLT EZ?? :twisted: -s ekkor jött el az a pont,hogy leléptem és otthagytam az egészet a francba. Komolyan a következő bulin mit fogunk hallani ? - /Zámbó IMRE : - 1x megvadulok én ( dnbremix MC anyámkinnyával) / - vagy mi a szar? -- mert ennyi erővel kb. simán elképzelhető .
Minden esetre ezek után,ha bulizni mennék előtte kellőképen informálódni fogok MC ügyben,mivel még 1 ilyent nem szeretnék magamnak!
Gondolom,most pár ember majd anyázni fog engem meg hasonló,de kb. leszarom. +teheti az illető!

Jade , Matt-U hajrá és további sok sikert! Ezt a Mikiegeret meg szerintem felejtsétek el!
-- nah ennyi!

bye Skull

ilyenkor büszke vagy magadra,hogy megadtad?inkább örülnél,hogy meg lett tartva a buli!Hungarian massiv 8)

Profile  

Post subject: Re: MC????????,
PostPosted: 09:53, 23-01-2006 
partiarc

Skull wrote:
NAh szóval!

-- nah ennyi!

bye Skull

Szerintem itt senkinek sem a stílusa a másik anyukáját szidni, de azért elég érdekes hozzáállás. MC Rise FM teljesen önszorgalomból állt ki... úgyhogy te aztán érdeklődhettél volna ezerrel az mc-ről :lol: :lol: :lol:

Figyu... azon kívül, hogy nem tetszett neked Oláh Ibolya, ami sztem sok embernek szintén... azért nem szar mc! (egyébként a Balkán Fanatik tagja)...

Tudod mit Robi! Már megint raktad azt a K*rva Flipside-ot... mostantól kezdve utállak, de szar voltál! Többé engem nem látsz bulidon :hah: :lol: :lol: :lol:
Egyébként is mondtam, hogy inkább Robinak kellett volna mikrofont adni :lol:

vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdő taktusaira.
békatalpakkal futja végig a maratoni távot.
külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:02, 23-01-2006 
droid

Stormy wrote:
v1k wrote:
te lányokkal ismerkedsz? :D
amúgy sztem ezek helyes kislányok

Igen, 1sorban, mivel velük 1szerűbb, mint a pasikkal :wink: szted én miért akartam megismerkedni velük? :lol:

ha lo nincs a kutya is jo? :D

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:04, 23-01-2006 
original nuttah

Marci Bacsi wrote:
erazer wrote:
... Kb fél kettőkor utban a keleti felé azon gondolkoztunk, hogy hová lesz ez az egész partyszervezés magyarországon?
:

Nagyon rosszul látod a dolgot, egyik sem a szervezőkön múlott, Sunchasenek pl. nem adták oda a vízumát--> Ujrjnát az EU-ba.

Ha még vártatok volna fél órát, biztos más lnne a véleményed, ugyanis 2 után indult be igazán a party. Rise FM simán helyre rakta az egészet. 600 fT-ért ez nagyon is jó buli volt!

Igen ugye, Marci Bácsinak igaza van, a szervezés tip-top volt, TeeBee megérkezése saját hülyeségén múlott, ha jól emlékszem a röpjegye is ki volt fizetve, ő azonban...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:13, 23-01-2006 
piper

petschy wrote:
Stormy wrote:
v1k wrote:
te lányokkal ismerkedsz? :D
amúgy sztem ezek helyes kislányok

Igen, 1sorban, mivel velük 1szerűbb, mint a pasikkal :wink: szted én miért akartam megismerkedni velük? :lol:

ha lo nincs a kutya is jo? :D

szamár

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:14, 23-01-2006 
original nuttah

Bassbin wrote:
Marci Bacsi wrote:
erazer wrote:
... Kb fél kettőkor utban a keleti felé azon gondolkoztunk, hogy hová lesz ez az egész partyszervezés magyarországon?
:

Nagyon rosszul látod a dolgot, egyik sem a szervezőkön múlott, Sunchasenek pl. nem adták oda a vízumát--> Ujrjnát az EU-ba.

Ha még vártatok volna fél órát, biztos más lnne a véleményed, ugyanis 2 után indult be igazán a party. Rise FM simán helyre rakta az egészet. 600 fT-ért ez nagyon is jó buli volt!

Igen ugye, Marci Bácsinak igaza van, a szervezés tip-top volt, TeeBee megérkezése saját hülyeségén múlott, ha jól emlékszem a röpjegye is ki volt fizetve, ő azonban...

nem azt mondom hogy a szervezők hibája. Egyszerűen elszomoritó a helyzet, hogy b*szn*k eljönni. Ezért mondom hogy mivé lesz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 23-01-2006 
allnightbreakz

erazer wrote:
Bassbin wrote:
Marci Bacsi wrote:
erazer wrote:
:

nem azt mondom hogy a szervezők hibája. Egyszerűen elszomoritó a helyzet, hogy b*szn*k eljönni. Ezért mondom hogy mivé lesz...

tunteto jellegel ne vegyel tobb teebee lemezt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 23-01-2006 
original nuttah

ja szervezzünk tüntetést és égessünk teebee lemezeket a subtitles előtt :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:29, 23-01-2006 
ujonc

Én nem tudom, hogy gondolta tibi...Nem egy jó bulit hoztak már össze neki magyarok...Pl mikor az első Náószándja volt,meg amikor Stakka skynet után játszott...Akkor még ő is a földön járhatott a többi emberrel egyetemben,mert ott lelkesen kirakta a pejslit...A magyar szervezők helyébe felemelném a fejem,és többé nem hívnám el...Így is vannak annyian a nagyszerű művészek akik talán izgisebbek is mint teebee...A három kisleányt ábrázoló fotóról annyit,hogy nekem is az tünt föl mikor átlapoztam a fotókat
2kép/mp-vel, de nekem is csak ,,mellesleg". :lol:
A mellette lévő két másik leányzót már én is láttam egy-két helyen...Mindig az jut róluk eszembe amikor a hőn szeretett, már-már elfeledett általános iskolai osztályom 7.-es dívái csoportosan jártak wc-re, sejtetve a fiúknak, hogy őnekik már nemcsak a pisilés a dolguk ott, hanem valami sokkal komolyabb és nőiesebb dolog. 8) Stormy írását azonban igen megdöbbentőnek találtam. :?
ugyanis többnek néz ki mint hetedikes+nem tudom mi baja a pasikkal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 23-01-2006 
piper

Satellit wrote:
nem tudom mi baja a pasikkal.

még nem találkozott megfelelővel és ez elkeseríti :lol:

azt hiszem nem igazán érezted az írásában a többértelműséget

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:41, 23-01-2006 
ujonc

pontosan ezt éreztem benne...ez az ami miatt érdekesnek tartom...
na mindegy...ebbe a témába hiba lenne belemenni...ő tudja...
témavált...nem tudja valaki,hogy mikor összesítik a szavazatokat az éves szavazásról?...kíváncsi vagyok hogy endi szí vagy tempör dí nyert :lol: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:50, 23-01-2006 
piper

próbáld sürgetni a közönség szavazás topicba :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 23-01-2006 
ujonc

Áhh...felejtős...biztos várják, hogy beérkezzen még pár szavazat D Bridge-re meg Calibre-ra... :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 393 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]