NAh szóval!
Őszinte leszek s már előre tudom,hogy mennyi embernek nem fog tetszeni amit írok, - de ez van.
Dis játszott mire leértünk.Szerintem teljesen jó ,kellemes szettet tolt,nekem tetszett. Addig nem is volt bajom.
Utána jöttek Jade- ék . Ügyes srácok és zeneileg teljes elismerésem!
.Viszont volt azon a bulin 1 nagy gebasz! Pont akkor mikor ők játszottak. MC /tököm se tudja kicsoda/!! - Véleményem szerint annak az embernek semmi keresni valója nem volt azon a színpadon és bűn volt mikrofont adni a kezébe.Vagy legalább is kihangosítani.A srácok szetjét szerintem jópárszor agyon vágta.Amennyiben nem lett volna MC ,szerintem sokkal ütősebb lett volna ez a buli ,--mert a zenékkel semmi baj nem volt! Ellenben mikor meghallottam az MC-t, Oláh Ibolya nótáját nyekeregni???

Azthittem padlót fogok ,nem hittem el!!! MI VOLT EZ??

-s ekkor jött el az a pont,hogy leléptem és otthagytam az egészet a francba. Komolyan a következő bulin mit fogunk hallani ? - /Zámbó IMRE : - 1x megvadulok én ( dnbremix MC anyámkinnyával) / - vagy mi a szar? -- mert ennyi erővel kb. simán elképzelhető .
Minden esetre ezek után,ha bulizni mennék előtte kellőképen informálódni fogok MC ügyben,mivel még 1 ilyent nem szeretnék magamnak!
Gondolom,most pár ember majd anyázni fog engem meg hasonló,de kb. leszarom. +teheti az illető!
Jade , Matt-U hajrá és további sok sikert! Ezt a Mikiegeret meg szerintem felejtsétek el!
-- nah ennyi!
bye Skull