i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:34, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1245 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:27, 23-01-2006 
mindscape

de sztem te főképp magadat próbálod meggyőzni, h nem faszságra dobtad ki a pénzt :lol:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
original nuttah

szelep hülyét csinál belőletek, nincs is kortez nevű dj :lol:

Profile  

Post subject:
impulsecreator.hu

chin0 wrote:
scm wrote:
producer vizsga nincs még?
bazz akkor honnan tudják az emberek, h jó-e a zene amit csinálok?
és én honnan tudom
bezzeg egy jó vizsgával biztosra mehetnék

:lol:

azt nyilatkozta az oszk kepviseloje, hogy nem a kozonseg donti el, hogy jo-e a zene amit a dj jaccik, hanem a dj vizsga garantalja a jo zenet es a hangulatot :lol:

igen, mert a tanfolyamban ízlés-kurzus is van :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 23-01-2006 
son of nitrous

chin0 wrote:
Selector wrote:
Hallod én legalább magam mögé tudhatok vmit amivel foglalkozom,te gondolom minden partyn faszkészen flashelsz a sorokba..boccs hogy nem álltam be közétek,neharri..de mondom nem csak ott zenélek,de köszi hogy elolvastad amit írtam..amúgy országa választja a zenét,figyelj lehet,hogy oda vagytok hogy mekkora király a dnb(amúgy szerintem is jó) de kimész Németbe vagy Ausztriába és más kúltúrával ismerkedsz meg..pl amilyen én játszom azaz a handsup,az németországban még mindig rave-zene és milliókat vonz az arénába a stílus,de szerintem amíg Mo-n élünk maradjunk annyiban,hogy a dnb és a handsup is ugyanolyan elfogadott és közkedvelt szerencsére..peace!

sztem nem flessel a sorokba' vagy mi :lol:

menj ki nemetbe' meg osztrakba' oszt nezd mög mennyivel igenyesebb a kozonseg mint itthol

foleg a handsup vagy milyen stilusban

Hát igényesebb is...senki nem is vitatta...sajnos Mo-n szánalom a buulik nagyrésze mert buták az emberek az igényes zenére, és nekik csak azu a király ami a tvbe, meg a rádióba megy...sajnos...a sors fintora hogypl a német viván csak olyan zenék mennek amik iutthon ujdonságnak számítanak egy klubba...de hát ez van...ez MO!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 23-01-2006 
Smoke|Break

Selector wrote:
pl amilyen én játszom azaz a handsup,az németországban még mindig rave-zene és milliókat vonz az arénába a stílus,

szerintem maradj csöndben mielőtt mégjobban kiröhögteted magad. Megsúgom a rave az nem stílus. és a raverek meg nem a rave zene kedvelői. pedig neked még vizsgád is van róla, én meg még amatőr dj sem vagyok :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 23-01-2006 
souljah

szelcsy az van hogy most hiaba magyarazol barmit is mar megint hulyet csinaltal magadbol es akarhogy probalod ebbol kivagni magad, nem fog menni
nem akarlak bantani de szerintem az lenne a legjobb ha most nem probalnal meg tobb onallo gondolatot idegravirozni mert nemvezet jora latod

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 23-01-2006 
chi recordings

uhh ahh ajajjj....

:dump:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 23-01-2006 
souljah

Selector wrote:

Az csak egy hely ahol dolgozom,de látom nálatok különleges dolog,ha egy ember 2-3helyen dolgozik..mellesleg ez sem teljesen igaz amit mondassz,mert szerintem ebben a pillanatban is külföldön ül egy tucat srác aki talán még jobb is a mostani felhozatalnál ,csak nincs lehetõségük kilépni és nem tudhatod hogy ez milyen kör,mert nem vagy ott amikor elõször lép föl és nem tudhatod,hogy miért is lép fel egyáltalán. És ez általános minden mûfajra nézve,mert a bunda mindenhová beeszi magát.Voltak ismerõseim akik mások meglátásai szerint is bénábbak mint én mégis a jó contact miatt sokkal elõrébb tartanak mint én,de te most biztos nagy arc vagy ha azt hiszed ezzel leoltottál,közben nem érted a hangnememet,ezért írtam oda hogy ne oltásnak vegyétek,de jellemzõ rátok fórumozókra(most se pont erre a fórumra gondolok,cakumpakk az egészre) hogy amint vmi nem tetszik egybõl nekitámadtok az embernek többen is..ezen gondolkodj el egy picit.Nah tényleg minden jót!
nem igazán értem miért is ütköztél meg szösszentem hangnemén, de mindegy is..nekem a hozzáállásoddal van bajom. szerinted csak akkor lehet vki jó dj ha van oszks vizsgája, szerintem meg semmi de semmi köze annak, h vki képes-e magas színvonalon szórakoztatni v sem.
a másik meg ez a munkaként való megközelítés. nekem ez nem kenyérkeresõ foglakozás, hanem legkedvesebb hobbim, saját magam szórakoztatása, egy halom pénzt öltem már bele, de kit érdekel, mert egyszerûen szeretem. elõfordul h más is fültanúja ennek s ilyenkor mindig remélem, h élvezik a hallgatók, bulizni vágyók, de nem elsõdleges célom, h szórakoztassak. ha sikerül, az hab a tortán. És ez eddig oszks vizsga nélkül is mûködött s reményeim szerint fog a továbbiakban is.

arra kíváncsi lennék pl. h miért csak itthon kötelezõ egy ilyen 'szakképesítés' megszerzése, és pl. Angliában nem kötik ehez hasonló feltételekhez a performanszot.

Profile  

Post subject:
impulsecreator.hu

cutthroat wrote:
szelcsy az van hogy most hiaba magyarazol barmit is mar megint hulyet csinaltal magadbol es akarhogy probalod ebbol kivagni magad, nem fog menni
nem akarlak bantani de szerintem az lenne a legjobb ha most nem probalnal meg tobb onallo gondolatot idegravirozni mert nemvezet jora latod

lemaradtál, ő nem is a selector :oops:

Profile  

Post subject:
son of nitrous

hallod te beszélsz hülyeségeket...csak látom nem tudod felfogni amit írok...szente olvasgass egy kicsit aztán olvasd át az üzeneted és akkor majd rájössz miről beszélek...csak nem értem miért hiszed h. műveltebb vagy nálam mert csak ezt tudom leszűtni....egyébként nem selector szopat...van Antoine Cortez nevű dj mert én vagyok...és én meg ugyebár itt vagyok...ennyi...:)

U.I.: ne forgassátok ki a szavaimat!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 23-01-2006 
impulsecreator.hu

tudna valaki mondani handsup-előadókat ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 23-01-2006 
Torespont Radio

L.A.S. wrote:

az osszes mocsok amit a bivajbasznadi discoban hallasz, meg esetleg meg a viva tvn a tancreakcio vagy milyen musorban

"tedd fel a kezed mert en mas vagyok" ... stb (kuli ez nem neked ment :D )

Last edited by chin0 on 16:35, 23-01-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 23-01-2006 
Smoke|Break

Selector wrote:
Hát igényesebb is...senki nem is vitatta...sajnos Mo-n szánalom a buulik nagyrésze mert buták az emberek az igényes zenére, és nekik csak azu a király ami a tvbe, meg a rádióba megy...sajnos...a sors fintora hogypl a német viván csak olyan zenék mennek amik iutthon ujdonságnak számítanak egy klubba...de hát ez van...ez MO!

"Legmerészebb vágyam: az hogy egyszer a legnagyobbak közt szerepeljen a nevem, és leendő társammal Náksi és Brunner nyomdokaiba léphessünk és megőrizhessük nevüket az utókor számára…de ez mind csak álom…."

forrás: http://arkadiatini.uw.hu/index_elemei/page0102.html

mintha kissé ellentmondásba keveredtél volna magaddal
:lol: :lol:

Profile  

Post subject:
piper

Selector wrote:
sajnos Mo-n szánalom a buulik nagyrésze mert buták az emberek az igényes zenére, és nekik csak azu a király ami a tvbe, meg a rádióba megy...sajnos...

ezt azért látom te is észrevetted

nos akkor tehát spigiboy spy the ghost, és erős náksi és brunner szerinted is egy fos ...
de akkor mostmár kíváncsi vagyok milyen az a handsup stílus, mert a németekre ezek hasonlítanak

Profile  

Post subject:
chi recordings

L.A.S. wrote:

handsupintheair nem az? :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 23-01-2006 
mindscape

szerintem selektort beszervezték ügynöknek :lol:

úgyhogy óvatosan, mert mentek az adatbázisba :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 23-01-2006 
son of nitrous

pAraZoRmaL wrote:
Selector wrote:

Az csak egy hely ahol dolgozom,de látom nálatok különleges dolog,ha egy ember 2-3helyen dolgozik..mellesleg ez sem teljesen igaz amit mondassz,mert szerintem ebben a pillanatban is külföldön ül egy tucat srác aki talán még jobb is a mostani felhozatalnál ,csak nincs lehetőségük kilépni és nem tudhatod hogy ez milyen kör,mert nem vagy ott amikor először lép föl és nem tudhatod,hogy miért is lép fel egyáltalán. És ez általános minden műfajra nézve,mert a bunda mindenhová beeszi magát.Voltak ismerőseim akik mások meglátásai szerint is bénábbak mint én mégis a jó contact miatt sokkal előrébb tartanak mint én,de te most biztos nagy arc vagy ha azt hiszed ezzel leoltottál,közben nem érted a hangnememet,ezért írtam oda hogy ne oltásnak vegyétek,de jellemző rátok fórumozókra(most se pont erre a fórumra gondolok,cakumpakk az egészre) hogy amint vmi nem tetszik egyből nekitámadtok az embernek többen is..ezen gondolkodj el egy picit.Nah tényleg minden jót!
nem igazán értem miért is ütköztél meg szösszentem hangnemén, de mindegy is..nekem a hozzáállásoddal van bajom. szerinted csak akkor lehet vki jó dj ha van oszks vizsgája, szerintem meg semmi de semmi köze annak, h vki képes-e magas színvonalon szórakoztatni v sem.
a másik meg ez a munkaként való megközelítés. nekem ez nem kenyérkereső foglakozás, hanem legkedvesebb hobbim, saját magam szórakoztatása, egy halom pénzt öltem már bele, de kit érdekel, mert egyszerűen szeretem. előfordul h más is fültanúja ennek s ilyenkor mindig remélem, h élvezik a hallgatók, bulizni vágyók, de nem elsődleges célom, h szórakoztassak. ha sikerül, az hab a tortán. És ez eddig oszks vizsga nélkül is működött s reményeim szerint fog a továbbiakban is.

arra kíváncsi lennék pl. h miért csak itthon kötelező egy ilyen 'szakképesítés' megszerzése, és pl. Angliában nem kötik ehez hasonló feltételekhez a performanszot.

Látod ez a probláma veletek....nem olvastok....nem tudom pl miből szűrted le hogy kenyérkereső munka....meg hogy én nem azért csinálom mert nem élvezem...ilyeneket, nem is írtam de mind1:) semmi gond, mind1 rátok vall....10 en egy emberre...úgyvan...most büszké lehettek magatokra...

a másik része hogy nem azt mondtam hogy az a jó dj akinek van vizsgűja...sőt elég sok ember van akinek van és mégis egy xar...itt csak arról van szó, hogy jó ötletnek tartom, mert már megkérdezik az oviban mi akarsz lenni fiam, és az rávágja hogy dj....minden 2. ember érted? nah már most ha meg nem teccik akkor menny ki londonba zenélni...ott legalább elfogadnak és biztos nem kérdeznek semmit:)....DE mint mondtam ez MO!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 23-01-2006 
metalhead

scm wrote:
közönség vizsga mér nincs?
csak h a dj tudhassa, h igényes közönségnek játszik-e vagy sem :lol:

és a bejáratnál villámkérdésekre kellene válaszolnia
a partyba vágyó fiatalnak :lol: ez tetszik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 23-01-2006 
impulsecreator.hu

jaaaa

amúgy eszembe jutott még valami

kurva sok diszkós (amit most tessék szó szerint érteni) játszik írott cd-ről, amit jó esetben jogosíttat a mahasznál (ami azt jelenti h egy matricát ragasztanak a cd-re, ami az addigi illegál cd-t legál, játszható cd-vé teszi). ez kb olyan 40 ft/cd (nagyker áron) és a bizonyos időközönkénti jogosíttatás nemtom mennyi. így jóhogy van pénz tanfolyamra9+vizsgára. én viszont inkább bakelitre költök, mert letöltött zenét játszani gáz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 23-01-2006 
mindscape

v1k wrote:
scm wrote:
közönség vizsga mér nincs?
csak h a dj tudhassa, h igényes közönségnek játszik-e vagy sem :lol:

és a bejáratnál villámkérdésekre kellene válaszolnia
a partyba vágyó fiatalnak :lol: ez tetszik

mi próbáltunk ilyen tesztet régen részegen :lol:
egyedül a plastik tudott válaszolni

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1245 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]