Selector wrote:
Az csak egy hely ahol dolgozom,de látom nálatok különleges dolog,ha egy ember 2-3helyen dolgozik..mellesleg ez sem teljesen igaz amit mondassz,mert szerintem ebben a pillanatban is külföldön ül egy tucat srác aki talán még jobb is a mostani felhozatalnál ,csak nincs lehetõségük kilépni és nem tudhatod hogy ez milyen kör,mert nem vagy ott amikor elõször lép föl és nem tudhatod,hogy miért is lép fel egyáltalán. És ez általános minden mûfajra nézve,mert a bunda mindenhová beeszi magát.Voltak ismerõseim akik mások meglátásai szerint is bénábbak mint én mégis a jó contact miatt sokkal elõrébb tartanak mint én,de te most biztos nagy arc vagy ha azt hiszed ezzel leoltottál,közben nem érted a hangnememet,ezért írtam oda hogy ne oltásnak vegyétek,de jellemzõ rátok fórumozókra(most se pont erre a fórumra gondolok,cakumpakk az egészre) hogy amint vmi nem tetszik egybõl nekitámadtok az embernek többen is..ezen gondolkodj el egy picit.Nah tényleg minden jót!
nem igazán értem miért is ütköztél meg szösszentem hangnemén, de mindegy is..nekem a hozzáállásoddal van bajom. szerinted csak akkor lehet vki jó dj ha van oszks vizsgája, szerintem meg semmi de semmi köze annak, h vki képes-e magas színvonalon szórakoztatni v sem.
a másik meg ez a munkaként való megközelítés. nekem ez nem kenyérkeresõ foglakozás, hanem legkedvesebb hobbim, saját magam szórakoztatása, egy halom pénzt öltem már bele, de kit érdekel, mert egyszerûen szeretem. elõfordul h más is fültanúja ennek s ilyenkor mindig remélem, h élvezik a hallgatók, bulizni vágyók, de nem elsõdleges célom, h szórakoztassak. ha sikerül, az hab a tortán. És ez eddig oszks vizsga nélkül is mûködött s reményeim szerint fog a továbbiakban is.
arra kíváncsi lennék pl. h miért csak itthon kötelezõ egy ilyen 'szakképesítés' megszerzése, és pl. Angliában nem kötik ehez hasonló feltételekhez a performanszot.