i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:30, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:58, 12-02-2006 
partiarc

aztamindenit, de jó csajok voltak :shock:
asszem következő Swatch This!en ott a helyem! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:45, 12-02-2006 
'ombree

Luki wrote:
locsoltak bele viszkit dogivel

Ezt inkább másnap tapasztaltam :crazy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 13-02-2006 
pokemon

Prince Paul egy isten. Atomjófej, komolyan felkészült show-val, igazi ósulis koreográfiával; laza, zenei karrierjét összefoglaló bemutatkozással; a közönség maximális tiszteletével (még a language barriert is fullkorrektül reagálta le, és aszonta, hogy akkor lassabban beszél); soksok skittel, poénnal, álinterjúval, rappel; 50 Cent paródiával (Windowshopper c. Fitty-dal átköltött szöveggel: a refraint pedig "Windowshopper" helyett "Fakehiphopper"-átírattal énekelték!); irónikus ám őszinte hiphop-oktatással (pl. külsőségek elvetése; szívj-igyál-szexelj, de ne szívj crack-ket, stb), mindezt kérdezz-felelek formájában a közönségtől, DJ Avee pedig televíziós kvízjáték-hangokkal jutalmazta a helyes ill. helytelen válaszokat; és még sorolhatnám. Mr. Dead pl. beöltözött ilyen kivénhedt, elbaszott, lakkcipős, dagadt, aranyöves, lakkfrizurás soul-énekesnek, és Prince Paul felkonfja és rövidke interjúja után elénekelt egy gagyi-slágert a punciról. Vagy pl az elején new-yorki metrózást imitáltak egy elég komoly, tempósabb, csattogós alapra, aminek a pergői vonatzajra emlékeztettek, és mindig "megálltak" NY egy-egy nagy kerületében (Queens, Bronx, Staten, Harlem, Long I. stb), és ott belehallgattunk mindig egy hiphop-himnuszba, amely az adott kerületben született. Mondanom sem kell: Staten-Wu, Bronx-KRS, Queens-Mobb Deep, stb.), végül pedig "elmetróztak" BP-re és végignyomták azt a trekket ("Take the Train" lehet a címe), amire addig csak "metróztak".
Miután pedig Prince Paul (aki maga is reppelt végig, amíg az MC-k színen voltak), Bimos és Mr. Dead kiálltak a mikik mögül, PP átvette a dekkeket DJ Avee-től, és számomra az elmúlt évek egyik legjobban sikerült hiphop-szettjét produkálta. Ósulitól az újsuliig, remek szelekcióban, és szép ívvel. Etalon buli volt! Breakbeat teremből nem sokat láttam, PP-ék 1-3-ig nyomták, utána meg már csak lődörögtem.
A Home kurva jól szólt, mint eddig mindig, ahányszor ott voltam. De a személyzet olyan szinten hatalomfitogtató, sudribunkó izomtibik v. flegma pultossunák gyülekezete, amire nincs szó! :evil: Az italok pedig horror Home-áron futottak végül, az ígértekkel ellentétben. Ráadásul az itallapon feltüntetett dolgokból több ital nem volt kapható. Szuperklub?! Ehehh...

De summa summarum, Prince Paulék etalonok voltak, big it up Swatch This!

Last edited by Tanny-D. on 20:41, 13-02-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:44, 13-02-2006 
*

prslik wrote:
Luki wrote:
locsoltak bele viszkit dogivel

Ezt inkább másnap tapasztaltam :crazy:

Akkor nem vagy elég edzett! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 13-02-2006 
son of nitrous

Tanny-D. wrote:
Prince Paul egy isten. Atomjófej, komolyan felkészült show-val, igazi ósulis koreográfiával; laza, zenei karrierjét összefoglaló bemutatkozással; a közönség maximális tiszteletével....

jeje,látom te is érezted 8)

tényleg nagyon vicces volt a show,kicsivel több ember kellett volna a tánctérre

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 13-02-2006 
souljah

hú bazzzzz.... ha ezt tudom, ott a helyem első sorban! :cry: vmiért azt hittem csak egy dj szett lesz pp részéről és semmi mc-zés, azért valahogy úgy döntöttem, inkább kipihenem a hét fáradalmait.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 13-02-2006 
talan meg kellett volna nezni a lineupot :)

Post subject:
PostPosted: 19:31, 13-02-2006 
pokemon

Weiss wrote:
Tanny-D. wrote:
Prince Paul egy isten. Atomjófej, komolyan felkészült show-val, igazi ósulis koreográfiával; laza, zenei karrierjét összefoglaló bemutatkozással; a közönség maximális tiszteletével....

hát mindenképpen megérdemelte volna hogy többen megnézzék, tényleg kemény kis oldskool kiképzés volt amit csinált.
kisteremben meg ment a pumpapumpa :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:43, 13-02-2006 
partiarc

munk wrote:
Weiss wrote:
Tanny-D. wrote:

hát mindenképpen megérdemelte volna hogy többen megnézzék, tényleg kemény kis oldskool kiképzés volt amit csinált.
kisteremben meg ment a pumpapumpa :)

a kisterem is nagyon nagyon jó volt :D mondjuk én ott voltam inkább, de amikor átmentem nagyba még az is tetszett, pedig nálam ez nagy szó :wink:

vigyázzállásba merevedik a Csillagok Háborúja kezdő taktusaira.
békatalpakkal futja végig a maratoni távot.
külszíni cinkfejtésbe kezd a veteményeskertben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 14-02-2006 
partiarc

nagyon ász volt a kisterem szerintem.
jó méret, jó hang, kurvajól néz ki, vlad+blim meg respekt.

kösz a részvételt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:01, 14-02-2006 
trance wave

nekem is megfordult a fejemben, hogy de jó is lenne gyakrabban itt duhajkodni!
el is képzeltem a helyet nagyterem nélkül, quality kis klub lenne.
na mindegy... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:50, 27-02-2006 
pokemon

http://mangare.newfocus.hu/files/prince ... 060211.mp3

Hát így visszahallgatva és szövegekre jobban odafigyelve még súlyosabb!

Nem tudja vki, hogy a "Take the train" refrénű cumó milyen alapra megy? kb. 18:20-24:25-ig?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:47, 28-02-2006 

Tanny-D. wrote:
a személyzet olyan szinten hatalomfitogtató, sudribunkó izomtibik v. flegma pultossunák gyülekezete, amire nincs szó! :evil: Az italok pedig horror Home-áron futottak végül, az ígértekkel ellentétben.

Kicsit nehezen vettük, hogy az elővételes jegyünkel is sorba kellett állni, de amikor a bejáratnál a nagyerős közölte, hogy márpedig: "almával nem mehetsz be" (merthogy az volt éppen egyikünk kezében), akkor már csak röhögtünk. :D Biztos komoly károkat tudott volna okozni az emberek testi éppségében :)
Az italárakkal szerintem most nem volt olyan nagy gond. Szerencsére nem járok sűrün a homeba, de legutóbb drágább volt (persze nem azt mondom, hogy olcsó). Legalábbis a sör.
A nagy teremben a vizuál nagyon rendben volt :!: Azt nem lehet letölteni? :lol:
Jó kis buli volt.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

All times are UTC + 2 hours [ DST ]