Prince Paul egy isten. Atomjófej, komolyan felkészült show-val, igazi ósulis koreográfiával; laza, zenei karrierjét összefoglaló bemutatkozással; a közönség maximális tiszteletével (még a language barriert is fullkorrektül reagálta le, és aszonta, hogy akkor lassabban beszél); soksok skittel, poénnal, álinterjúval, rappel; 50 Cent paródiával (Windowshopper c. Fitty-dal átköltött szöveggel: a refraint pedig "Windowshopper" helyett "Fakehiphopper"-átírattal énekelték!); irónikus ám őszinte hiphop-oktatással (pl. külsőségek elvetése; szívj-igyál-szexelj, de ne szívj crack-ket, stb), mindezt kérdezz-felelek formájában a közönségtől, DJ Avee pedig televíziós kvízjáték-hangokkal jutalmazta a helyes ill. helytelen válaszokat; és még sorolhatnám. Mr. Dead pl. beöltözött ilyen kivénhedt, elbaszott, lakkcipős, dagadt, aranyöves, lakkfrizurás soul-énekesnek, és Prince Paul felkonfja és rövidke interjúja után elénekelt egy gagyi-slágert a punciról. Vagy pl az elején new-yorki metrózást imitáltak egy elég komoly, tempósabb, csattogós alapra, aminek a pergői vonatzajra emlékeztettek, és mindig "megálltak" NY egy-egy nagy kerületében (Queens, Bronx, Staten, Harlem, Long I. stb), és ott belehallgattunk mindig egy hiphop-himnuszba, amely az adott kerületben született. Mondanom sem kell: Staten-Wu, Bronx-KRS, Queens-Mobb Deep, stb.), végül pedig "elmetróztak" BP-re és végignyomták azt a trekket ("Take the Train" lehet a címe), amire addig csak "metróztak".
Miután pedig Prince Paul (aki maga is reppelt végig, amíg az MC-k színen voltak), Bimos és Mr. Dead kiálltak a mikik mögül, PP átvette a dekkeket DJ Avee-től, és számomra az elmúlt évek egyik legjobban sikerült hiphop-szettjét produkálta. Ósulitól az újsuliig, remek szelekcióban, és szép ívvel. Etalon buli volt! Breakbeat teremből nem sokat láttam, PP-ék 1-3-ig nyomták, utána meg már csak lődörögtem.
A Home kurva jól szólt, mint eddig mindig, ahányszor ott voltam. De a személyzet olyan szinten hatalomfitogtató, sudribunkó izomtibik v. flegma pultossunák gyülekezete, amire nincs szó!

Az italok pedig horror Home-áron futottak végül, az ígértekkel ellentétben. Ráadásul az itallapon feltüntetett dolgokból több ital nem volt kapható. Szuperklub?! Ehehh...
De summa summarum, Prince Paulék etalonok voltak, big it up Swatch This!