i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:01, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1076 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:06, 29-03-2006 
droid

á mindegy nem érdekel ha lefikáztok akkor is leírom. Miért mondjátok emberekre, hogy ilyen vagy olyan ronda? És hogy ettől hogyan lehet megasztár? Tudom, hogy nagy tévedésben vagyok a műsorral kapcsolatban, mert azt gondolom, hogy azért vannak ott az emberek, hogy énekeljenek és megmutassák melyikük a legjobb (ami szubjektív, valaki most mégis eldönti majd)... ok, hogy a pénzről szól... de na szóval az a fájdalmam, hogy miért fikázunk embereket amiatt, hogy hogy néznek ki? Számít ez valamit? Ettől mi jobban fogjuk érezni magunkat? Azt gondoljuk, hogy mert ő ilyen ronda mi szebbek vagyunk? Röhögjetek ki, de szerintem ha a belső értékekre, és külsőben is az egyedi vonásokra és a kisugárzásokra koncentrálnánk, akkor nem okoznánk egymásnak ennyi fájdalmat... meg valahogy közelebb kerülnénk a lényeghez és a valósághoz... ?????????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 29-03-2006 
original nuttah

ez szép
én igazad adok.....neked
de te is tudod jól hogy naívak vagyunk.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 29-03-2006 
droid

snegiri wrote:
dush wrote:
ha jól tudom a megasztár nem a szépségről szól, nem tudom miért téma ez itt..

mert ez egy SHOW :) itt fülemet és szememet akarom legeltetni! egy MEGAsztár az ÉNEKELJEN és NÉZZEN ki valahogy, hogy eladható legyen... gondolkodjunk nagyobb távlatokban - kit lehetne akár küldöldre eladni? mert tóth verát és caramelt biztos nem!

nehogy félreérts, nem akarlak kóstolgatni... te szép vagy? neked hogy esne, ha valaki azt mondaná, hogy hát jónak jó vagy, de ezzel a külsővel felejtsd el ezt az xy dolgot, mert nem fog menni...
Mi baj van Tóth Verával és Karamellel? Elhiszed, hogy a hollivúdi csodák meg az fhmben a csajok tényleg úgy néznek ki ahogy kinéznek?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 29-03-2006 
droid

bábos wrote:
ez szép
én igazad adok.....neked

szerintem nem naív vagy akkor, ha a lényeget próbálod meglátni... ha 100 ból egy vagy az aki a lényeget látja akkor is te vagy ébren és ők alszanak! nem? Az emberek nagy része azért szorong, mert nem tud megfelelni egy csomó dolognak, amik elvileg nem is lennének lényegesek. Nem lenne könnyebb dolgunk, ha azt mondanánk, hogy többé nem kívánunk megfelelni senkinek csakis saját magunknak...?És másoktól sem várnánk el, hogy megfeleljenek a mi vagy bárki elvárásainak... ha nem várnánk el semmit, csak örülnénk annak amit kapunk bármi legyen is az.... ??????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 29-03-2006 
original nuttah

nothing wrote:
snegiri wrote:
dush wrote:

mert ez egy SHOW :) itt fülemet és szememet akarom legeltetni! egy MEGAsztár az ÉNEKELJEN és NÉZZEN ki valahogy, hogy eladható legyen... gondolkodjunk nagyobb távlatokban - kit lehetne akár küldöldre eladni? mert tóth verát és caramelt biztos nem!

nehogy félreérts, nem akarlak kóstolgatni... te szép vagy? neked hogy esne, ha valaki azt mondaná, hogy hát jónak jó vagy, de ezzel a külsővel felejtsd el ezt az xy dolgot, mert nem fog menni...
Mi baj van Tóth Verával és Karamellel? Elhiszed, hogy a hollivúdi csodák meg az fhmben a csajok tényleg úgy néznek ki ahogy kinéznek?

Az oké hogy a férfiújságokban szereplő csajok fotóit retusálják, de azért nem egy 150 kilós Tóth Verából csinálnak Dundikát :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 29-03-2006 
partiarc

nothing wrote:
bábos wrote:
ez szép
én igazad adok.....neked

szerintem nem naív vagy akkor, ha a lényeget próbálod meglátni... ha 100 ból egy vagy az aki a lényeget látja akkor is te vagy ébren és ők alszanak! nem? Az emberek nagy része azért szorong, mert nem tud megfelelni egy csomó dolognak, amik elvileg nem is lennének lényegesek. Nem lenne könnyebb dolgunk, ha azt mondanánk, hogy többé nem kívánunk megfelelni senkinek csakis saját magunknak...?És másoktól sem várnánk el, hogy megfeleljenek a mi vagy bárki elvárásainak... ha nem várnánk el semmit, csak örülnénk annak amit kapunk bármi legyen is az.... ??????????

EZ!!!
nem kell túlmoralizálni a dolgot. ez csak egy fórum, ahol az ember elmondja szubjektív véleményét egy kérdéses színvonalú tv-műsorról. nem kereszted meggyőzni az embereket, h márpedig ez meg az van... talán mert kurvára mind1, h mi mit gondolunk... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 29-03-2006 
original nuttah

dzsidzsi wrote:
kalaposcsaj szaboeszter mikor nyilatkozik olyan termeszetellenesen bu'g

vegyek el tole a gyűszűkalapot

aha. :) sajnos ezzel a mű visszafogottságával eléggé unintelligenciát sugároz.

a kalaptól olyan lakatos márk női változatának tűnik. a múltkori adásban kalap nélkül olyan arcot vágot, hogy aszittem, nem fog tudni énekeni-de mongyuk legyen ez az ismertető jele...

ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:28, 29-03-2006 
droid

én nem akartam se moralizálni, se meggyőzni senkit. Talán azért nem a tv műsorról írtam, mert az kevésbé érdekel mint az emberek hozzáállása. Csakis a szubjektív véleményemet írtam le bocsánat ha ez bárkit zavar. Én is csak beszélgetni szeretnék, semmi mást :-) Figyellj és ha engem érdekel mit gondolsz? És ha nekem nem mindegy? nem merek olyan topikot nyitni, ahol olyan dolgokról lehet beszélgetni, amik engem érdekelnek, mert félek valditól :-))))))) már így is megfenyegetett hogy beletapos a lelkivilágomba :-)))))))

EZ!!!
nem kell túlmoralizálni a dolgot. ez csak egy fórum, ahol az ember elmondja szubjektív véleményét egy kérdéses színvonalú tv-műsorról. nem kereszted meggyőzni az embereket, h márpedig ez meg az van... talán mert kurvára mind1, h mi mit gondolunk... :roll:[/quote]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 29-03-2006 
droid

Linda wrote:
nothing wrote:
snegiri wrote:
dush wrote:

Az oké hogy a férfiújságokban szereplő csajok fotóit retusálják, de azért nem egy 150 kilós Tóth Verából csinálnak Dundikát :)

Fölösleges belőle dundikát csinálni, mert az érték a hangjában van... ?????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 29-03-2006 
partiarc

engem nem zavar, csak úgy tűnik, h túlzottan is belelovaltad magad.
Valditól meg ne félj, már az én lelkivilágomba is bele szeretett volna trappolni (bár ezt még meg is teheti :wink: )... mert hova is tűnt az a jó kis álomtopic :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 29-03-2006 
droid

pollack wrote:
engem nem zavar, csak úgy tűnik, h túlzottan is belelovaltad magad.
Valditól meg ne félj, már az én lelkivilágomba is bele szeretett volna trappolni (bár ezt még meg is teheti :wink: )... mert hova is tűnt az a jó kis álomtopic :?

nem nem lovalltam bele magam... vagy mégis? :-) tudod, azt tanítod, amihez nem értessz és magadat is győzködöd... én most próbálom ezt a fajta szemléletváltást elmélyíteni magamban és sok meló van vele... :-)
Dehát miért törölték az álomtopikot???? pedig jó volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 29-03-2006 
partiarc

pollack wrote:
... mert hova is tűnt az a jó kis álomtopic :?

lehet h csak álmodtad :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:39, 29-03-2006 
ujonc

gyömbesz wrote:
dzsidzsi wrote:

a kalaptól olyan lakatos márk női változatának tűnik. a múltkori adásban kalap nélkül olyan arcot vágot, hogy aszittem, nem fog tudni énekeni-de mongyuk legyen ez az ismertető jele...

Azt nyilatkozta, hogy többet nem megy ki a szinpadra kalap nélkül mert a multhéten mikor nem volt rajta nagyon rosszul énekelt és ez lett a kabalája! :bohoc2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 29-03-2006 
souljah

spur-ka wrote:
gyömbesz wrote:
dzsidzsi wrote:

Azt nyilatkozta, hogy többet nem megy ki a szinpadra kalap nélkül mert a multhéten mikor nem volt rajta nagyon rosszul énekelt és ez lett a kabalája! :bohoc2:

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:47, 31-03-2006 
metalhead

nothing wrote:
én nem akartam se moralizálni, se meggyőzni senkit. Talán azért nem a tv műsorról írtam, mert az kevésbé érdekel mint az emberek hozzáállása. Csakis a szubjektív véleményemet írtam le bocsánat ha ez bárkit zavar. Én is csak beszélgetni szeretnék, semmi mást :-) Figyellj és ha engem érdekel mit gondolsz? És ha nekem nem mindegy? nem merek olyan topikot nyitni, ahol olyan dolgokról lehet beszélgetni, amik engem érdekelnek, mert félek valditól :-)))))))

:buksi:

spur-ka wrote:
Azt nyilatkozta, hogy többet nem megy ki a szinpadra kalap nélkül mert a multhéten mikor nem volt rajta nagyon rosszul énekelt és ez lett a kabalája!

ha ő jól érzi magát kalapban, akkor miért nem énekelhet abban? ha már valami természetellenes, azt rögtön szóvá kell tenni, tipikus... tommyboy-t is elfogadták sapkában...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 31-03-2006 
souljah

nothing wrote:
snegiri wrote:
dush wrote:

pihenj, nothing... én is topmodell akarok lenni meg énekesnő meg sztárszínésznő de vmiért nem ezen a pályán indultam, talán úgy gondolom hogy nem igazán lenne sok keresnivalóm ott. Tóth Vera nyilván tehetséges, énekeljen is, csak ne főműsoridőben megasztárban, hanem vmi kórusban szólistaként... de inkább FOGYJON LE, b**meg, mert ez a szakma erről is szól! Mert a popzene egy fogyasztócikk, és a boltban is a csomagolás alapján döntök, hogy akarok -e ilyet enni...
ja és hozzátenném hogy ha a külföldi hasonló projektek győzteseit néznéd meg, akkor kiderülne hogy mindegyik vmiért CSINOS és JÓL ÉNEKEL! biztos van Magyarországon is 3-4 megasztár szezonra való ilyen ember, csak vmiért nem keresik őket...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 31-03-2006 
original nuttah

nothing wrote:
snegiri wrote:
dush wrote:

nehogy félreérts, nem akarlak kóstolgatni... te szép vagy?

nem olyan nagyon ronda :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 31-03-2006 
partiarc

snegiri wrote:
Tóth Vera nyilván tehetséges, énekeljen is, csak ne főműsoridőben megasztárban, hanem vmi kórusban szólistaként... de inkább FOGYJON LE, b**meg, mert ez a szakma erről is szól! Mert a popzene egy fogyasztócikk, és a boltban is a csomagolás alapján döntök, hogy akarok -e ilyet enni...

a minap volt szerencsém látni... hát csak pislogtam... már nagyon nem 110 kiló, inkább úgy 60 körül van már :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 31-03-2006 
impulsecreator.hu

pollack wrote:
snegiri wrote:
Tóth Vera nyilván tehetséges, énekeljen is, csak ne főműsoridőben megasztárban, hanem vmi kórusban szólistaként... de inkább FOGYJON LE, b**meg, mert ez a szakma erről is szól! Mert a popzene egy fogyasztócikk, és a boltban is a csomagolás alapján döntök, hogy akarok -e ilyet enni...

a minap volt szerencsém látni... hát csak pislogtam... már nagyon nem 110 kiló, inkább úgy 60 körül van már :shock:

hetfon volt a szulak showban, ott azt mondta, hogy 130kg volt, es 30kg-t fogyott egy ev alatt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 31-03-2006 
souljah

pollack wrote:
snegiri wrote:

akkor gratulálok neki, ezt így kell csinálni, büszke lehet magára! :thumbsup: csak így tovább!

Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1076 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]